אחרי רפרוף עמוק יותר בספר/חוברת, עוד כמה דגלים אדומים
כל השיטות האחרות לא מועילות
219
כל המהלכים האחרים הם מהלכים שהם לא בנועם ולא נח אלא מטריד וגורם לייסורים ומחלוקת ולא מרפא אף אחד, הבארדער ליין נהיה יותר חולה מזה ואלו שסובלים ממנו גם נפגעים מזה
, זה לא מועיל לאף אחד, ביררתי הרבה ויצא לי שאין למהלך סיכויי הצלחה, כל אלו שעברו למהלך של פנים מאירות מודים שהמהלך הקודם שלהם לא היה מוצלח, לפעמים זה עוזר ליום יומיים או אפי' לשנה שנתיים אבל לטווח ארוך אין בזה תועלת
259
צריכים להפיץ את הנקודה הזו 'אסור בשום אופן לנתק קשר אחד מהשני... אנחנו צריכים לפרסם את זה בקול רעש גדול 'אסור לנתק', זה לא מהלך מקובל ע"פ תורה,
276
אני עדיין מתקשה עם הרבה דיינים מומחים ומטפלים רגשיים ועסקנים שעדיין לא מודעים למהלך הזה וגורמים לנתק בין בני משפחה ומשתמשים עם מהלכים שלא הוכיחו את עצמם,
318
בזכות השותפים של הבארדער ליין שסובלים את עול הגלות ומקבלים את זה באהבה ובאמונה פשוטה ועמלים בכך ומשקיעים הרבה כוחות
לא לברוח מרצון ה', ברור כשמש שזה מבטל הרבה גזרות
336: הקרבנות של בארדער ליין שפעלו עם המהלך של פנים מאירות, לא התעלמו מבן הזוג או את ההורים ולא גירשו את הילדים מהבית ולא עשו מחלוקת עם שכנים ובני משפחה - בזכות זה הקב"ה רשם לכלל ישראל חתימה טובה
מטפלים רגשיים לא מבינים בדרך כלל. ולפני שהולכים איליהם צריך הרבה תנאים.
359
הפסיכולוגיה מיוסדת על דעות חיצוניות שמקורה מעצבות ומרה שחורה ומחלוקת ולשה"ר שקר וטומאה. הפסיכולוגים הם הגורמים הכי גדולים של גיטין בדורנו והגורמים הכי גדולים לילדים היורדים מדרך התורה, הורסים משפחות ושוברים
לאחר שלושים שנה ששלחתי לפסיכולוגים אני רואה את גודל החורבן שהם חוללו .
323
המהלך לא יכול להיכשל: כשהבורדרליין קולט שאתה עובד עם המהלך ומגביר את הצקותיו זה סימן שלא השתמשו נכון עם המהלך וניסו לשלוט בבבורדרליין -- עיין שם
האקדמיה לא יכולה להבין
236
אנשים שיש להם מהלך מהאקדמיה לא יכולים להבין את ההצלחה הגדולה שלנו, כי המהלך שלהם הוא לא בדרך של אמונה ולא ע"פ תורה ומסורה,
לא ללכת לאחרים, ו"מה צריך לעשות אם השליחים הם אנשים חשובים, כגון הורים או רב או דיין או אדמו"ר איך אפשר לענות להם":
@שומע בקול ד' זה בשבילך
עמ' 243
ואם הרב או הדיין מזמין אותך באופן אישי לפגישה, צריך להגיד לו בביטחון ובעוצמה
אם שמעת את השיעורים על בארדער ליין ואתה מבין שמדובר שיש פה מקרה שאחד הוא בארדער ליין והשני סובל ממנו ואתה הולך עם המהלך של פנים מאירות יש לי מה לדבר אתך,
ואם לא אין לי מה לדבר אתך,
244
אני רוצה לסכם את מה שדיברנו עד כה: .1 בשום אופן לא ללכת לפגישות עם רבנים ועסקנים דיינים יחד עם הבארדער ליין, ואם הרב מזמין אותך לפגישה צריך להבהיר לו שאתה הולך רק לאחד ששמע את השיעורים של פנים מאירות על בארדער ליין ומבין שבמקרה הזה מדובר בבארדער ליין ושותף שסובל ממנו, אם לא אין מה ללכת,... צריך להבהיר לו שיש לך מהלך להתמודד עם הבעיה ואתה יודע טוב מאוד מה לעשות ואתה לא צריך עזרה, אם אתה גם הולך עם המהלך הזה אני מוכן להגיע ולהיפגש, אם אתה לא מכיר את המהלך או שאתה לא מכיר בזה שיש כאן בארדער ליין אני לא מוכן ללכת,