דרוש מידע קרית גת - מי מכיר?

אני חושב שזה תקדים!! שמחירי פריסייל יורדים מהמחיר שכבר פרסמו!
(אולי זה קשור לשרשור של ירידה במחירי הדירות?) דווקא @ירמי וולדמן אמר שהוא קבלן עקשן שלא מוריד מחירים?
זה כנראה גם קשור לזה שזו שכונה חדשה בעיר שלרוב הציבור אין בה בסיס.
בכל אופן, אולי זה תקדים שפותח שורה של תקדימים. הלוואי!

(באשכול אחר כתבתי שיש לשכונה פוטנציאל להיכנס לסחרור 'רמה דל''תי', בינתיים טעיתי.)

אני חושב שזה תקדים!! שמחירי פריסייל יורדים מהמחיר שכבר פרסמו!
(אולי זה קשור לשרשור של ירידה במחירי הדירות?) דווקא @ירמי וולדמן אמר שהוא קבלן עקשן שלא מוריד מחירים?
אני חושב שזה טריק שיווקי
להתחיל מחיר שכמעט זהה לדירה בבית שמש סוג של לנפץ אשליה מתוקה שרבים חלמו עליה
ואז לרדת ולגרום בולמוס לציבור שיש כאן הזדמנות חד פעמית
והלוואי שאתבדה..

פריאר מי שקונה עכשיו בקרית גת
מחירי הדירות הארץ יורדים
ובכמיות שהולכים לשווק בק"ג ובמחירים העכשויים אין הרבה שיקנו וזה יתחיל להזכיר את חריש
חכו עוד קצת שיהיה שיווק המוני ותחרות ואז המחירים יחזרו להיות שפוים
אין ענין לקנות מוקדם זה לא כיף לגור באתר בניה שאין כלום מסביבך חכו עוד קצת המחירים רק יכולים לרדת אף אחד לא יקנה ביותר יקר (אל תשכחו שיש גם פרפריות מתפתחות שהם היו במצב הרבה יותר טוב מק"ג והרבה יותר זולות)
עד שזה יתחיל להיות עיר חרדית זה המון שנים

היום שמעתי שלחסידות סלאנים יש תוכנית רצינית להתיישב בגדול בעיר קריית גת.
מישהו מכיר? מישהו יודע? באיזה אזורים? באיזה פרוייקטים? על כמה משפחות מדובר?
כי שמעתי שבטבריה עילית הם ממש הצליחו! אז מה הכיוון עכשיו?
איפה שמעת? לפי מיטב ידיעתי האדמו"ר שם לא כ"כ מעורב בעניין הדיור!

עזרה למתעניינים על קרית גת
כהיום יש בשוק המתחרדים כמאה + דירות שעומדות למכירה שכל הזמן עולים עוד ועוד בקצב מסחרר
האנשים שגרים שם באיזור לא חלמו בחלומות הכי לבנים שימכרו אי פעם במעל מליון ש"ח... והיום הם רצים למכור
ולרקוד כל הדרך לבנק בשביל לגלות שעם מליון שקל אפשר לשפר דיור לדימונה ולהישאר עם עוד כמה גרושים לוודקה.... אבל מה שמעניין אותנו זה שיש היצע גדול וזה למרות הביקוש שאולי נדמה קצת גדול אבל בנתיים הוא די רגוע.
נכון שלא כל הדירות זה בבנינים שחציים ויותר חרדיים אבל עדיין כמעט בכל בנין יש כמה וכמה חרדים ועוד כמה דירות למכירה שברגע שמישהו יצהיר שהוא עובר לגור שם תוך חודש הוא יגלה שהוא בכלל לא לבד.
ולכן לא נראה לי ששוה לשלם עוד מאה מאתיים אלף שקל ולגלות בעוד שנה ששתי האיזורים דומים בהתחרדותם
נקודה נוספת,
אם אתה מיואש וכבר מוכן לשלם יותר חשוב על החבר שלך האח הגיס הבנדוד שגם רוצה לקנות(וגם אתה מאוד רוצה שהוא יקנה כי אם זה לא היה מתחרדים לא היית מגיע...) ואין לא את הסכום הזה שאתה שילמת
האם זה הוגן שבגלל שאחד לחוץ לקנות בכל מחיר השני יתקע מול מתווך שיגלגל עיניים ויגיד לו בפאתוס 'אין מה לעשות זה המחיר'
בוא נחשוב,
יד שניה בכל הארץ נמצא במגמת ירידה עם קצת התאמצות מצידנו נוכל להביא בשורה לאלפי זוגות צעירים
באופן כללי ישנה תופעה של עזיבה בקרית גת בשכונות המתחרדות? אפשר להתבסס על כך?
כן.
ולכן שוב לא להיבהל ממתווך שיומר לך שאין כי זה פשוט שקר
צריך לחפש ולהתמקח טוב(כל היד 2 בארץ במגמת ירידה אין סיבה שתהיה טרפת על כמה בנינים)
תכלס ישנם מתווכים שמידיעה תוכל לומר שהם אמיתיים וישרים אן מישהו שיכול לכוון לקראת קניה באזור?

מסכנים הקונים הראשונים הפסידו 130,000
סתם..... לא באמת חושב שמישהו קנה במחיר הקודם וגם במחיר הזה לא נראה לי שיהיה קל למכור
זה כנראה גם קשור לזה שזו שכונה חדשה בעיר שלרוב הציבור אין בה בסיס.

לציבור החרדי באמת יהיה רשה למכור בכמעט מחירי בית שמש
ועוד בעיר שאין שם בסיס גדול,

אבל אם זה לא ילך הם יוכלו למכור את הדירות לציבור הכללי
שקריית גת נחשבת אצלם יחסית לעיר מבוקשת.

באופן כללי ישנה תופעה של עזיבה בקרית גת בשכונות המתחרדות? אפשר להתבסס על כך?

תכלס ישנם מתווכים שמידיעה תוכל לומר שהם אמיתיים וישרים אן מישהו שיכול לכוון לקראת קניה באזור?
בגדול אין עזיבה
כמובן שהיו כאלו שהלכו רחוק מידי או סתם כאלו שהשתדרגו אבל רוב מנין ובנין נשאר והציבור החרדי באיזור צומח כל הזמן
לגבי מתווכים, אני לא רוצה להיכנס לשמות אבל יש כן אחד שאני באופן אישי שמעתי מכמה כיוונים שהוא בנ"א ישר מאוד, ולכן זה לא שכולם גנבים שקרנים וכו' אבל יש להיזהר טוב טוב כי יש כאלו שהם כן נכנסים לקטגוריה הנ"ל וחבל.

הייתי מאוד רוצה לעזור לך בנושא אבל אני לא חושב שזה המקום להתחיל להיכנס מי אמין ומי פחות
בכלאופן צריך לדעת שכל מתווך שתלך הכי טוב זה להכיר את השוק באמת או להתייעץ עם אחד כזה

אני מחפש המלצה לאדריכל שמתעסק עם הוצאת התירי בנייה בקרית גת.
[לגבי בירור על זכויות בניה לא ברורות]

היום שמעתי שלחסידות סלאנים יש תוכנית רצינית להתיישב בגדול בעיר קריית גת.
מישהו מכיר? מישהו יודע? באיזה אזורים? באיזה פרוייקטים? על כמה משפחות מדובר?
כי שמעתי שבטבריה עילית הם ממש הצליחו! אז מה הכיוון עכשיו?
מה זה נקרא הצליחו ? יש שם לפי מה שידוע לי 12 אברכי סלאנים

אני חושב שזה טריק שיווקי
להתחיל מחיר שכמעט זהה לדירה בבית שמש סוג של לנפץ אשליה מתוקה שרבים חלמו עליה
ואז לרדת ולגרום בולמוס לציבור שיש כאן הזדמנות חד פעמית
והלוואי שאתבדה..
אני חושב שזה הטעות השיווקית הכי גרועה שיכולה להיות,
כי אדם אומר לעצמו אם עכשיו ירד ב-130,000 מי אמר שמחר זה לא ירד באותו סכום
מה שמפליא אותי זה שלא לומדים מטעיות הרי בצפון בני ברק ג"כ ניסה למכור ביקר וירד וירד ועדיין לא קנו
עד שהוציא את הדירות להשכרה

יש לך יותר מידע או שסתם התחשק לך לחמם ת'אשכול כי מברור מקיף שערכתי ויעוצים שהתיעצתי קרית גת היא עיר העתיד החרדית וגם שם המחירים עלו דרסטית בחצי שנה האחרונה
הוא דיבר על מערב קרית גת שמה שידוע עד עכשיו היה רק ירידה
אז בקשה לא לייצר מצג שוא
נכון שזו עיר העתיד אבל המחיר שלה לא עלו דרסטית בחצי שנה אחרונה

פריאר מי שקונה עכשיו בקרית גת
מחירי הדירות הארץ יורדים
ובכמיות שהולכים לשווק בק"ג ובמחירים העכשויים אין הרבה שיקנו וזה יתחיל להזכיר את חריש
אין ענין לקנות מוקדם זה לא כיף לגור באתר בניה שאין כלום מסביבך חכו עוד קצת המחירים רק יכולים לרדת אף אחד לא יקנה ביותר יקר (אל תשכחו שיש גם פרפריות מתפתחות שהם היו במצב הרבה יותר טוב מק"ג והרבה יותר זולות)
עד שזה יתחיל להיות עיר חרדית זה המון שנים
מסכים לגמרי ואל צריך לרוץ עד חריש אפשר לאות את השוק של יד 2 בכרמי גת ולעשות העתק הדבק למערב

נכון מאוד יש עוד קבלנים שזכו, ויש עוד אלפי דירות כ 8000 דירות!!! שצפויים לצאת במכרזים, אין שום סיבה למהר...
וכמובן דעתי האישית על הסיכון בעסקאות כאלו ובפרט כרגע בקריית גת לא השתנתה!!!
שאין להיכנס לעסקה ללא התייעצות עם גורם מקצוע בתחום שייעץ לכם לסגור על העסקה.
וכאן ראינו במו עינינו איך שההבטחות והציפייה לעליית מחירים עד להשלמת העסקה נמוגה.. ולהיפך המחיר ירד,
וגם כרגע מי שקונה דירה ב20/80 בקריית גת היא עסקה בסיכון גבוה מאוד.

יש לך יותר מידע או שסתם התחשק לך לחמם ת'אשכול כי מברור מקיף שערכתי ויעוצים שהתיעצתי קרית גת היא עיר העתיד החרדית וגם שם המחירים עלו דרסטית בחצי שנה האחרונה
עיין כאן https://www.prog.co.il/threads/מחירי-הדירות-לאן.508287/page-50
ומה שלא רואים את זה כ"כ כי יש חרדים מיושנים שחושבים שמה שהיה הוא שיהיה וממשיכים להשקיע עד שזה יתפוצץ להם מול הפרצוף לערכתי בשלו כל התנאים להורדת מחירים(כולל הפנטסיה שמירי הריבית ירדו שכל ה-10 90 בנו ע"ז ויצטרכו לשלם ריביות גבוהות או עליות מדד 4 אחוז ומס רכישה אם ימכרו מיד ורק מחירים שיורדים חבל על מי שקונה בלי לחשוב קצת)

עיין כאן https://www.prog.co.il/threads/מחירי-הדירות-לאן.508287/page-50
ומה שלא רואים את זה כ"כ כי יש חרדים מיושנים שחושבים שמה שהיה הוא שיהיה וממשיכים להשקיע עד שזה יתפוצץ להם מול הפרצוף לערכתי בשלו כל התנאים להורדת מחירים(כולל הפנטסיה שמירי הריבית ירדו שכל ה-10 90 בנו ע"ז ויצטרכו לשלם ריביות גבוהות או עליות מדד 4 אחוז ומס רכישה אם ימכרו מיד ורק מחירים שיורדים חבל על מי שקונה בלי לחשוב קצת)
השרשור כאן עוסק יותר בקרית גת על הקריה והמתחרדים (העיר הוותיקה) יש שרשור נוסף על השכונות החדשות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה