קריקטורה - איחוד בש"ס

• הוסף לסימניות
;;;

קבצים מצורפים

• איחוד בשס.jpg
    KB 86.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
יותר מתאים לעשות את זה לדגל ויהדות התורה...ועוד רגע ינעל האשכול הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;884159:
יותר מתאים לעשות את זה לדגל ויהדות התורה...ועוד רגע ינעל האשכול הזה

גם זה יגיע!

ועכשיו האשכול נפתח!;)
אגב שזה מקסים,
אטיאס לא סובל מבעיה אורטופדית בגב?

[אולי כך צריך להיות:confused:]

• הוסף לסימניות
מאד יפה כקריקטורה,
את הפואנטה אני לא ממש מבינה - אבל זה בגלל שאני לא מספיק בעניינים...

• הוסף לסימניות
סוג של צרות עין באנשים גדולים בכנסת שמוותרים...
חוצמיזה, שהציור סובל מהרבה עקימות - למרות שהדמות של אלי ישי די דומה לו...
דרעי - מזכיר את עצמו אחרי שאני יודעת שזה אמור להיות הוא, ואטיאס לא דומה ולא כמעט...
והמלצה שלי: תשמור את הכשרונות שלך לקריקטורות על אפיקורסים ולא על חרדים (גם אם הם לא מהזרם שלך!) אולי זה קצת יוריד מהשנאת אחים הנוראה ששוררת ברחובות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;884386:
דרעי - מזכיר את עצמו אחרי שאני יודעת שזה אמור להיות הוא, ואטיאס לא דומה ולא כמעט...
והמלצה שלי: תשמור את הכשרונות שלך לקריקטורות על אפיקורסים ולא על חרדים (גם אם הם לא מהזרם שלך!) אולי זה קצת יוריד מהשנאת אחים הנוראה ששוררת ברחובות!
תגידי,הראש בריא?
;)
לא נעים,אבל למה נראה לך שהציור נובע משנאת אחים,רחמנא לצלן?
הוא תיאר בחינניות תמונת מצב עדכנית.
ולגבי איכות האיור,
קוטל טוב הוא רק k 300 .לא צריך להתחרות בו.:)

• הוסף לסימניות

מאיפה לך לאיזה זרם אני משתייך???
אני לא חושב שהמונח "שנאת אחים" שייך בענייני פוליטיקה. אולי שייך אצל הפוליטיקאים עצמם. את האמת כולם יודעים. ומי שלא - צריך לדעת. וכל פוליטיקאי יודע היטב שהוא תחת ביקורת ציבורית.
גם הלכתית אין פה גרם לשון הרע או רכילות.

• הוסף לסימניות

הכל בסדר?
מומלץ לא להמליץ המלצות לגבי אופי העבודה אם אינה נוגדת את תקנון הפורום.
במיוחד לא בבוטות שכזו.

(גילו נאות עבורך: אני מצביע שס מאז ומעולם, ככה שאל תחשד/י..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;884423:
הכל בסדר?
מומלץ לא להמליץ המלצות לגבי אופי העבודה אם אינה נוגדת את תקנון הפורום.
במיוחד לא בבוטות שכזו.

(גילו נאות עבורך: אני מצביע שס מאז ומעולם, ככה שאל תחשד/י..)

בפרט בפורום כזה מפרגן!

• הוסף לסימניות
תשמעו, פעם ראשונה שאני שומע על קריקטורות לועגות שעושים לאנשים שאתה לא בדיוק מעוניין להצביע נגדם... אם הם היו לידך הייתה מראה להם את זה? לא, ואם כן, אז תבדוק את מצב העזות שלך...
ואגב, מסתבר שאתה בוחר ג', היית מצייר משו, ולא משנה מי, בצורה משפילה מג'?(...)
סתם אגב, אני לא בוחר כלום...
ככה שאני לא לשום צד, רק הרעיון של הירידות אחד על השני בתוך מחנינו - קצת מרתיחה - גם את העולים מחו"ל...
אל תיקח אותי אישית, אני פשוט קצת כועס על המצב בארץ, עד שאפילו אתם כאן בפורום, לא מבינים איפה אתם נמצאים. וחבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;884957:
תשמעו, פעם ראשונה שאני שומע על קריקטורות לועגות שעושים לאנשים שאתה לא בדיוק מעוניין להצביע נגדם... אם הם היו לידך הייתה מראה להם את זה? לא, ואם כן, אז תבדוק את מצב העזות שלך...
ואגב, מסתבר שאתה בוחר ג', היית מצייר משו, ולא משנה מי, בצורה משפילה מג'?(...)
סתם אגב, אני לא בוחר כלום...
ככה שאני לא לשום צד, רק הרעיון של הירידות אחד על השני בתוך מחנינו - קצת מרתיחה - גם את העולים מחו"ל...
אל תיקח אותי אישית, אני פשוט קצת כועס על המצב בארץ, עד שאפילו אתם כאן בפורום, לא מבינים איפה אתם נמצאים. וחבל.

הקריקטורה לא לועגת. אף אחד שם לא קיבל אף ענק או משהו כזה. זאת קריקטורה ותו לא.
על כל קריקטורה מישהו יגיד שהיא לועגת למשהו.
מטרת הקריקטורה היא להבליט דבר קטן ולספר לך סיפור. בפרט בפוליטיקה.
מטרת הלעג היא גם להבליט דבר קטן ולצחוק עליו בלי שום מטרה או סיבה.
ואתה קצת מתבלבל ביניהם.
ואשמח לפגוש כל אחד בציור ולהראות לו אותו בעצמי. כדי לראות אותו צוחק. ולא ממרר בבכי מעלבון כמו שאתה מדמיין שהם עושים עכשיו.
וברוכים הבאים לארצינו! קח ת'חיים באיזי!

• הוסף לסימניות
ראש בריא,
להעביר את הביקורת שהעברת על ק-ר-י-ק-ט-ו-ר-ה,
שמטבעה אמורה להגחיך ולהקצין,
מראה שאין לך הבנה כלל וכלל במושג "קריקטורה".
לו הייתי מנהל הייתי נועל את האשכול הכל כך לא מפרה הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה