- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1085718:העוגה נעלמת קצת...בתמונה הראשונה מושכת התפוח השמאלי את העין ובתמונה השניה העוגה משתלבת מדי עם הסלסלה.
כל הכבוד על הנסיון,בימים טרופים אלו....
נכתב ע"י sarigold5;1085739:אפשר בלי המפיון החד פעמי?
לא יודעת. אולי מפיון בד, צלחת אמיתית. תנסי.נכתב ע"י שושיה;1085743:אז מה לעשות, כדי לתת ענין???
המפיון הוא באמת לא הסיפור כאן.. צריך לבוא אחרת, כדאי לפרק הכל ולבנות בזהירות מהתחלה.נכתב ע"י sarigold5;1085759:לא יודעת. אולי מפיון בד, צלחת אמיתית. תנסי.
זה כבר משהו אחר... הייתי קורפ טיפה מלמטה ואולי פותח קצת למעלה.נכתב ע"י שושיה;1085780:בניתי מחדש, איך זה?
אני ממש חולק על זה, אני חושב שהשולחן והתפוחים ממש מתאימים, לא מוזנח בכלל, מפת צבעים יפה לגמרי.נכתב ע"י Magic Brush;1085801:הי!! תורידי את המדבקה שעל התפוח...
אולי תחתכי את התפוח? מכירה את זה שיש ככה כמה פלחים.. יעני להראות ממה עשויה העוגה...
אני לא יודעת למה, התפוחים האלו לא פוטוגנים... זה סוג התפוחים שטעמיםולא נראים מספיק יפה.. חפשי תפוחים חלקים, בלי גוונים. אדום ממש או ירוק ממש... תפוח בריא כזה. רצוי עם עלה...
התמונה האחרונה לא ממש עושה תיאבון. אני חושבת שהשולחן השרוט נראה קצת... לא יודעת איך להגדיר. ברבי? מוזנח?
אני יגיד לך מה אני חושבת. או שאת עושה את הצלחת הלבנה הזו, שזה סגנון יותר חדשני כזה. הולך לזה מפה יפה גוונים בהירים... סטייל עדין כזה.
או שאת הולכת על התפוחים, שזה סגנון יותר בייתי וחמים. כאילו נכנסת למטבח ואת רואה את השאריות של הכנת העוגה. אז אולי הייתי רוצה לראות פרוסה אחת על איזו מפית בד כפרית. אולי מאג קפה?
ובאמת צודקת מי שאמרה פה, שחסר פה צבעים. הכל סובב סביב אותו חום ואדום...
אה, ואני חושבת שהתאורה צריכה להיות יותר חמימה. צהובה יותר....
כשאני רואה עוגה כזו, ביתית. לא מהוקצעת. אני מחפשת חמימות דרך התמונה.
מקווה שעזרתי לך עם המגילה הזו...
בהצלחה!
נכתב ע"י tamiro;1085810:זה קצת מצחיק מה שהולך כאן
את מנסה לצלם מוצר לספר בעזרת אנשי הפורום?
יש לך שם בעיות תאורה (אני מתייחס לשלושת הפוסטים)
בעיות בצבעים (נטיה מוגזמת לאדם בחלק מהמקרים)
והייתי מזעיק סלטייליסטית שתעבור על הסט
בקיצור
או שתשימי מצלמות live בסטודיו כדי שנוכל לעזור לך
או ש...
צר לי.
נכתב ע"י שושיה;1085915:תמיר, למה אני מרגישה שאתה רוצה לרפות את ידיי?
עדיין הספר לא עומד לצאת בחודש הקרוב, אני מתנסה ומתרגלת, בסוף עוד אגיע לזה.
תן לי את הזמן שלי, אני פשוט שואפת, לאט לאט ואגיע לזה.
טיפה סבלנות ואהיה כמוכם, להזכירך, התמונות הראשונות שלי-יש שיפור מאז? מוזמן לבדוק.
נכתב ע"י שושיה;1085915:תמיר, למה אני מרגישה שאתה רוצה לרפות את ידיי?
עדיין הספר לא עומד לצאת בחודש הקרוב, אני מתנסה ומתרגלת, בסוף עוד אגיע לזה.
תן לי את הזמן שלי, אני פשוט שואפת, לאט לאט ואגיע לזה.
טיפה סבלנות ואהיה כמוכם, להזכירך, התמונות הראשונות שלי-יש שיפור מאז? מוזמן לבדוק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים