אשמח מאדאני משתמשת במתכון דומה מאוד בלי מרגרינה בכלל ויוצא ממש טוב,
אם יש צורך אעלה מתכון
אשמח ג"כיש לי מתכון די זהה (הסירופ אותו דבר) עם רבע מרגרינה יוצא מושלם אם את רוצה.....
אשמח מאד
תודה ענקית, כ"כ מהר נענית לבקשתי
אם אני זוכרת נכון קצת פחות מקילו. אני מוסיפה אותו די בהדרגה.קמח התכוונת קילו, כן?
אני אעשה את כל החומרים חצי מהכמות
יודעת להגיד לי כמה זה חצי קילו קמח בכוסות ח"פ של שתייה חמה?
בדקתי הסירופ של התכון ששמתי הוא עם תמצית וניל ולא סוכר וניל(נראה לי עדיף מעוד סוכר....)סוכר מים להרתיח ומיד כשיוצא מהתנור לטבול ולהניח על מסננתזה המתכון שיש לי:
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים בחצי כוס מים פושרים
2 מרגרינה!!!
4 ביצים
6 כפות סוכר
כוס מים
טובלים בסירופ של מיץ לימון מים סוכר וסוכר וניל,
האם אפשר להמיר בשמן לפחות חצי כמות???
או שלמישהי יש מתכון אחר שהולך עם שמן?
תודה
באמת מענין, שאלתי את גמיני בשבילך:למה להתפיח במקרר? לא יותר מהר בחוץ?
זה המתכון שלי הקבוע.זה המתכון שיש לי:
1 ק"ג קמח
50 גר' שמרים בחצי כוס מים פושרים
2 מרגרינה!!!
4 ביצים
6 כפות סוכר
כוס מים
טובלים בסירופ של מיץ לימון מים סוכר וסוכר וניל,
האם אפשר להמיר בשמן לפחות חצי כמות???
או שלמישהי יש מתכון אחר שהולך עם שמן?
תודה
בכוס חד פעמי קר?זה המתכון שלי הקבוע.
מרגרינה אחת ודאי ניתן להמיר בכוס שמן.
אני ממירה את שתיהן בצורה הזו: במקום כל מרגרינה- שמה ביצה בכוס, ממלאה בשמן עד למעלה וטוחנת בבלנדר יד.
כןבכוס חד פעמי קר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים