נכתב ע"י chyz;1389766:
מה עם הבריאות???נכתב ע"י הגפן;1389931:הכי טעים ופשוט:
לעשות קרפלך ממלאווח ולמלאות בשאריות בשר ובצל מטוגן.
(אפשר לאכול את זה בעיקרי במקום במרק)
התכוונתי למלאווח....נכתב ע"י poto12;1389992:למה שומני? אני עושה מחזה עוף לפי המתכון של קרייזמן מניחה בקופסאאחד ליד השני ובין השכבות שקיות אוכל ומקפיאה לפני הבישול כשאני רוצה לבשל אני מוציא לפי הכמות שאני צריכה ומבשלת כ10 דק' במרק הרותח וזהו....(ככה אין קרעפלעך מפורקים בסעודה המפסקת מהמרק של הבוקר...)
אויש לא שמתי לב באמת שומני... ונוטף מרגרינה...נכתב ע"י חביבה;1389996:התכוונתי למלאווח....
נכתב ע"י ניקול;1389983:הכמות במתכון של מרלין תעמיד אתכם על הרגליים ל4 שעות!!
אתמול הכנתי קרעפלך מ1 כוס קמח בלבד
יצאו 35 קרעפלך קטנים
עבדתי עליהם שעה!!!
המתכון של רות סירקיס
ב'מהמטבח באהבה' (כיסוני בשר)
חצי כמות מהרשום.
טיפ!
אחרי הבישול, הקרעפלך נוטים להידבק זה לזה
לכן כדאי לסנן אותם מנוזלי הבישול ולשים אותם בקופסא רחוקים אחד מהשני, להניח מעליהם שקית ניילון ולסדר שכבה שניה כנ"ל בלי שהקרעפלכים יגעו אחד בשני וכו'
נכתב ע"י אומנות;1390190:אני עושה את המתכון המצ"ב. הוא מעולה וקל לעבודה. לבצק אני מוסיפה קצת שמן כדי להגמיש אותו.
מבשלים במרק ואם רוצים אח"כ אפשר לטגן ולהגיש ברוטב צלי (להושענא רבא ולפורים, לא לעריו"כ כמובן).
בשמחהנכתב ע"י צילה;1390171:יש מצב שאת מעלה את המתכון ??
נכתב ע"י צילה;1390196:איפה המתכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים