- הוסף לסימניות
אמא שולחת את הבן שלה והיא יודעת שהבן שלה סתם מקבל מכות ??????????????????תופתע לשמוע שיש
מחוסר ברירה
אבל אם קבוצה גדולה לא תשלח מאמינה שיש כוח גדול להורים
לא נשמע לי
אמא שולחת את הבן שלה והיא יודעת שהבן שלה סתם מקבל מכות ??????????????????תופתע לשמוע שיש
מחוסר ברירה
אבל אם קבוצה גדולה לא תשלח מאמינה שיש כוח גדול להורים
מחסידות כזו הייתי בורח מזמן....צור היקר
אין לך מושג מה קורה אצל חלק מהחיידרים של חלק מהחסידויות
הם לא רועדים מפחד כי הקהילה מגבה אותם
זה כמו חיים מלפני 100 שנה אין מה שיכול לאיים עליהם
מאוד פשוט
לעוף על טיל מהחסידות כי העזת לדבר נגדה
באמת ????לקושש לייקים?
לקבל צומי?
רק מזכיר שמסירה של מלמד למשטרה חוסה תחת הברכה ולמלשינים אל תהי תקוה
(אפשר להרביץ לייקים כועסים, תכוונו גם על אנשי כנה"ג שתיקנו את הברכה)
קל לדבר.מחסידות כזו הייתי בורח מזמן....
מנסה לדמיין ילדים חרדיים שאני מכירה, לא חושבת שתהיה להם כזו עזות להתקשר למשטרה להלשין על רבה.מה הקשר
א. אני חושב שזה לא נורא מדי פעם לקבל קצת...באמת ????
מאוד מעניין אותי מה היה קורה אילו הבן שלך לא היה מוכן ללכת לחיידר כי המלמד מרביץ לו
או שאתה מאלה שמתעלמים מזה וחושבים שכך צריך לנהוג
את כנראה לא מכירה ליטאים משופשפים ובני ברקים (מהזן של תשבר וכו')מנסה לדמיין ילדים חרדיים שאני מכירה, לא חושבת שתהיה להם כזו עזות להתקשר למשטרה להלשין על רבה.
חסידות?מנסה לדמיין ילדים חרדיים שאני מכירה, לא חושבת שתהיה להם כזו עזות להתקשר למשטרה להלשין על רבה.
מי אמר?מאמין שהסיפור מומצא
לא מכיר מלמד שנוגע בילד
מלמדים לצערי רועדים מפחד
דמיונות של ילדים ושל הורים
בכל כלל יש יוצא מן הכללחצופים.
נשמע בי"ס חילוני.
אתה בכיוון טוב.א. אני חושב שזה לא נורא מדי פעם לקבל קצת...
ב. אם הייתי יודע שיש אלימות אני חושב שהיא היתה נעצרת מיידית במגוון דרכים
משטרה לא אופצייה מבחינתי בשום שלב
משטרה לא בשום שלבמשטרה לא אופצייה מבחינתי בשום שלב
זה סוג המקומות שאומרים לך:מחסידות כזו הייתי בורח מזמן....
אם את מדברת עליהם ...את כנראה לא מכירה ליטאים משופשפים ובני ברקים (מהזן של תשבר וכו')
מצוין שיש להם אומץ לשמור על עצמם!!אבל מה לעשות שהילדים חושבים שזה כן התפקיד שלהם.....
דרך כלל דעותיך מאוד חשובות וערכיות.א. אני חושב שזה לא נורא מדי פעם לקבל קצת...
א. אני חושב שזה לא נורא מדי פעם לקבל קצת...
הילדים כיתה לפני בר מצווהבן כמה הילד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים