נכתב ע"י איציק דרעי;884159:יותר מתאים לעשות את זה לדגל ויהדות התורה...ועוד רגע ינעל האשכול הזה
תגידי,הראש בריא?נכתב ע"י ראש בריא;884386:סוג של צרות עין באנשים גדולים בכנסת שמוותרים...
חוצמיזה, שהציור סובל מהרבה עקימות - למרות שהדמות של אלי ישי די דומה לו...
דרעי - מזכיר את עצמו אחרי שאני יודעת שזה אמור להיות הוא, ואטיאס לא דומה ולא כמעט...
והמלצה שלי: תשמור את הכשרונות שלך לקריקטורות על אפיקורסים ולא על חרדים (גם אם הם לא מהזרם שלך!) אולי זה קצת יוריד מהשנאת אחים הנוראה ששוררת ברחובות!
נכתב ע"י ראש בריא;884386:סוג של צרות עין באנשים גדולים בכנסת שמוותרים...
דרעי - מזכיר את עצמו אחרי שאני יודעת שזה אמור להיות הוא, ואטיאס לא דומה ולא כמעט...
והמלצה שלי: תשמור את הכשרונות שלך לקריקטורות על אפיקורסים ולא על חרדים (גם אם הם לא מהזרם שלך!) אולי זה קצת יוריד מהשנאת אחים הנוראה ששוררת ברחובות!
נכתב ע"י ראש בריא;884386:סוג של צרות עין באנשים גדולים בכנסת שמוותרים...
נכתב ע"י אוהב0ישראל;884423:הכל בסדר?
מומלץ לא להמליץ המלצות לגבי אופי העבודה אם אינה נוגדת את תקנון הפורום.
במיוחד לא בבוטות שכזו.
(גילו נאות עבורך: אני מצביע שס מאז ומעולם, ככה שאל תחשד/י..)
נכתב ע"י ראש בריא;884957:תשמעו, פעם ראשונה שאני שומע על קריקטורות לועגות שעושים לאנשים שאתה לא בדיוק מעוניין להצביע נגדם... אם הם היו לידך הייתה מראה להם את זה? לא, ואם כן, אז תבדוק את מצב העזות שלך...
ואגב, מסתבר שאתה בוחר ג', היית מצייר משו, ולא משנה מי, בצורה משפילה מג'?(...)
סתם אגב, אני לא בוחר כלום...
ככה שאני לא לשום צד, רק הרעיון של הירידות אחד על השני בתוך מחנינו - קצת מרתיחה - גם את העולים מחו"ל...
אל תיקח אותי אישית, אני פשוט קצת כועס על המצב בארץ, עד שאפילו אתם כאן בפורום, לא מבינים איפה אתם נמצאים. וחבל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים