- הוסף לסימניות
בגלל שפעם רביעית אני מבקש ממנו דוגמאות והוא לא נותןועשיתם ממנו בנאדם מדומיין שוחר לייקים וצומי, הכל בגלל שלא נראה לכם שיש כזה דבר בציבור החרדי.
בגלל שפעם רביעית אני מבקש ממנו דוגמאות והוא לא נותןועשיתם ממנו בנאדם מדומיין שוחר לייקים וצומי, הכל בגלל שלא נראה לכם שיש כזה דבר בציבור החרדי.
בילדותי. הרב'ה שלי קרא לי אליו לשולחן היה לו מקל שהיה רשום עליו "עץ הדעת" והיה מכה בו על אצבעות התלמיד כשהם מקופלות למעלה.. (אולי המבוגרים ביננו כן זוכרים) הגעתי אליו (והייתי תלמיד שקט וילד טוב -עד היום) כשהתקרבתי לשולחן... ה ת ע ל פ ת י כן, פשוט. אמבולנס ענינים..גילוי נאות חטפתי בחיים מרבעס היו שהרגשתי שזה מחינוך והיו שהרגשתי את העצבים שלהם!
וגם לא אתן מסיבות מובנות.בגלל שפעם רביעית אני מבקש ממנו דוגמאות והוא לא נותן
אבל?והיה עוד סיפור אבל...
סיפור אמיתי לחלוטין.האמת אני חייב לומר, מדובר בנושא רגיש וכואב שאכן קיים וראי לכל גינוי
אבל הסיפור הספציפי הזה קצת נראה לי בעדינות, - פייק מוחלט-
יש יותר מידי חורים בסיפור ושאלות תמימות מידי בכדי שהמקרה יהיה אמיתי
אבל בכל זאת - דיון חשוב וערכי
כנראה הורה שניסה כבר הכולאיזה הורה מתייעץ בפרוג על כזה נושא רגיש?
לא נכון הרבה'ס המבוגרים שמשאירים בחידר בגלל שלא נעים לפטר אותם בגלל שהם מהחסידות ואח"כ המשפחה מסביב יעשו בלגנים וכו' והם משתמשים עם השיטות של פעם או שכבר אין להם סבלנות לילדים והם לא מבנים שהגישה היום אחרת לילדים וצריך סבלנות אז זה התוצאהאחזור ואומר היום מלמדים רועדים מפחד מהורים וילדים
שלא יחשבו שהייתי בעייתי מעדיף שלא לספר..אבל?
כמו?ושאלות תמימות מידי בכדי שהמקרה יהיה אמיתי
שלחתי מייל ואין התייחסות...בילדותי. הרב'ה שלי קרא לי אליו לשולחן היה לו מקל שהיה רשום עליו "עץ הדעת" והיה מכה בו על אצבעות התלמיד כשהם מקופלות למעלה.. (אולי המבוגרים ביננו כן זוכרים) הגעתי אליו (והייתי תלמיד שקט וילד טוב -עד היום) כשהתקרבתי לשולחן... ה ת ע ל פ ת י כן, פשוט. אמבולנס ענינים..
כיום אנל'א יודע להגיד אם זה היה מפחד. אבל זה מה שהיה.
והיה עוד סיפור אבל...
אתה יודע איך שיחות הולכותאיזה לעז?
99.9999 נגד הדבר הזה.
בודקשלחתי מייל ואין התייחסות...
איזה דוגמא אפשר לתת?בגלל שפעם רביעית אני מבקש ממנו דוגמאות והוא לא נותן
תביא ציטוטיםבבקשה
אחת התגובות רשום שא"א אפשר לפנות לגורמים בחסידות והנימוק - וד"ל לאחר מכן הוסבר שזה חלק מהחסידות וכו..
אבל בהמשך מוזכר שהוא כלל לא מהחסידות אזה אפשר להבין מה הבעיה לפנות לאדמו"ר להתלונן אם הוא לא חסיד שלו בכלל ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים