דרוש מידע "קרינה" במחשב נייד על הברכיים.

• הוסף לסימניות
עוקב
נדמה לי שזה תלוי איך החיבור לאינטרנט
דרגות > וויפיי/נסטיק/סים.
בהתחשב בזה שהנזקים הידועים נובעים מההתחממות ולא מהקרינה, הייתי בודקת את מידת ההתחממות קודם.
זה לא אומר שהקרינה לא מזיקה, הנושא נחקר, אבל אין הוכחות חד משמעיות לכך שזה מזיק. מה שכן- הזהירות וודאי לא מזיקה...

• הוסף לסימניות
לשים מחשב על הרגלים יכול לגרום לכוויה

• הוסף לסימניות
לדבריך אין הבדל בין מחשב לכוס קפה מהביל....?
וודאי שיש הבדל.
א. כוס קפה מחזיקים ביד. לא סמוך לאיברים פנימיים שונים.
ב. כוס קפה נגמרת או מתקררת תוך כמה דקות. המחשב נשאר לשימוש ממושך (ואם הוא לא ממושך, כנראה שגם אין בעיה).
ג. בכל זאת יתכן שגם לקרינה יש סיכון. זה שאין עדיין הוכחות חד משמעיות לא אומר שהן לא יכולות להתגלות בעתיד.

• הוסף לסימניות
עלול לפגוע בפוריות.

• הוסף לסימניות
עלול לפגוע בפוריות.
שמעתי על אחד שהיה נוהג להניח את הפלאפון ברכב בין הרגליים וגרם לו בעיות כנ"ל. עם נסטיק נדמה לי הקרינה הרבה יותר חזקה בגלל כמות הנתונים הגבוהה, אפשר לראות איך הוא מתחמם

• הוסף לסימניות
שמעתי על אחד שהיה נוהג להניח את הפלאפון ברכב בין הרגליים וגרם לו בעיות כנ"ל. עם נסטיק נדמה לי הקרינה הרבה יותר חזקה בגלל כמות הנתונים הגבוהה, אפשר לראות איך הוא מתחמם
קיימת פה אי בהירות. הקרינה מגיע מחמת השדרים, או מהמחשב עצמו גם כשהוא מנותק מכל רשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה