אתה כן מגיע לפתח ציפיות. אתה אמנם עושה עבודה טובה שנותן גיבוי לאברכים להתמקח נגד המתווכים והמוכרים. אבל אתה לפעמים מציג תמונת מצב לא נכונה. לגבי המחירים שהבאת במתחרדים החרשתי, כי אני לא מספיק מתמצא במחירים שם. אבל לגבי הקריה החדשה אני מכיר כל אבן. וחוץ מדירות בקומה ה6 בבעלזא, לא נמכרה אף דירה מפחות מ1.4. (לגבי הדירות בקומה ה6. גם בבית שמש החל מהקומה ה6 המחירים נוסקים פלאים. עיין ביד 2. והדירות הללו יש להם גם בעית תכנון במרפסת].
יש מגמה בכל הארץ שאפשר להתמקח על המחירים, כי שוק היד שניה מוקפא יחסית,
בקרית גת המצב לא היה ככה עד לשבועות האחרונים,
אבל לאחרונה יש היצע יחסית גדול (שלא היה הרבה זמן) בקריה החדשה, מה שנותן מרחב תמרון להתמקח על המחירים,
ואתה מתעלם שוב ושוב מהעובדה שיש דירות בקומה גבוהה... עם בעיות... במחיר יותר זול,
מה הקשר לבי"ש? אדרבה גם שמה אם מישהו ימצא דירה במחיר יותר טוב שיקנה אותה!!
יש לי שתי אפשרויות לגביך 1.יש לך אינטרס לחזק את ידי המתווכים (או שאתה בעצמך מתווך)
2. (אפשרות יותר סבירה) יש לך דירה בקרית גת ואתה מפחד שהערך ירד, ולכן אתה מנסה להכחיש נתונים
על אפשרות מיקוח או ירידה במחיר, אתה בעצמך כתבת עכשיו שאתה לא מתמצא במחיר של המתחרדים
אז איך קפצת ראשון להצדיק פוסט שהצדיק על מחירים גבוהים יותר שהתברר לבסוף לפוסט של מתווך
והנתונים של הקונים התבררו כנתונים אחרים לגמרי ונכונים!!
אכן מהיכרות רחבה עם האזור והשוק, לצערי
@אבומבע צודק... יש הרבה יותר ביקוש מהיצע. מדובר סך הכל בשטח מוגבל, שיש מספיק תושבים שלא רוצים למכור, והמעטים שרוצים למכור כנראה מריחים את הביקוש...
לסיכום; (לפי הפוסטים שאתה כותב זה נראה ש)אתה רוצה לחזק את ידי המתווכים גם אם הנתונים אחרים,
אני רוצה לחזק את ידי הקונים אברכים מבי"ש וביתר וירושלים,שחלקם נפלו עם סיפורים קשים מאוד עם מתווכים ואכמ"ל... אם אתה רוצה תברר את הנתונים והסיפורים הקשים אצל הקהילות החדשות שמגיעים, ותבין במה מדובר,
וסתם ככה עצה טובה קמ"ל, מי שרוצה לקבל נתונים אמיתיים על המתחרדים שיפנה לקהילות החדשות, (בעיקר אמשינוב)
מה לעשות שרוב הציבור שעובר למתחרדים הוא לא ציבר שניקים בפרוג ישפיעו עליו,
אלא מצב בחסידות, או נתונים מחבר שלו שמונח בנושא כל היום, ישפיעו עליו, ורק זה ישפיע עליו.