- הוסף לסימניות
נחמי 3 תגובות ממך באשכול אחד.אכן, אוירה מאוד לא ישראלית![]()
וואלה איזה כייף
נחמי 3 תגובות ממך באשכול אחד.אכן, אוירה מאוד לא ישראלית![]()
האמת רעיון אפשר לקרופ קצת רק מימין ולתת יחס של 2/3התכוונתי קרופ מלמטה, יש שם בצד ימין למטה סלע מדי כהה
אבל עזבי, ניסתי לחתוך, ראיתי שלא מאד עשה הבדל גדול
נחמי 3 תגובות ממך באשכול אחד.
וואלה איזה כייף![]()
רציתי להגיד בדרום אמריקה.
האמת מזכיר לי צילומים מטקסס בסתיו, או לחילופין מדרום אפריקה.רציתי להגיד בדרום אמריקה.
טקסס היא בדרום אמריקה ....האמת מזכיר לי צילומים מטקסס בסתיו, או לחילופין מדרום אפריקה.
(דרום אמריקה פחות נראה לי, לא הסגנון)
חחח רותי ,חבל חשבתי כן...חחח חני ונחמי הכל טוב לא צילמתי לא במרכז לא צפון ולא דרום אמריקה.
כן כבר בדקתיטקסס היא בהחלט בדרום ארצות הברית שכולה ממוקמת באמריקה הצפונית. (חוץ מהוואי שהיא אי באמצע האוקינוס השקט)
תודה. איזה כייף שיש לי חותמת.תמונה מיוחדת עם חותמת שלך,
איך לא פחדתם מכל הקוצים שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים