דרוש מידע קר לי כל הזמן, מה עושים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלי להתרגש הוא מלביש אנשים נכון בקוטבלא בפנלנד אלא לפלנד
הוא מלביש אנשים שהחום והקור עובד אצלם כסטנדרט והוא מלביש אותם לטיול שהקור שלו קיצוני משמעותי ביחס לקור שהם רגילים.

• הוסף לסימניות
הוא מלביש אנשים שהחום והקור עובד אצלם כסטנדרט והוא מלביש אותם לטיול שהקור שלו קיצוני משמעותי ביחס לקור שהם רגילים.
דבר אחד לא הבנתי
אם את כל כך סובלת מקור
למה להחליט שאין פיתרון-רק לסבול
למה שלא תנסי המוצר חימום החדשני ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב סתם מעניין מי שקר לו קר לו במשך כל ימות השנה???
ועוד שאלה
שמגיע הקיץ חם לחם בצורה מזעזעת??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קוראים לתופעה הזו-
עונות מתחלפות

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת בחורף מקור קיצוני
מסתובבת בבית עם כפפות פתוחות באצבעות
צעיף (וכמובן כמובן גופיה חורפית, וגרביון עבה קטיפה מבפנים.)
ועדיין סובלת מהקור ביקשתי השבוע מרופא
שיוציא לי בדיקות מקיפות לבדוק אם יש קשר למשהו,
וברוך ה' יצא הכל תקין.
גם אני מדליקה הרבה מזגנים, והסובבים אומרים
לי שאני מגזימה ולא כזה קר....
הרופא אמר שהוא אולי זה גנטי ותורשתי.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה