עזרה רבותי, תתלוננו!!!

• הוסף לסימניות
גם בירושלים הבינעירוניים עמוסים-מפוצצים!
מה שראיתי שהאוטובוסים (מפרקיים) יוצאים אחת ל-20 דקות! ונראים כמו קרון תרנגולות.
חיכינו עם 5 קטנטנים, האוטובוס היה עמוס, המתנו לבא 20 דקות גם הוא היה עמוס! נדחפנו, מה לעשות? עד שאנו בירושלים לא נהיה בכותל??
והיינו צריכים שתי אוטו' לכל צד!!!

מצד שני איך אפשר לשלש תדירות בכל הארץ???

יש כ"כ הרבה אוטו' מיותרים? ונהגים פנויים? נשגב מבינתי!!

אז כל הכבוד לנהגים שיוצאים ברב הפעמים בזמן, ועומדים בתלונות, בצפיפות ובשאלות האינסופיות!!

לענ"ד ביחס לעבר ולאפשרויות הקיימות ועם כל עמדות המידע על הגעת האוטו' המצב ניתן להבנה ברב המקרים.

• הוסף לסימניות
כתבתי שעדין יש עומסים וצריך שיפור אבל לעומת מקומות אחרים המצב שלנו זהב...
והסרט הזה לא אומר כלום תמיד יש יוצא דופן , יש הכל בכל מקום ולנהוג 10 שעות ומעלה בעומס הזה ולהישאר שפויים ואדיבים זה קשה.
באשדוד האוטובוסים בכלל לא עצרו בתחנות כך שלא היה את מי לעצור:rolleyes::mad:.

• הוסף לסימניות
(אמת, ממרומי רכבי השרד עם הנהגים הצמודים שלהם זה קצת קשה, אבל שיתאמצו...)
לצערי, זה נכון ב100%!!!. אדם שלא נוסע בתח"צ לא יכול להבין את הסבל.

אני בכלל לא מכיר אנשים שיודעים להבין סבל של אחרים שהם לא במצב שלהם. פשוט לא מכיר. כל אדם מכיר את המשבצת שלו. אם חוה מקרה כזה, אז איכשהוא תופס מה כוונתך.

• הוסף לסימניות
לצערי, זה נכון ב100%!!!. אדם שלא נוסע בתח"צ לא יכול להבין את הסבל
בהחלט!!! אותי זה עוד תפס כשחיכיתי לטרמפים, האנשים לבד ברכב עם מזגן עסיסייייייי ואני כבר במידת עשייה מדיום והם אפילו לא מסתכלים עלי... כמובן שאני לא דן אותן תמיד אני מוצא כך זכות של לחוצים/ממהרים/שיחת טלפון וכדו' אבל זה לא קל... כשאני נוהג לפחות אני משתדל לסמן למי שמחכה שלצערי אני לא יכול לקחת (כן, בדרך כלל אין אצלי מושג של לא לעצור לטרמפיסטים) שזה כבר נותן למי שמחכה הרגשה טובה...
לתשומת לב הנהגים, אם אתם רואים אותי מחכה לטרמפ, תעצרו לי, בבקשה.... ;)

• הוסף לסימניות
אם אתה לא היית נוהג לפעמים וכן לוקח טרמפים, לא היה לך זכות לדבר על אלו שאינם עוצרים להם.

אני שאיני נהג, ברור לי שאיני מבין את הקושי ויש קושי בלהכניס אדם זר לרכב בעת נהיגה שאני רוצה שקט וכו'.

• הוסף לסימניות
אם אתה לא היית נוהג לפעמים וכן לוקח טרמפים, לא היה לך זכות לדבר על אלו שאינם עוצרים להם.

אני שאיני נהג, ברור לי שאיני מבין את הקושי ויש קושי בלהכניס אדם זר לרכב בעת נהיגה שאני רוצה שקט וכו'.
זה הענין, בגלל שנהגתי הרבה ולקחתי המוווון טרמפיסטים (וכן,גם אני לפעמים לא עצרתי (כשאני עם אשתי) וזו הסיבה היחידה) וגם הרבה שנים הייתי כטרמפיסט בעצמי בדיוק לכן אני מדבר.

• הוסף לסימניות
מה יש להתלונן על אוטובוס מפוצץ שלא עצר בתחנה?
אם הוא מפוצץ בגלל דילוגים ואוטובוסים שלא יוצאים כמובטח, הבנתי.
אבל אוטובוסים שיוצאים בזמן והם מפוצצים בעם הנופש והמטייל, מה בדיוק מצפים מחברות האוטובוסים? שיורידו אוטובוסים ונהגים מן השמיים ברגע זה? לא תמיד יש להם מה לעשות... הם פשוט לא משתלטים.
\
שלח תלונה לחברה וגם למשרד התחבורה שיראו את ההודעה
מייל מנהלת הלישכה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מייל מנכלית המשרד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שילחו ובהצלחה

• הוסף לסימניות
אישית, אני מרחמת על הנהג.
בוא נראה אתכם מתמודדים עם חמש עשרה משפחות שעלו לאוטובוס עם מאה חמישים ילדיהם ועגלותיהם ותרמיליהם ומזוודותיהם....
והנהג צריך לאחוז ראש, לקחת מכולם את כסף (ועוד דרך הרב קו!!!!)
וחם באוטובוס---
ופקוק בחוץ---
וכל מטר יש עוד תחנה---

סליחה אם אני פוגעת במישהו, אבל מה זה החוצפה לעצור אוטובוס ביד?
הנהג אשם?
הציבור שנחנק בפנים אשם?
זה יעזור למישהו?

הייתי פעם בתחנה וחיכיתי גם אני שעה וחצי לאוטובוס ושכמה בחורים עצרו את האוטובוס אף אחד לא הרוויח. מי שהיה באוטובוס סבל, הנהג היה חסר אונים, גם הוא רוצה לסיים משמרת, כל הכביש מאחור היה פקוק, והאוטובוס הבא, גם אם היה כזה - לא יכל להגיע....

זה יכול לגרום לכך שאח"כ כשעוצרים כביש על דברים אחרים, כבר קשה להאמין לזה וד"ל.

באופן כללי לי בד"כ אין תלונות על התחבורה באשדוד בפרט ובערים אחרות בכלל.
ברור שבבין הזמנים קשה להשתלט. כולנו בני אדם.

• הוסף לסימניות
סליחה אם אני פוגעת במישהו, אבל מה זה החוצפה לעצור אוטובוס ביד?
מצטרף לאי ההצדקה. אבל צריך לזכור שיש מקומות שכבר שלחו ופנו ועשו הכל, גם הם מתוסכלים. הם לא חושבים שהם צודקים הם פשוט מתוסכלים.

כמה פעמים אדם יכול לראות את האוטובוס עובר מול העיניים ולא מעלה אותו? זה מפוצץ. אז פעם ראשונה הוא שולח מכתב, פעם שניה ...שלישית... בסוף הוא חושב שצריכים לעשות מעשים שיגרמו למשהו שלא ישכח ויאלץ גם את חברי הכנסת שלנו להתערב וכדומה.

לא מצדיק, אך מסביר מאיזה תיסכול עמוק זה בא.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי היתר ללכת לבימ"ש לתבוע חברת אוטובוסים שלא שלחו אוטובוס נוסף למרות שהתמלא די מהר בתחנות הראשונות, ודילג על חצי מהן לפחות.
אתם יודעים אוי אם יש סיכוי לתביעה כזו?
עדיין לא ניגשתי לתביעה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי היתר ללכת לבימ"ש לתבוע חברת אוטובוסים שלא שלחו אוטובוס נוסף למרות שהתמלא די מהר בתחנות הראשונות, ודילג על חצי מהן לפחות.
אתם יודעים אוי אם יש סיכוי לתביעה כזו?
עדיין לא ניגשתי לתביעה
הכי טוב ליצור קשר עם "זכותך", הוא מומחה בתחום.

זה תלוי בשופטים. יש ערים ששם הם רעים לנוסעים, ויש להפך. הוא יודע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה