דרוש מידע "קרינה" במחשב נייד על הברכיים.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי לפני שנים ש-כן, קיים סיכון.

• הוסף לסימניות
אם המחשב מחובר לחשמל וצמוד לגוף, הגוף מקבל קרינה.
לא הוכח שהיא מזיקה, אך גם לא הוכח אחרת.
לכן עדיף לשים על שולחן או אם אין ברירה, על כרית עבה (יש באיקאה כרית מיוחדת למחשב נייד על הברכיים)
ולא להשתמש כשהוא מחובר לחשמל.

• הוסף לסימניות
להיזהר עם הכרית! שלא יחסום את פתחי האוורור מתחת. יכול לרתוח עד כדי שריפת חלקים פנימיים.
לשים על פלסטיק או כרית מיוחדת.

• הוסף לסימניות
כשאני יושב עם המחשב על הברכיים לא עובר 45 שניות ואני מרגיש שזה שורף לי את רגל
מאוד לא ממליץ לשם את המחשב על הברכיים.
ולגבי הכרית אני ראיתי אביזר חמוד שאפשר לקנות בכל חנות מחשבים.
זה איזה שהוא סוג של מגש אוורירי שיש בתוכו באוורר קטן שמתחבר עם USB למחשב וככה זה מאוורר את מחשב מתחת וזה מאוד ממלוץ למיטה

• הוסף לסימניות
להיזהר עם הכרית! שלא יחסום את פתחי האוורור מתחת. יכול לרתוח עד כדי שריפת חלקים פנימיים.
לשים על פלסטיק או כרית מיוחדת.
למה??? כי אם זה על משטח ישר זה לא טוב???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברור שזה לא טוב!!
זה המון חשמל בהטענה שצמוד לגוף!!
לצורך העניין אפילו טלפון בהטענה זה מסוכן לישון לידו או לשהות במשך זמן ממושך..

• הוסף לסימניות
אני לא מייבין גדול אבל אבל זה מאודד לא נוח.
יש פתחי אוורר שיוצאים משם אוויר חם חם

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני נוהגת לשבת כך די הרבה זמן עם המחשב פשוט לא ידעתי שזה מסוכן אני צריכה לחשוש?

• הוסף לסימניות
שמעתי מרופא שמחשב על הברכיים יכול לגרום לבעיות לגברים (בזמן ממושך)
לגברים זה אכן מוכח, אבל גם לנשים הייתי ממליצה להיזהר. יכול להיות שזה כלום, אבל לדעתי לא שווה לקחת את הסיכון... (בשימוש ממושך. שאופן חד פעמי לא סביר שיגרם נזק)

• הוסף לסימניות
אגב, חוץ מהנושא של החימום והקרינה, זה גם מתכון לבעיות גב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה