• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התכוונתי קרופ מלמטה, יש שם בצד ימין למטה סלע מדי כהה
אבל עזבי, ניסתי לחתוך, ראיתי שלא מאד עשה הבדל גדול

• הוסף לסימניות
התכוונתי קרופ מלמטה, יש שם בצד ימין למטה סלע מדי כהה
אבל עזבי, ניסתי לחתוך, ראיתי שלא מאד עשה הבדל גדול
האמת רעיון אפשר לקרופ קצת רק מימין ולתת יחס של 2/3

• הוסף לסימניות
מהמם!
צבעים מצוינים!!
וגם הקרופ, יש כאן משהו יפה באדמה
שמתעגלת זה ממש מקסים!!

• הוסף לסימניות
רותי, מרוב שזה מרהיב שכנעתי את עצמי שזה רקע;)

• הוסף לסימניות
רותי, לוקיישן מהמם!!
והתמונה עוד יותר!

• הוסף לסימניות
לא, היא בדרום צפון אמריקה :)
דרום אמריקה זה ברזיל,ארגנטינה, צ'ילי אורגוואי, פרגוואי, ונצאולה ועוד כמה מדינות עולם חצי שלישי :)

• הוסף לסימניות
לפי ויקיפדיה היא במרכז דרום ארצות הברית.

• הוסף לסימניות
חחח חני ונחמי הכל טוב לא צילמתי לא במרכז לא צפון ולא דרום אמריקה.

• הוסף לסימניות
תמונה מיוחדת עם חותמת שלך,
איך לא פחדתם מכל הקוצים שם?
תודה. איזה כייף שיש לי חותמת.

לא היו קוצים בכלל איפה שהוא עמד, אולי רק בשיחים עצמם אבל לא נגענו

• הוסף לסימניות
התמונה חסומה לי!
אני חייבת לראות!
תוכלי לשלוח לי למייל?

• הוסף לסימניות
אוהה רותי, זה מושלם

הלוקיישן, האווירה הילד, והשילוב בתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה