- הוסף לסימניות
למישהי יש מתכון לנשנושים בריאים שאפשר להכין לילדים לבוקר לשים בשקית אוכל לנשנש קצת בדרך למוסדות ?
נמאס מהבייגלה קורנפלקס ושאר המתועשים
נמאס מהבייגלה קורנפלקס ושאר המתועשים
תודה רבה !בצק פריך מלוח שמצויין בתור עוגיות מזרחיות
4 כוסות קמח
כוס מים
כוס שמן
רבע כפית מלח
שומשום ואולי גם קצח מלמעלה
וזהו!
אפשר תמונה?
אני ניסיתי רק עם כוסמין...תודה רבה !
אבל זה בריא ? כלומר זה עם קמח לבן. אפשר להחליף את המתכון לכוסמין למשל ?
מעולה. תודה !אני ניסיתי רק עם כוסמין...
כוס זה כוס חד"פ קרה?3 כוסות קוואקר לבישול-לשים בקערה
מושלם!!שברי קינמון בריאים
www.carine.co.il
כוס מדידה או כוס ח''פ לשתיה חמהה
כוס זה כוס חד"פ קרה?
בצק פריך מלוח שמצויין בתור עוגיות מזרחיות
4 כוסות קמח
כוס מים
כוס שמן
רבע כפית מלח
שומשום ואולי גם קצח מלמעלה
וזהו!
במתכון של שלי שמים 2 כפיות מלח.....[ומנסיון שלי אפילו די גדושות לכוסות קרטון,בכ"א לקמח מלא]אה וואו פאדיחה, בעוגיות המלוחות צריך לשים יותר מלח ממה שכתבתי, לא זוכר כמה. או חצי כפית או כפית, אפשר לטעום את הבצק, צריך להרגיש את המליחות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //