נכתב ע"י רותי12;1354762:למה לחפש עימותים בימים טעונים אלו?
נכתב ע"י Art Studio;1354773:???
סורי, אולם מהדברים נראה כי מחפש העימותים היה הנהג ולא אחר.
נכתב ע"י רותי12;1354915:הוא מצידו הנמיך.
נכתב ע"י שושה;1354683:נסעתי באוטובוס והנהג הערבי שם רדיו בקולי קולות, בקשתי ממנו להנמיך והוא הוריד את הווליום ממש קצת, אמרתי לו שיכבה את הרדיו לחלוטין והוא סירב,
תכלס הרדיו נשאר בווליום גבוה...
נכתב ע"י קקטוס;1354978:סתם נקודה למחשבה:
אני צריך כעת לצאת לכיוון בני ברק
נסיעה של 40 דקות
ואם לא תהיה לי מוזיקה בזמן הנסיעה, זה די יפריע לי
אז אם הייתי נהג אוטובוס שכל רגע מישהו בא ואומר "תנמיך, תכבה" זה היה די מעצבן.
נכתב ע"י Art Studio;1354980:שימו אוזניות...
נכתב ע"י grin570;1354997:הנהג לא יפעיל מקלט רדיו או טלוויזיה בקול רם בנסיעות עירוניות ובינעירוניות, ועליו להנמיך את הקול אם אחד הנוסעים דורש זאת
תודה על העדכוןנכתב ע"י אז מה;1354994:אולי אינך מעודכן, אבל יש לא מעט אנשים שפשוט נמנעים עקרונית משמיעת רדיו מכל סוג שהוא (גם אם זה נטו מוזיקה). כך שלא להתחשב בבקשתם- זה קצת.....
נכתב ע"י קקטוס;1354978:סתם נקודה למחשבה:
אני צריך כעת לצאת לכיוון בני ברק
נסיעה של 40 דקות
ואם לא תהיה לי מוזיקה בזמן הנסיעה, זה די יפריע לי
אז אם הייתי נהג אוטובוס שכל רגע מישהו בא ואומר "תנמיך, תכבה" זה היה די מעצבן.
נכוןנכתב ע"י wald;1355985:מאד מובן.
אבל נהג אוטובוס זה סיפור אחר, הוא לא ברשות עצמו אלא משרת קהל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים