זה מה שאני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,121
תמחק את הרווח של 2 צדדי ה@ניסיתי להתחבר לקבוצה במייל וקבלתי הודעת שגיאה
תמחק את הרווח של 2 צדדי ה@ניסיתי להתחבר לקבוצה במייל וקבלתי הודעת שגיאה
הציעו לי לקנות דירה 4 חדרים בכרמי גת צפון שאמור להיות בעוד 4 שנים ב 2,075,000 זה נקרא זול ?אז למה אתה חושב שבמערב יעלה פחות מ17000?
כמה מ"רהציעו לי לקנות דירה 4 חדרים בכרמי גת צפון שאמור להיות בעוד 4 שנים ב 2,075,000 זה נקרא זול ?
105כמה מ"ר
@פתרון דיור החשיפה שחשפת (מהדיווח לבורסה) היא מדהימה!לא, החישוב שהבאתי הוא הממוצע של העסקאות בשוק החופשי!
צירפתי את הקובץ הרלוונטי!
אם אפשר לענות 2,075,000 לדירת 4 חדרים בכרמי גת צפון 105 מ''ר נקרא זול ?105
אני מדבר על כרמי גת שעדיין לא בנויה שאמור להיות יוקרתי [?]אני מקווה שאני לא מתבלבל בין צפון למערב
זה כ- 20,000 למ"ר, זול זה לא אולי זה המחיראם אפשר לענות 2,075,000 לדירת 4 חדרים בכרמי גת צפון 105 מ''ר נקרא זול ?
ראיתי עכשיו דירות יותר זולות כמו אלו https://www.yad2.co.il/realestate/i...component-type=map&spot=standard&location=999זה כ- 20,000 למ"ר, זול זה לא אולי זה המחיר
זה אפילו נראה קצת יקר
לדוגמא דירה בכרמי גת 5 חדרים 128 מ"ר ב- 2 מיליון
https://www.yad2.co.il/realestate/i...onent-type=main_feed&spot=standard&location=4
המחיר מטרה עדיין לא נפתחבסה"כ רמ"י משווקת כרגע בקרית גת מערב 4380 יחי"ד לציבור החרדי!
3642- מחיר מטרה, 738- במכרזי דיור להשכרה.
ידוע כבר תקופה! בגלל המחירים וסוג הדירות-גדולות.לא היה הרבה היענות,
אצל כל המשווקים שתחת אראקה,
אחוז הדירות שנמכרו הוא אפסי!
מדובר על 10 דירות 5 חדרים בגודל מסוים שנגמר!שחוץ מסוג דירות מוצלחות שנמכר הכל,
נקודת המפנה יכולה לקרות כשיתחילו האסיפות רוכשים ובחירת דירות, (ובפרט אם יהיו הרבה זוכים חרדים)לא היה הרבה היענות,
למה כל הזמן לכתוב בכזה סגנון???נקודת המפנה של ק"ג זה רק שהמחירים שלה ירדו עד אז היא לא תעניין אף אחד
את האמת רעיון גאוני אני מדי ישר בשביל לחשוב על זה יותר חשבתי את יו"ש אבל הצד השווה שבשורה זה בטוח לא יהיה ואני מה לצפותיש מודעות בבני ברק ואולי בעוד הרים על קריה חדשה במרכז לאחר 15 שנה האם הכוונה לק"ג מערב?
אתה מאד ישר כמובן, בכל מקרה אם עפולה עילת זה מרכז אז הכל מרכז...את האמת רעיון גאוני אני מדי ישר בשביל לחשוב על זה יותר חשבתי את יו"ש אבל הצד השווה שבשורה זה בטוח לא יהיה ואני מה לצפות
אולי באמת אפשר לעבוד עלינו שק"ג זה בכלל מרכז (אפי' יותר מבי"ש) אחרי השיווק של רכסים הכל יכול להיות
אבל מה שבטוח זה במחירים של מרכז![]()
פרויקט של ברזני-אבני דרךיש מודעות בבני ברק ואולי בעוד הרים על קריה חדשה במרכז לאחר 15 שנה האם הכוונה לק"ג מערב?
avnei-hoshen.co.il
זה לא בק''ג!פרויקט של ברזני-אבני דרך קריית גת מערב
![]()
קריה נאמנה | אבני החושן
avnei-hoshen.co.il
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים