קרן השתלמות לעצמאי

• הוסף לסימניות
אני מודע לזה, רק שבקרן השתלמות אין מס לעומת ק"ג להשקעה שיש מס אם מושכים מוקדם
אני מבררת עכשיו על הנושא.
האם פתחת בסוף עוסק פטור?
סתם לידיעה- אני השגתי מאד בקלות פטור על הוצאת כספים מקרן פנסיה. הפקידה בעצמה אמרה לי- כמה ילדים יש לך וכמה את מרויחה? לא היתה צריכה הוכחות או משהו- אמרה לי- בטח את מרויחה מינימום, אז אין בעיה והוציאה לי פטור על המקום!!

• הוסף לסימניות
האם פתחת בסוף עוסק פטור?
סתם לידיעה- אני השגתי מאד בקלות פטור על הוצאת כספים מקרן פנסיה. הפקידה בעצמה אמרה לי- כמה ילדים יש לך וכמה את מרויחה? לא היתה צריכה הוכחות או משהו- אמרה לי- בטח את מרויחה מינימום, אז אין בעיה והוציאה לי פטור על המקום!!
לגבי הפטור- אאל"ט עד 7500 ש"ח אפשר לקבל פטור בקלות אם זה סכומים גבוהים יותר זה כבר יותר מורכב אם בכלל אפשרי...

• הוסף לסימניות
האם פתחת בסוף עוסק פטור?
לא פתחתי, לנתונים שלי זה לא שווה לפתוח בשביל השתלמות.

• הוסף לסימניות
איפה היום הכי שווה לעצמאי לפתוח קרן השתלמות?
ובכלל האם יש אחוזי רווח גדולים יותר בהפקדה לקרן פנסיה או לקרן השתלמות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה