- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1086101:סליחה שאני פולשת לדיון (לפורום צילום אני פולשת הרבה, ואתם פשוט מדהימים עם התוצרים שלכם)---- אני עוקבת אחרי הדיונים והחו"ד שלכם בד"כ מהצד, אבל הפעם אני חושבת שקצת הגזמתם וששושיה צודקת. יש כאן תגובות מ"גבוה" שהתוצאה שלהם היא בהחלט מרפת ידיים. למה להסב את הדיון על עצם לקיחת העבודה. הלקוחה, מסתבר (וכמו ששושיה כתבה) עברה על תיק עבודות וצילומים בעבר והחליטה ללכת עליה, אז למה לדבר על עצם העבודה? זה בהחלט גורם לרפיון ידיים שאין לו כל תועלת.
ולך שושיה, עיצה קטנה, לא נראה לי חכם להעלות את התמונות לחו"ד. קחי לך ניק או שתיים שאת בקשר איתם, ותוכלי להתייעץ איתם באישי. נראה לי יעיל יותר.
כמובן, לא נכנסת לקטע של סטיילינג וכו',
אין כאן נסיון לרפות ידיים,
יש כאן הצבת מראה מול הפנים.
ולפעמים האמת לא מלבבת... זה לא אומר שאי אפשר להגיע לזה,
אם התמונות האלו צריכות להיכנס לספר - אז יש להן עוד הרבה מאד דרך בשביל להיות ראויות, הן מבחינת הסטייל והן מבחינה טכנית.
לשבח ולפאר זה הכי קל - אבל עלול להיות הרבה יותר מכשיל במקרה הזה מפשוט לומר את האמת.
זה לא אומר ששושיה לא תגיע לכך, אם תממש את כל העצות אולי בהחלט יהיה שינוי, רק לבצע כאלו דיונים רחבים על כל תמונה ותמונה בעבודה בפועל זה מייגע ומתיש לכל הנוגעים בדבר, אי לכך הייתי ממליצה אם מוציאת הספר לא לחוצה לקחת את הזמן, לעצור את צילום מתכוני הספר, קריאה מרובה על צילומי מזון מה נכון בהם ומה פחות, והתבוננות מרובה מאד בצילומי מזון תוך ניסיונות חיקוי.
ורק אח"כ לגשת מתוך מחשבה מחודשת לצילום המתכונים.
הנושאים החמים