הצלחתם למתוח אותיהסיטואציה ממש מזכירה לי את הסיפור של משה גוטמן שפורסם לאחרונה ב'מרוה לצמא' ושמו יקבנו הפקות לקח...
פניתי כעת במייל לסופר הנכבד בבקשה שיואיל לשתפני בסיפור הנ"ל כקובץ. באם ייענה לבקשתי בחיוב - אעלנו כאן.הצלחתם למתוח אותי
מציעה גישה קצת שונה.הייתי בטוח שזה בגלל ההורים המבוגרים שלי, שלא היו שם אף פעם.
בבן שלי אני תומך מגיל 0.
מעודד מעומק הלב.
מצ'פר.
אם זה מאז שהוא צריך להתאמץ, זה בהחלט מתאים לתמונה של בעיית קשב וריכוז.לא. מאז שהוא עבר לבנין של הגדולים, והיה צריך לאמץ את המוח. כיתה ב
לדוגמה קריאה הוא למד מהראשונים בכיתה
באיזה פרשה זה פורסם?פניתי כעת במייל לסופר הנכבד בבקשה שיואיל לשתפני בסיפור הנ"ל כקובץ. באם ייענה לבקשתי בחיוב - אעלנו כאן.
אם מישהו מהקוראים שמר במקרה, ויכול לסרוק ולהעלות - תבוא עליו הברכה!!
במחלקת ייעוץ בעזר מציון יכולים לסייע בזירוז תורים לאבחונים. ממליצה מאד לפנות.התור לעוד ארבעה חודשים
יותר נכון, בעוד ארבעה חודשים יחזרו אלינו לקובע תור.
לא התרשמתי שהאיבחון יסודי מספיק....מתסכל מאד.
כדאי מאד לבדוק קשב, נשמע סיפור קלאסי של ילד קשב..
במודיעין עילית יש את ד"ר לין-רופא קשב, דרך הקופה צריך להמתין כמה חודשים, מקבל גם פרטי בזמינות מיידית,
באופן פרטי האבחון עולה 850 ש"ח
סיפור בהמשכים. 4 פרקים.באיזה פרשה זה פורסם?
@איש השדה אני מציע שוב טיפול 3 המיימדים אני בטוח שיעזור אל תזלזל בזה. בשבילך! אין לי איתו כלום סה"כ אני מכיר כמה סיפורים שונים מקרוב שטופלו אצלו ועזר להם פלאות חבל על כל יום והוא גם יבדוק את הנושא המוזכר כאןבאם יש חשד לפגיעה מ.
המקום המומלץ ביותר לבדיקת הנושא הוא התיעצות עם בית לין.
לבית לין יש סניפים ברחבי הארץ, זהו מרכז הגנה לילד.
אל תהססו לבדוק זאת. הם עונים גם בטלפון.
משונה שילד שעד כיתה ב' אהב ללכת-פתאום שונא...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //