דרוש מידע קשה לו בחיידר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מלמד בחיידר אחר.

יש דרך ללמוד עצמאית איך לדובב ילד? איך לגרום לילד לשתף יותר מ"כיף".

איך מזניקים ילד בבית?

תודה

• הוסף לסימניות
הסיטואציה ממש מזכירה לי את הסיפור של משה גוטמן שפורסם לאחרונה ב'מרוה לצמא' ושמו יקבנו הפקות לקח...

• הוסף לסימניות
איך הוא בלימודים בכללי ? לומד טוב ?שולט בחומר ? מבין את הנלמד ?

• הוסף לסימניות
מעלה השערה-
כתבת שזה חיידר ששייך לקהילה.
אתם נמצאים בקהילה הזאת? שייכים אליה?
כי מניסיון מר רוב ההצקות בחיידרים הקהילתיים זה לילדים שמקהילה שונה ולא משנה אם הרוב בכיתה בכלל לא שייך לקהילה המייסדת.
אליטה וגזענות יש בכל מקום

• הוסף לסימניות
הצלחתם למתוח אותי
פניתי כעת במייל לסופר הנכבד בבקשה שיואיל לשתפני בסיפור הנ"ל כקובץ. באם ייענה לבקשתי בחיוב - אעלנו כאן.
אם מישהו מהקוראים שמר במקרה, ויכול לסרוק ולהעלות - תבוא עליו הברכה!!

• הוסף לסימניות
ומה החיידר עשה לאחר ששנה שעבהר כמחצית השנה הילד לא הופיע? הרבה לא ניסה לעזור, להבין מה קורה לילד, להציע פתרונות או לדון אתכם בסיטואציה הלא רגילה ותקינה הזו?

• הוסף לסימניות
לך לטיפול בתנועות עיניים מכון נשרים מטפל בכגו' זה

• הוסף לסימניות
הייתי בטוח שזה בגלל ההורים המבוגרים שלי, שלא היו שם אף פעם.
בבן שלי אני תומך מגיל 0.
מעודד מעומק הלב.
מצ'פר.
מציעה גישה קצת שונה.
כמובן בלי שום שיפוטיות או קביעה שזה זה, אבל כן נקודה למחשבה.
לפעמים הילד מרגיש מה הנקודה הרגישה של ההורה שלו.
ואולי לך יש את המקום הזה שתמיד התאמצת להיות יותר טוב מההורים שלא היו שם בשבילי...
ודווקא שם הילד מזהה את החולשה והמאמצים ונוגע שם בשביל להתקשר לאבא/ לאמא יותר.
המלצה שלי אם זה הסיפור, הנחיית הורים פרטנית.

• הוסף לסימניות
באם יש חשד לפגיעה מ.
המקום המומלץ ביותר לבדיקת הנושא הוא התיעצות עם בית לין.
לבית לין יש סניפים ברחבי הארץ, זהו מרכז הגנה לילד.
אל תהססו לבדוק זאת. הם עונים גם בטלפון.
משונה שילד שעד כיתה ב' אהב ללכת-פתאום שונא...

• הוסף לסימניות
לא. מאז שהוא עבר לבנין של הגדולים, והיה צריך לאמץ את המוח. כיתה ב
לדוגמה קריאה הוא למד מהראשונים בכיתה
אם זה מאז שהוא צריך להתאמץ, זה בהחלט מתאים לתמונה של בעיית קשב וריכוז.
(כמובן שאני לא מנסה לאבחן פה. רק להגיד שזה מחזק את ההשערה שכדאי לבדוק את הכיוון הזה)

• הוסף לסימניות
יש את השיטה של הרב ובר שנועדה בדיוק בשביל בעיות כאלה,
זה עובד עם אבחון מקצועי, ואח''כ הילד מקבל שיעורי לימוד שבהם עובדים איתו ומטפלים בדברים שגורמים קושי.
באבחון בודקים מגוון מצבים שיכולים להוביל לקשיים בלימודים, כמו המצב המשפחתי, מצבים חברתיים, מצבים שקשורים לאופי הילד וכדו'.
כמובן שצריך קודם לשלול את הבעיות שהזכירו פה.

• הוסף לסימניות
הרב @יש שדה היותר מסתבר הוא הפרעת קשב, והוא משתלב היטב עם כל חלקי השאלה הפזורים ברחבי האשכול
כדאי ביותר לקחת לאבחון מקצועי (נוירולוג) באופן פרטי
וככל המוקדם כן ייטב, בפרט שהוא מתחיל גמרא, והיסודות חשובים
רוב נחת!

• הוסף לסימניות
איבחון באופן פרטי הוא מומלץ והוא גם (תופתעו) לא עולה כל כך הרבה כמו שעולה, לדוג' שעות לימודים עם אברך פרטי להשלים את הפער שנצבר מההיעדרויות...

• הוסף לסימניות
מתסכל מאד.

כדאי מאד לבדוק קשב, נשמע סיפור קלאסי של ילד קשב..

במודיעין עילית יש את ד"ר לין-רופא קשב, דרך הקופה צריך להמתין כמה חודשים, מקבל גם פרטי בזמינות מיידית,
באופן פרטי האבחון עולה 850 ש"ח

• הוסף לסימניות
מתסכל מאד.

כדאי מאד לבדוק קשב, נשמע סיפור קלאסי של ילד קשב..

במודיעין עילית יש את ד"ר לין-רופא קשב, דרך הקופה צריך להמתין כמה חודשים, מקבל גם פרטי בזמינות מיידית,
באופן פרטי האבחון עולה 850 ש"ח
לא התרשמתי שהאיבחון יסודי מספיק....

• הוסף לסימניות
באיזה פרשה זה פורסם?
סיפור בהמשכים. 4 פרקים.
לאחרונה מתפרסמים במרוה לצמא סיפורים בהמשכים של מוישה גוטמן, קצרים, בני ארבעה פרקים.
הסיפור הנ"ל היה לפני כחודשיים.

• הוסף לסימניות
באם יש חשד לפגיעה מ.
המקום המומלץ ביותר לבדיקת הנושא הוא התיעצות עם בית לין.
לבית לין יש סניפים ברחבי הארץ, זהו מרכז הגנה לילד.
אל תהססו לבדוק זאת. הם עונים גם בטלפון.
משונה שילד שעד כיתה ב' אהב ללכת-פתאום שונא...
@איש השדה אני מציע שוב טיפול 3 המיימדים אני בטוח שיעזור אל תזלזל בזה. בשבילך! אין לי איתו כלום סה"כ אני מכיר כמה סיפורים שונים מקרוב שטופלו אצלו ועזר להם פלאות חבל על כל יום והוא גם יבדוק את הנושא המוזכר כאן
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה