דרוש מידע קרית גת - מי מכיר?

לא הבאת את כל העסקאות, למשל בבעלז קומה6 ב1.2 אבל גם כאן אפשר לראות שהעסקה האחרונה היא ב1.34,
כחלק מהמגמה לאחרונה שאפשר להתמקח,
והדירה שהבאת במחיר 1.77 אתה יודע בעצמך שזה לא רלוונטי...
והדירה שנמכרה ב1.5 מדובר בדירה גדולה של 86 מ"ר, וגם לפי העסקאות שהבאת המחירים נעים בין 1.34 ל 1.45.

מצו"ב מחירי עסקות שנמכרו לפי רשות המסים.
חשוב לי להבהיר את הדברים על דיוקם. כדי לא לגרום חלישות הדעת, למי שכבר קנה בקרית גת בחודשים האחרונים, ובעקבות ההודעות האחרונות 'אוכל את עצמו', למה הוא לא קנה במחיר שוק של 1.25 בקריה החרדית... אז הוא יכול להרגע, המחירים נעים בין 1.4-1.5צפה בקובץ המצורף 1998897
איך יכול להיות שנמכרה דירת שלש חדרים ב 1.77, מה ההיגיון בזה? יש תוספות בנייה או משהו אחר?
אשמח אם מישהו יסביר זאת.

לא הבאת את כל העסקאות, למשל בבעלז קומה6 ב1.2 אבל גם כאן אפשר לראות שהעסקה האחרונה היא ב1.34,
כחלק מהמגמה לאחרונה שאפשר להתמקח,
והדירה שהבאת במחיר 1.77 אתה יודע בעצמך שזה לא רלוונטי...
והדירה שנמכרה ב1.5 מדובר בדירה גדולה של 86 מ"ר, וגם לפי העסקאות שהבאת המחירים נעים בין 1.34 ל 1.45.
מצטער, אבל אם העיסקה של הקומה השישית ב1.2 לא רשומה הרשות המסים, אז היא פשוט לא היתה....
אתה רואה בעצמך שרוב הדירות הם למעלה מ1.4, חוץ מדירה אחת שיתכן שהיא רק דווחה כזולה ברשות המסים... וד"ל...
אבל אתה בכל מקרה לא רואה בעיניים, ורוצה שהציבור יפתח ציפיות למחירים שכבר אינם בקרית גת זה שנתיים. אז בשמחה...

מצטער, אבל אם העיסקה של הקומה השישית ב1.2 לא רשומה הרשות המסים, אז היא פשוט לא היתה....
אתה רואה בעצמך שרוב הדירות הם למעלה מ1.4, חוץ מדירה אחת שיתכן שהיא רק דווחה כזולה ברשות המסים... וד"ל...
אבל אתה בכל מקרה לא רואה בעיניים, ורוצה שהציבור יפתח ציפיות למחירים שכבר אינם בקרית גת זה שנתיים. אז בשמחה...
בבית יוסף 68 יש דירה שנמכרה לפני כחצי שנה ב1.25, וזה היה המחיר שהמתווכים שיווקו (אפילו ללא התמקחות).

אני לא מגיע לפתח ציפיות... אני מגיע לפתוח את הראש לאברכים שמגיעים לקנות דירות במתחרדים,
והמתווך נותן להם כמה דירות, דירה ישנה ולא משופצת ב1.25 ודירות אחרות במחירים של 1.3+
וע"ז אני כותב שיכול להיות שאברך כזה (אם אין לו את העדיפות לגור במתחרדים-ליד הקהילה וכדו')
שווה לו לחכות שיצא דירה כזאת בקריה החדשה, ו/או להתמקח על המחיר,
עם היצע יחסית גדול לאחרונה ללא עלייה משמעותית בביקושים,
ומבחינתי הדיון על הקריה החדשה נסגר כרגע, ונראה בעוד תקופה האם ימכרו דירות במחיר שמפורסמים בקריה 1.5+.

נערך לאחרונה ב:
אני לא מגיע לפתח ציפיות... אני מגיע לפתוח את הראש לאברכים שמגיעים לקנות דירות במתחרדים,
והמתווך נותן להם כמה דירות, דירה ישנה ולא משופצת ב1.25 ודירות אחרות במחירים של 1.3+
וע"ז אני כותב שיכול הליות שאברך כזה (אם אין לו את העדיפות לגור במתחרדים-ליד הקהילה וכדו')
שווה לו לחכות שיצא דירה כזאת בקריה החדשה, ו/או להתמקח על המחיר,
עם היצע יחסית גדול לאחרונה ללא עלייה משמעותית בביקושים,
ומבחינתי הדיון על הקריה החדשה נסגר כרגע, ונראה בעוד תקופה האם ימכרו דירות במחיר שמפורסמים בקריה 1.5+.
אתה כן מגיע לפתח ציפיות. אתה אמנם עושה עבודה טובה שנותן גיבוי לאברכים להתמקח נגד המתווכים והמוכרים. אבל אתה לפעמים מציג תמונת מצב לא נכונה. לגבי המחירים שהבאת במתחרדים החרשתי, כי אני לא מספיק מתמצא במחירים שם. אבל לגבי הקריה החדשה אני מכיר כל אבן. וחוץ מדירות בקומה ה6 בבעלזא, לא נמכרה אף דירה מפחות מ1.4. (לגבי הדירות בקומה ה6. גם בבית שמש החל מהקומה ה6 המחירים נוסקים פלאים. עיין ביד 2. והדירות הללו יש להם גם בעית תכנון במרפסת].

והבאתי שם גם דירה שנמכרה ב1.77. אז מה... יש כאלו שמשנים את המחירים בחוזים... וד"ל... אבל אתה רואה בהחלט את הממוצע.... שזה מ1.4 עד 1.5.

אתה כן מגיע לפתח ציפיות. אתה אמנם עושה עבודה טובה שנותן גיבוי לאברכים להתמקח נגד המתווכים והמוכרים. אבל אתה לפעמים מציג תמונת מצב לא נכונה. לגבי המחירים שהבאת במתחרדים החרשתי, כי אני לא מספיק מתמצא במחירים שם. אבל לגבי הקריה החדשה אני מכיר כל אבן. וחוץ מדירות בקומה ה6 בבעלזא, לא נמכרה אף דירה מפחות מ1.4. (לגבי הדירות בקומה ה6. גם בבית שמש החל מהקומה ה6 המחירים נוסקים פלאים. עיין ביד 2. והדירות הללו יש להם גם בעית תכנון במרפסת].
יש מגמה בכל הארץ שאפשר להתמקח על המחירים, כי שוק היד שניה מוקפא יחסית,
בקרית גת המצב לא היה ככה עד לשבועות האחרונים,
אבל לאחרונה יש היצע יחסית גדול (שלא היה הרבה זמן) בקריה החדשה, מה שנותן מרחב תמרון להתמקח על המחירים,
ואתה מתעלם שוב ושוב מהעובדה שיש דירות בקומה גבוהה... עם בעיות... במחיר יותר זול,
מה הקשר לבי"ש? אדרבה גם שמה אם מישהו ימצא דירה במחיר יותר טוב שיקנה אותה!!
יש לי שתי אפשרויות לגביך 1.יש לך אינטרס לחזק את ידי המתווכים (או שאתה בעצמך מתווך)
2. (אפשרות יותר סבירה) יש לך דירה בקרית גת ואתה מפחד שהערך ירד, ולכן אתה מנסה להכחיש נתונים
על אפשרות מיקוח או ירידה במחיר, אתה בעצמך כתבת עכשיו שאתה לא מתמצא במחיר של המתחרדים
אז איך קפצת ראשון להצדיק פוסט שהצדיק על מחירים גבוהים יותר שהתברר לבסוף לפוסט של מתווך
והנתונים של הקונים התבררו כנתונים אחרים לגמרי ונכונים!!
אכן מהיכרות רחבה עם האזור והשוק, לצערי @אבומבע צודק... יש הרבה יותר ביקוש מהיצע. מדובר סך הכל בשטח מוגבל, שיש מספיק תושבים שלא רוצים למכור, והמעטים שרוצים למכור כנראה מריחים את הביקוש...
לסיכום; (לפי הפוסטים שאתה כותב זה נראה ש)אתה רוצה לחזק את ידי המתווכים גם אם הנתונים אחרים,
אני רוצה לחזק את ידי הקונים אברכים מבי"ש וביתר וירושלים,שחלקם נפלו עם סיפורים קשים מאוד עם מתווכים ואכמ"ל... אם אתה רוצה תברר את הנתונים והסיפורים הקשים אצל הקהילות החדשות שמגיעים, ותבין במה מדובר,
וסתם ככה עצה טובה קמ"ל, מי שרוצה לקבל נתונים אמיתיים על המתחרדים שיפנה לקהילות החדשות, (בעיקר אמשינוב)
מה לעשות שרוב הציבור שעובר למתחרדים הוא לא ציבר שניקים בפרוג ישפיעו עליו,
אלא מצב בחסידות, או נתונים מחבר שלו שמונח בנושא כל היום, ישפיעו עליו, ורק זה ישפיע עליו.

תראה בהודעות הקודמות שלי בשרשור הזה עד כמה אני 'אוהב' את המתווכים... ההבדל ביני לבינך שאני מגיע מהשטח... אני מתגורר בעיר, ומכיר כל אבן בה וכל תושב חרדי בה, וממילא גם כל דירה שנמכרת באזורים החרדים..... עם הדורסנות שלך נגד כל מי שלא חושב כמוך, אתה אולי תזכה לגרום לי לא לשתף יותר מידע בשרשור הזה... כפי שעשיתי מאז הווסדו של שרשור זה.

וסתם ככה עצה טובה קמ"ל, מי שרוצה לקבל נתונים אמיתיים על המתחרדים שיפנה לקהילות החדשות, (בעיקר אמשינוב)
מה לעשות שרוב הציבור שעובר למתחרדים הוא לא ציבר שניקים בפרוג ישפיעו עליו,
אלא מצב בחסידות, או נתונים מחבר שלו שמונח בנושא כל היום, ישפיעו עליו, ורק זה ישפיע עליו.
דברים נכונים וברורים, אברך לא יושפע כלל מניקים אנונימיים ו/או שליחים של מתווכים בפרוג, לא משנה כמה שיכתבו,
הוא יושפע הרבה יותר, מחברים ב"שטיבל" ומחבר נאמן שיתן לו את הנתונים על האזור.

תראה בהודעות הקודמות שלי בשרשור הזה עד כמה אני 'אוהב' את המתווכים... ההבדל ביני לבינך שאני מגיע מהשטח... אני מתגורר בעיר, ומכיר כל אבן בה וכל תושב חרדי בה, וממילא גם כל דירה שנמכרת באזורים החרדים..... עם הדורסנות שלך נגד כל מי שלא חושב כמוך, אתה אולי תזכה לגרום לי לא לשתף יותר מידע בשרשור הזה... כפי שעשיתי מאז הווסדו של שרשור זה.
אני לא התכוונתי לפגוע בך, ולא נראה לי שדיברתי בדורסנות, אבל שוב אם פגעתי בך אני מתנצל ומתחרט,
אם אתה רוצה להבין למה אי מדבר ככה על הדירות בקריה ובמתחרדים אולי תפנה אלי בפרטי או לאחר מהחסידויות..
ניכר מכתיבתך שאתה מדבר כמישהו שגר בעיר שנים, ויש לך עוד דאגות של חיים וכו'
וכמובן אתה גם מתענין בנדל"ן בעיר,
לבין אחרים שלקחו את ביסוס קהילתם בעיר כפרויקט ענק!!!! (עד הפרויקט של החיים שלהם!!)
ומתענינים בנדל"ן בעיר, בכל פינה כשנה+ והם רואים באופן שאינו משתמע לשני פנים שיש היצע גדול,
מה שלא היה לפחות שנה, ואפשר להתמקח על המחירים, ולראיה ההודעות הקודמות של הקונים שהצליחו להתמקח,
והם גם התוודעו לסיפורים קשים מאוד שהם בדיוק להיפך מיושרה... (בלשון נקיה מאוד)
ושוב זה מאוד מובן שהם רוצים שהמחיר ירד, ואתה רוצה שהמחיר יעלה או לפחות יעמוד במקומו,
אז אני רוצה להרגיע אותך,גם אם כרגע יש מגמה כזאת, היא זמנית מאוד,
וברור שהמחירים בקרית גת יעלו בטווח הבינוני+ בעשרות אחוזים בעיקר אם השכונה המערבית תצליח.

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
סיפור טרי מאתמול
דיברתי עם אברך שסיפר לי שהוא כמעט סוגר על דירה 63 מ''ר בקריה הישנה קומה שלישית משופצת ב 1.350.000 !!
והמתווך אומר לו שיש עוד מישהו שרוצה במחיר הזה. והוא שומר לו את הדירה עוד יום אחד בלבד... ואח''כ אומר לו שהוא שומר לו את זה עוד חצי שעה בלבד... אין דירות בשוק..יש ביקוש מטורף.. הדירות נחטפות.. תוך הפעלת לחץ ומניפולציות מטורפות על האברך הנ''ל.
ניסיתי להסביר לו שהדירה מאאאד יקרה [קרוב ל20.000 למ''ר!] והתערבתי איתו שאם הוא לא עונה למתווך יומיים הוא עדיין ירדוף אחריו... לא כל יום נופלת לידיו כזאת מציאה...
בתכל'ס הוא בקושי הסכים להאמין לי, פחד שהדירה תברח לו. אבל בשבילי הוא עשה את זה. ולא ענה טלפונים יומיים.
וראה זה פלא עדיין זה בשוק.. והמתווך עדיין ברוב טובו שומר לו אותה.. ומשגע אותו כל 10 דקות.
שכנעתי אותו להציע 1200000 ונחשו מה - המתווך לא טרק את הטלפון.. יש על מה לדבר...
זה לא אברך שהכרתי כטיפש. אבל מי שמגיע ללא מחקר שוק - שלא יתפלא שהמתווכים -שזאת העבודה שלהם, והם מנוסים יותר ממנו מסובבים אותו. זה יכול לקרות לכל אחד.
בהשראת האשכול כאן אמרתי לו שהוא יכול לקנות בקריה החדשה כמעט במחיר הזה דירה חדשה מעלית מחסן חניה מרפסת
והוא שוקל את זה ברצינות.
תודה רבה לכל הכותבים כאן ומחזקים אברכים לא להיות פראירים ולא להעלות סתם את המחירים.

נערך לאחרונה ב:
למעשה אפשר לסכם עד עכשיו את הדיון,
בין אחד שאין לו דירה בעיר ומתגורר בה
לבין השני שיודע כל פיפס אבל לא ידוע האם הוא גר בה...
המחיר בקריה החדשה נע בסביבות ה1.35 - 1.45 אמנם ישנם דירות פחות טובות (ביחס לקריה החדשה ולא ביחס למתחרדים..) שזולות יותר
כמו"כ ישנם דירות יותר טובות שקצת יותר יקרות,
השאלה בסופו של דבר מהו רף המינימום שאדם מצפה מהדירה ולכן כ"א מסתכל אחרת על התמונה...

אגב,
אחרי מעקב ארוך לגורמים של עליית המחירים
לדעתי הנקודה היא שרוב המתעניינים בקרית גת הם כאלו שבאו למצוא דירה זולה,
ולכן כל עוד היא תהיה זולה משמעותית מערים אחרות אנשים יקנו אותה ואת הנקודה הזאת תפסו המתווכים ואמרו לעצמם מדוע למכור ב1.1 אם 1.2 זה גם זול? וכך זה אמור להתגלגל עד שהמחיר כבר לא יצדיק את עצמו
הדיבורים על ביקוש חסר תקדים הם קישקוש אחד גדול
מכיון שגבולות המתחרדים והקריה הישנה צומחים כל הזמן ובעתיד הנראה לעיןיתבססו שכונות המתחרדים לעצמם ויהוו
שכונות שאינם נסמכים על הקריה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה