- הוסף לסימניות
נשאלתי.
מישהו יודע להגיד האם ישנו סיכון-קרינה בהנחת מחשב נייד סמוך לגוף / או על הברכיים?
מישהו יודע להגיד האם ישנו סיכון-קרינה בהנחת מחשב נייד סמוך לגוף / או על הברכיים?
עוקבנשאלתי.
למה??? כי אם זה על משטח ישר זה לא טוב???להיזהר עם הכרית! שלא יחסום את פתחי האוורור מתחת. יכול לרתוח עד כדי שריפת חלקים פנימיים.
לשים על פלסטיק או כרית מיוחדת.
www.prog.co.il
מהגרוע יותר לפחות, או להיפך?עוקב
נדמה לי שזה תלוי איך החיבור לאינטרנט
דרגות > וויפיי/נסטיק/סים.
לגברים זה אכן מוכח, אבל גם לנשים הייתי ממליצה להיזהר. יכול להיות שזה כלום, אבל לדעתי לא שווה לקחת את הסיכון... (בשימוש ממושך. שאופן חד פעמי לא סביר שיגרם נזק)שמעתי מרופא שמחשב על הברכיים יכול לגרום לבעיות לגברים (בזמן ממושך)
מסתבר שתקופה ממושכת.מה זה שימוש ממושך תקופה ממושכת או הרבה שעות?
גרוע יותר.מהגרוע יותר לפחות, או להיפך?
גם אני כך.אני נוהגת לשבת כך די הרבה זמן עם המחשב פשוט לא ידעתי שזה מסוכן אני צריכה לחשוש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים