דרוש מידע קשב וריכוז במבוגרים- כל מה שחשוב לדעת ...

@אם הבנות שמחה כמו שכבר אמרו פה, אין צורך בפסיכיאטר או נוירולוג, אפשר לפנות לרופא קשב ולחסוך הוצאה רצינית וזמן המתנה ארוך, אא"כ יש צד שמדובר בקושי על רקע רגשי וכו' ואז בוודאי כדאי לבדוק את הדברים לעומק....

כולם נכונים+++
ובעיקר זה התבטא במצב רוח החמור שהיה לי!
שכוייח!
רק רגע,
א. כמה שעות אתה ישן [בפועל. לא בתכנון...] כשאתה לוקח ויואנס?
ב. ישן צהריים?
ג. המצב רוח מתדרדר יותר ויותר ככל שחולפות השעות?
ד. אתה שותה קפה ביומיום?
'על פי החוק אתה רשאי לשמור על זכות השתיקה'

רק רגע,
א. כמה שעות אתה ישן [בפועל. לא בתכנון...] כשאתה לוקח ויואנס?
ב. ישן צהריים?
ג. המצב רוח מתדרדר יותר ויותר ככל שחולפות השעות?
ד. אתה שותה קפה ביומיום?
'על פי החוק אתה רשאי לשמור על זכות השתיקה'

אני יושן בערך 6-5 שעות ו3/4 שעה בצהרים
המצב רוח מטרלל יום למחרת
לא שותה הרבה.

מי כעמך... (y)

מישהו מכיר רופא משפחה ממכבי מומחה לקשב באיזור ב"ב?

עד שמישהו ימצא לנכון לענות לי................
עוד שאלה - האם יש משהו טבעי שיכול לעזור לי לADD ?

עד שמישהו ימצא לנכון לענות לי................
עוד שאלה - האם יש משהו טבעי שיכול לעזור לי לADD ?
אומגה 3 וכמה שיותר מוקדם [מגיל 0 והלאה] ועקבי!
שינויים תוך זמן קצר!

קשב בהלכה

קבצים מצורפים

• עלון מתשובות מרן הגר''מ מאזוז זצ''ל על הפרעת קשב בהלכה.pdf
    KB 282.1 · צפיות: 48
תבדקי מי מתאם קשרי קהילה במכבי ותדברי איתו,

האם ליסדקס מותר בהנקה?
מתוך העלון לצרכן של ויואנס לכאורה ליסדקס אותו הדבר
היריון והנקה
לא מומלץ להניק בזמן הטיפול בוויואנס. אם את בהיריון או עשויה להיות בהיריון, יש להיוועץ ברופא
לפני התחלת השימוש בתרופה.
אם את מניקה או מתכננת להניק, התרופה עוברת לחלב אם. יש להיוועץ ברופא לפני תחילת השימוש
בתרופה.

מתוך העלון לצרכן של ויואנס לכאורה ליסדקס אותו הדבר
היריון והנקה
לא מומלץ להניק בזמן הטיפול בוויואנס. אם את בהיריון או עשויה להיות בהיריון, יש להיוועץ ברופא
לפני התחלת השימוש בתרופה.
אם את מניקה או מתכננת להניק, התרופה עוברת לחלב אם. יש להיוועץ ברופא לפני תחילת השימוש
בתרופה.
ראיתי שזה מה שכתוב,
גם באקמול כתוב ככה, הם לא לוקחים אחריות,
השאלה שלי היא האם יש פה למישהו ניסיון עם הכדור הזה בהנקה? קורה משהו לתינוק?

ראיתי שזה מה שכתוב,
גם באקמול כתוב ככה, הם לא לוקחים אחריות,
השאלה שלי היא האם יש פה למישהו ניסיון עם הכדור הזה בהנקה? קורה משהו לתינוק?
באקמול כתוב ברור שהתרופה עוברת או שיתכן ואולי וכו'?

היי. אני לא בטוחה שיש הבדל בין ילדים למבוגרים
המידע שלי בתחום הוא כללי אבל אני יודעת שיש דבר אחד מבין הפתרונות שחובה לעשות אותו ואני אפרט:
אני לא יודעת למה זה נוצר וקורה מלכתחילה אבל אני די יודעת מה שמשפיע המון על הדבר ומה מעצים את זה וזה:
חוסר איזון רגשי או פיזי.
ולכן מי שיש לו את זה צריך לשמור על אורח חיים בריא הכולל תזונה בריאה וקלילה על הגוף + פעילות גופנית יום-יומים שמפחיתה מאוד חרדות וסטרס ומורידה את הקורטיזול בגוף.

לא הייתי הולך לכיוון של כדורים וכדומה אלא אם כן מדובר על משהו בעייתי מאוד ברמה התפקודית.
מצרפת כמה מאמרים:
זה קטע מתוך מאמר כללי שבכלל מדבר על בריאות הפה וסטרס והקטע מופיע למטה. שווה לקרוא
"התמודדות עם לחץ ומתח דורשת גישה הוליסטית, שכוללת טיפול בגוף ובנפש כאחד. פעילויות כמו תרגול קבוע של פעילות גופנית,"

בעיות קשב וריכוז – האם האבחנה של הילד שלכם באמת נכונה?
מתוך האתר של ד"ר גיל יוסף שחר - כדאי להתייעץ עם מומחים
https://rambam-medicine.org.il/child-diagnosis-really-correct/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה