קרמבל תפוחים מקמח מלא

• הוסף לסימניות
זה טוב, או שעדיף לי לצלם שוב?

קבצים מצורפים

• קרמבל תפוחים מקמח מלא_402x600.jpg
    KB 66.7 · צפיות: 22
  • קרמבל תפוחים מקמח מלא 2_410x600.jpg
    KB 65.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תקשיבי, לא יודעת מבחינה מקצועית אבל בתור אחת שאוהבת להוציא דברים שווים,
לגמרי הייתי מנסה.

מחמאה?!:)

• הוסף לסימניות
העוגה נעלמת קצת...בתמונה הראשונה מושכת התפוח השמאלי את העין ובתמונה השניה העוגה משתלבת מדי עם הסלסלה.
כל הכבוד על הנסיון,בימים טרופים אלו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1085718:
העוגה נעלמת קצת...בתמונה הראשונה מושכת התפוח השמאלי את העין ובתמונה השניה העוגה משתלבת מדי עם הסלסלה.
כל הכבוד על הנסיון,בימים טרופים אלו....

אז עדיף עם רקע חלק?

• הוסף לסימניות
אפשר בלי המפיון החד פעמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1085739:
אפשר בלי המפיון החד פעמי?

אז מה לעשות, כדי לתת ענין???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1085743:
אז מה לעשות, כדי לתת ענין???
לא יודעת. אולי מפיון בד, צלחת אמיתית. תנסי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1085759:
לא יודעת. אולי מפיון בד, צלחת אמיתית. תנסי.
המפיון הוא באמת לא הסיפור כאן.. צריך לבוא אחרת, כדאי לפרק הכל ולבנות בזהירות מהתחלה.

• הוסף לסימניות
בלי להתמצאות בצילום חסר כאו מאוד ניגודיות של צבע, הכל באותו הגוון

• הוסף לסימניות
בניתי מחדש, איך זה?

קבצים מצורפים

• קרמבל תפוחים_412x600.jpg
    KB 70.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1085780:
בניתי מחדש, איך זה?
זה כבר משהו אחר... הייתי קורפ טיפה מלמטה ואולי פותח קצת למעלה.
חוץ מזה שזה נראה דמות עם עיני תפוחים ופה אימתני עם שיניים מפחידות...

• הוסף לסימניות
הי!! תורידי את המדבקה שעל התפוח...
אולי תחתכי את התפוח? מכירה את זה שיש ככה כמה פלחים.. יעני להראות ממה עשויה העוגה...
אני לא יודעת למה, התפוחים האלו לא פוטוגנים... זה סוג התפוחים שטעמיםולא נראים מספיק יפה.. חפשי תפוחים חלקים, בלי גוונים. אדום ממש או ירוק ממש... תפוח בריא כזה. רצוי עם עלה... ;)
התמונה האחרונה לא ממש עושה תיאבון. אני חושבת שהשולחן השרוט נראה קצת... לא יודעת איך להגדיר. ברבי? מוזנח?
אני יגיד לך מה אני חושבת. או שאת עושה את הצלחת הלבנה הזו, שזה סגנון יותר חדשני כזה. הולך לזה מפה יפה גוונים בהירים... סטייל עדין כזה.
או שאת הולכת על התפוחים, שזה סגנון יותר בייתי וחמים. כאילו נכנסת למטבח ואת רואה את השאריות של הכנת העוגה. אז אולי הייתי רוצה לראות פרוסה אחת על איזו מפית בד כפרית. אולי מאג קפה?
ובאמת צודקת מי שאמרה פה, שחסר פה צבעים. הכל סובב סביב אותו חום ואדום...
אה, ואני חושבת שהתאורה צריכה להיות יותר חמימה. צהובה יותר....
כשאני רואה עוגה כזו, ביתית. לא מהוקצעת. אני מחפשת חמימות דרך התמונה.
מקווה שעזרתי לך עם המגילה הזו...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1085801:
הי!! תורידי את המדבקה שעל התפוח...
אולי תחתכי את התפוח? מכירה את זה שיש ככה כמה פלחים.. יעני להראות ממה עשויה העוגה...
אני לא יודעת למה, התפוחים האלו לא פוטוגנים... זה סוג התפוחים שטעמיםולא נראים מספיק יפה.. חפשי תפוחים חלקים, בלי גוונים. אדום ממש או ירוק ממש... תפוח בריא כזה. רצוי עם עלה... ;)
התמונה האחרונה לא ממש עושה תיאבון. אני חושבת שהשולחן השרוט נראה קצת... לא יודעת איך להגדיר. ברבי? מוזנח?
אני יגיד לך מה אני חושבת. או שאת עושה את הצלחת הלבנה הזו, שזה סגנון יותר חדשני כזה. הולך לזה מפה יפה גוונים בהירים... סטייל עדין כזה.
או שאת הולכת על התפוחים, שזה סגנון יותר בייתי וחמים. כאילו נכנסת למטבח ואת רואה את השאריות של הכנת העוגה. אז אולי הייתי רוצה לראות פרוסה אחת על איזו מפית בד כפרית. אולי מאג קפה?
ובאמת צודקת מי שאמרה פה, שחסר פה צבעים. הכל סובב סביב אותו חום ואדום...
אה, ואני חושבת שהתאורה צריכה להיות יותר חמימה. צהובה יותר....
כשאני רואה עוגה כזו, ביתית. לא מהוקצעת. אני מחפשת חמימות דרך התמונה.
מקווה שעזרתי לך עם המגילה הזו...
בהצלחה!
אני ממש חולק על זה, אני חושב שהשולחן והתפוחים ממש מתאימים, לא מוזנח בכלל, מפת צבעים יפה לגמרי.

• הוסף לסימניות
זה קצת מצחיק מה שהולך כאן
את מנסה לצלם מוצר לספר בעזרת אנשי הפורום?

יש לך שם בעיות תאורה (אני מתייחס לשלושת הפוסטים)
בעיות בצבעים (נטיה מוגזמת לאדם בחלק מהמקרים)
והייתי מזעיק סלטייליסטית שתעבור על הסט

בקיצור
או שתשימי מצלמות live בסטודיו כדי שנוכל לעזור לך
או ש...

צר לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1085810:
זה קצת מצחיק מה שהולך כאן
את מנסה לצלם מוצר לספר בעזרת אנשי הפורום?

יש לך שם בעיות תאורה (אני מתייחס לשלושת הפוסטים)
בעיות בצבעים (נטיה מוגזמת לאדם בחלק מהמקרים)
והייתי מזעיק סלטייליסטית שתעבור על הסט

בקיצור
או שתשימי מצלמות live בסטודיו כדי שנוכל לעזור לך
או ש...

צר לי.

תמיר, למה אני מרגישה שאתה רוצה לרפות את ידיי?
עדיין הספר לא עומד לצאת בחודש הקרוב, אני מתנסה ומתרגלת, בסוף עוד אגיע לזה.
תן לי את הזמן שלי, אני פשוט שואפת, לאט לאט ואגיע לזה.
טיפה סבלנות ואהיה כמוכם, להזכירך, התמונות הראשונות שלי-יש שיפור מאז? מוזמן לבדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1085915:
טיפה סבלנות ואהיה כמוכם, להזכירך, התמונות הראשונות שלי-יש שיפור מאז? מוזמן לבדוק.

תחשבי על צלם אירועים שהיה מעלה תו"כ חתונה תמונות לפורום
ושואל מה טוב ומה צריך לשפר... במהלך אירוע

אני לא מנסה לרפות את ידיך
מצד שני אני מעדיף לא לעודד אותך להתגלח על לקוחות
אם את חושבת שזאת הדרך להתמקצע
בהצלחה

לי זה נראה מוזר
ואפילו קצת מצחיק

• הוסף לסימניות
שושיה נראה לי שמה שתמיר מנסה להגיד (ונראה לי שהוא צודק בזה)
שסדר העבודה הנכון הוא לימוד - התנסות - בניית תיק עבודות איכותי - קבלת עבודות בתשלום בהתחייבות מול לקוחות.
אחרי שיש לך תיק עבודות, שחרשת את הנושא מכל הכיוונים יש לך את הידע, הנסיון, והביטחון לעמוד מול לקוח
נראה לי שאם היית כותבת שאת מנסה נישה חדשה של צילומי מזון ואת רוצה טיפים להתמקצע זה היה שונה מהלתמקצע תוך כדי עבודה מול לקוחות .
בכל אופן לגבי התמונות - אני חושבת שאת יכולה מאוד להצליח בזה, הצילומים לא רעים בכלל!
רק שבאמת יש עוד המון מה ללמוד, בעיקר כמו שכתבו לך - מלהסתכל על צילומים איכותיים לנתח אותם ולנסות להגיע לתוצאה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אציע לך, לפתוח ספרי מתכונים קיימים ולנסות להבין מה גורם לך לקנות את הספר ולהכין את העוגה הזאת, כמו שיש בצילום המגרה שבספר.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאת אופה ומבשלת לכבוד החג ואת מצלמת בישביל הכייף והלימוד.אם את רוצה "למכור" את התמונות כדי "שימכרו"משהו שמישהו אחר השקיע בו את אמורה להשקיע יותר סטיילינג יותר איבזור ואולי ציוד צילום.
בהצלחה רבה ולא להישבר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1085915:

סליחה שאני פולשת לדיון (לפורום צילום אני פולשת הרבה, ואתם פשוט מדהימים עם התוצרים שלכם)---- אני עוקבת אחרי הדיונים והחו"ד שלכם בד"כ מהצד, אבל הפעם אני חושבת שקצת הגזמתם וששושיה צודקת. יש כאן תגובות מ"גבוה" שהתוצאה שלהם היא בהחלט מרפת ידיים. למה להסב את הדיון על עצם לקיחת העבודה. הלקוחה, מסתבר (וכמו ששושיה כתבה) עברה על תיק עבודות וצילומים בעבר והחליטה ללכת עליה, אז למה לדבר על עצם העבודה? זה בהחלט גורם לרפיון ידיים שאין לו כל תועלת.
ולך שושיה, עיצה קטנה, לא נראה לי חכם להעלות את התמונות לחו"ד. קחי לך ניק או שתיים שאת בקשר איתם, ותוכלי להתייעץ איתם באישי. נראה לי יעיל יותר.
כמובן, לא נכנסת לקטע של סטיילינג וכו',

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה