דרוש מידע רוברוק F25 או דרימי H14

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להכריע מה עדיף ?
הרוברוק נשכב 180 מעלות ?

• הוסף לסימניות
לענ"ד, דרימי שרות לקוחות לא הכי בעולם.
ולכן, קחו בחשבון מחיר וזמן עמידה.
אם שניהם יחזיקו מעמד כמעט אותו דבר.
אז לכאורה כדאי הזול.

• הוסף לסימניות
אחותי שלחה דרימי בן שנה פלוס לתיקון
החליפו לה מנוע חינם
דווקא נהנתה מהשרות

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בהתלבטויות האלו, לבסוף הרובורק הכריעה, טיפה יותר יקר אבל שווה!!! מרוצה ממש

מצרפת השוואה שראיתי
1761478918339.png

• הוסף לסימניות
עוקבח,
ממה שאני ראיתי יש המון לא מרומים מהדרימי,
השאלה אם זה לא שטכנית קנו אותו יותר אנשים אז ממילא אחוז הלא מרוצים או יותר גבוה,
באמת מענייןלשמוע על הרוברוק איך האיכות שלו.

• הוסף לסימניות
לנו יש את רובוק חבל על הזמן עובד מצויין משתמשים בו בקרמיקה מבריק עובד מצויין

• הוסף לסימניות
קנינו רובורוק לפני חודשיים עובד נהדר הבית נוצץ, לפני זה היה לנו טינקו S5 והרובורוק יותר טוב בפער

• הוסף לסימניות
לנו יש רוברוק וממש מרוצים,
המוכר בלוינגר המליץ עליו חד משמעית.
רק מעלות...

• הוסף לסימניות
ראיתי דגם רובורוק F25 ACE עכשיו במחסני חשמל במבצע ב-1490 !

רק רציתי לשאול למי שיש לו את הדגם הזה - האם זה מנקה כמו ספונג'ה רגילה או לא?

• הוסף לסימניות
בתור אחד שמתעסק עם המוצרים האלה שנים רבות אני יכול לומר שלדרימי יש המון תקלות שחוזרות ונשנות לעומת הרובורוק שכמעט ולא חזרו לתיקון ולקוחות מאוד מרוצים ממנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה