דרוש מידע קשב וריכוז במבוגרים- כל מה שחשוב לדעת ...

שמח לראות שהאשכול מתנהל מצויין גם בלעדיי ;) ........
סתם. כתבתי מאמר בעניין הקשב והריכוז, אשמח שתצפו בו ותתנו ביקורת!
24 טיפים מעשיים לגמרי לקשב וריכוז
קראתי, אתה כותב יפה אבל בקצרה נראה שאתה בעצם מציע למתמודדים לסגל התנהגות ומיומנויות של מי שאין לו הפרעת קשב, וככה יהיה לו יותר קל.

רעיון!
איך לא חשבו על זה קודם!

קראתי, אתה כותב יפה אבל בקצרה נראה שאתה בעצם מציע למתמודדים לסגל התנהגות ומיומנויות של מי שאין לו הפרעת קשב, וככה יהיה לו יותר קל.

רעיון!
איך לא חשבו על זה קודם!
האמת שלא...
למה אתה חושב ככה?

אשמח לדעת אם יש למישהו מידע על התוכנה אקטיב הד
בררתי על התוכנה הזו לעומק לפני תקופה, ודיברתי עם אנשים שנעזרו בה.
בגדול הבסיס נכון ועוזר, ההבזקים עוזרים לשיפור...
אם תרצו הסבר מפורט יותר אשמח לעזור בפרטי.

אני מקווה שרלבנטי עדיין
אני לקחתי במשך כשנה וחצי, עד שלצערי הפסיקו לסבסד לי מהקופה בגלל הגיל.
הייתי מאוד מרוצה, כדור ששינה לי את החיים לטובה, למדתי להתנהל ולבנות כלים להתמודד גם בלעדיו
לוקחים קבוע, שבתות חגים צומות חופשים- אין הנחות
אבל לא לפחד מזה כי אין תופעות לואי... בטח לא על בסיס יומי
(לי היה קצת יותר קשה להרדם בלילה, וקצת פחות תאבון- לא דרמטי בכלל לעומת כדורים אחרים ששיבשו אותי)
לוקח זמן לקלוט שהיא מתחילה להשפיע, כי לא מרגישים פיזית את ההבדל- אלא פשוט במבחן התוצאה, הריכוז עולה...

בשעה טובה לראשונה קיבלתי מרשם לאטומיק ,מקווה שבאמת יועיל ובמינימום תופעות.

ברשותכם כמה שאלות למנוסים.

הבנתי שמתחילה להשפיע רק לאחר תקופה, מה זה אומר ?שאאלץ לקחת כל בין הזמנים ???
השבוע יש טעם להתחיל או שלא יעזור בכלל עד סוף הזמן ??

כתבו פה משהו שחייבים להתמיד כל יום כולל שבתות ,ובשעה קבועה זה נכון ???

תכלס' הפחית תופעות לוואי ?? מרוצים מהתרופה הזו??

ועוד דבר ,יש משמעות איפה קונים ,בקופ"ח או בבימ"ק הסדר??
שילמתי 110 ש"ח אפשרי להוזיל??

אבל לא לפחד מזה כי אין תופעות לואי... בטח לא על בסיס יומי
לך אין תופעות לוואי
לי היה, לא הרבה - אבל זה גם לא הרבה עזר
(לי היה קצת יותר קשה להרדם בלילה, וקצת פחות תאבון- לא דרמטי בכלל לעומת כדורים אחרים ששיבשו אותי)
אם היה לך את התופעות הללו, מהיכן אתה יודע שאין תופעות אחרות?

מוכר לכם התופעה שהתרופה ויואנס ביום עצמו כשלוקחים את זה מרגישים מצוין ויום לאחר מכן מ ז ע ז ע-
או שרק אני מרגיש כך?

נערך לאחרונה ב:
מוכר לכם התופעה שהתרופה ויואנס ביום עצמו כשלוקחים את זה מרגישים מצוין ויום לאחר מכן מ ז ע ז ע-
או שרק אני מרגיש כך?
מוכר.
אם לא לוקחים יום אח"כ מלא פעמים הריבאונד מתפשט עד ל24 שעות אח"כ. (לא יודעת אם זה באמת ריבאונד, אבל זה קורה מלא..)
אבל אם לוקחים ברצף כמה ימים הריבאונד מורגש רק בערב של אותו יום.
(מדברת בשם עצמי..)

בררתי על התוכנה הזו לעומק לפני תקופה, ודיברתי עם אנשים שנעזרו בה.
בגדול הבסיס נכון ועוזר, ההבזקים עוזרים לשיפור...
אם תרצו הסבר מפורט יותר אשמח לעזור בפרטי.
איך אוכל להיעזר ממכם בענין ???

שאלה:
אני לוקחת אטנט 20 מ"ג. משפיע עלי טוב ללא תופעות לוואי,
מה שכן, זה משפיע גם על מצב הרוח שלי:
אני הרבה פחות מתעצבנת, יותר שאננה ומשהו רגוע לי מבפנים..
האם נראה לכם בעייתי?
אני מפחדת להתמכר לזה, למרות שעכשיו זה ממש לא ככה.
למישהו יש מידע שיכול לעזור לי?
תודה מראש.

גם אני.. 15 מ"ג אטנט זה משפיע המון על מצב הרוח לטובה וזה עיקר ההשפעה אצלי לפחות כמובן שזה עוזר לקשב. רק הירידות בסוף יכולות ליהיות חזקות אחרי זמן. מה שעוזר זה לשתות המון מים ולעשות המון כושר ולקחת הפסקות שזה מרגיש כבד מידי ואז זה ממש חלק.

או שרק אני מרגיש כך?
מזעזע זה הגדרה קצת כוללנית שלא מספרת הרבה, אבל אני יכול לדמיין..
'ביום עצמו כשלוקחים את זה' - אחרי כמה ימים של לקיחה? כלומר, מדובר שביום מן הימים אתה מחליט לקחת באופן ח"פ, מרגיש מצויין, ולמחרת מזעזע?
או שאחרי פרק זמן של לקיחה קבועה מפסיק את הנטילה, ואז מרגיש כך?
אני הרבה פחות מתעצבנת, יותר שאננה ומשהו רגוע לי מבפנים..
(פחות מתעצבנת, יותר שאננה ומשהו רגוע לי מבפנים) = [פחות ADHD]
לא?
אני מפחדת להתמכר לזה, למרות שעכשיו זה ממש לא ככה.
מה זה אומר 'להתמכר'?
גם אני.. 15 מ"ג אטנט זה משפיע המון על מצב הרוח לטובה וזה עיקר ההשפעה אצלי לפחות כמובן שזה עוזר לקשב. רק הירידות בסוף יכולות ליהיות חזקות אחרי זמן. מה שעוזר זה לשתות המון מים ולעשות המון כושר ולקחת הפסקות שזה מרגיש כבד מידי ואז זה ממש חלק.
הירידות בסוף אתה מתכוון לריבאונד שבזמן שההשפעה פגה?
כי אם כן, אתה יכול לנסות לחלק את לקיחת הכדור לשתיים - עם הפרש של חצי שעה.
[התחלה הדרגתית = סיום הדרגתי = פחות ריבאונד]

אם כתוב במרשם "קיים אישור מומחה מס. 5732525 בתוקף עד 07/11/2025" אני אצטרך לקבוע תור לרופא קשב וריכוז לפני התאריך הזה כדי שראני אוכל להמשיך לקנות?

מוכר.
אם לא לוקחים יום אח"כ מלא פעמים הריבאונד מתפשט עד ל24 שעות אח"כ. (לא יודעת אם זה באמת ריבאונד, אבל זה קורה מלא..)
אבל אם לוקחים ברצף כמה ימים הריבאונד מורגש רק בערב של אותו יום.
(מדברת בשם עצמי..)
מזעזע זה הגדרה קצת כוללנית שלא מספרת הרבה, אבל אני יכול לדמיין..
'ביום עצמו כשלוקחים את זה' - אחרי כמה ימים של לקיחה? כלומר, מדובר שביום מן הימים אתה מחליט לקחת באופן ח"פ, מרגיש מצויין, ולמחרת מזעזע?
או שאחרי פרק זמן של לקיחה קבועה מפסיק את הנטילה, ואז מרגיש כך?
אני לוקח ויואנס
וגם כשאני לקחתי באופן קבוע וגם באופן ח"פ ההרגשה היתה נוראית!!!!!!

אני לוקח ויואנס
וגם כשאני לקחתי באופן קבוע וגם באופן ח"פ ההרגשה היתה נוראית!!!!!!
אז זה לא קשור ליום אח"כ אם לוקחים קבוע, זה פשוט תופעות לוואי.
אם זה משפיע מדי גרוע אולי כדאי לבדוק שוב את המינון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה