chaim המלך
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לתת סכום הגון לטסטר אולי יחוס ואולי אולי ירחם
ואם לא, הוא פוסל את הטסט מיד!לתת סכום הגון לטסטר אולי יחוס ואולי אולי ירחם
הוא עשה הרבה טסטים, הוא עד היום אוכל את הלב שבטסט שני וחמישי הוא לא עירער, מצד שני חבל לו על הזמן, וגם הוא עבר להיבחן בק.גת כי היא נחשבת יותר קלה(בובאמת הוא טוען שתוואי הדרך הרבה יותר פשוט) אבל הטסטרים.. בעלי אותו דDNA...
ולהגיע לק.גת כדי להגיש עירעור זה פרוצדורה (בגלל הוראה מטופשת שצריך להגיש דווקא במקום המבחן..) אחרת הוא לא היה מתלבט ככ מקסימום יקח עוד שבוע עד הטסט הבא...
הם לא צריכים לנמק מדוע הם דוחים את הערעור!
שזה הזיה בפני עצמה, איך כל המוסד הזה הוא נגד טובת התלמיד, אבל בגלל שהרוב עוברים תוך 4-5 טסטים, לא מתקנים את זה,
רואים בעיניים איך דווקא כל הצעירים שסטטיסטית עוברים בטסטים ראשונים (בעיקר בגלל שהם משדרים יותר ביטחון עצמי== זחיחות), דווקא הם מבצעים סטטיסטית יותר תאונות, מהמבוגרים יותר שמתקשים לעבור בטסט, אך נוהגים במציאות בהרבה יותר שיקול דעת...
באמת המורה יכול לערער ? אם כן הייתי שולח אותו לערער, חשוב בערעור להסתכל על מה הטסטר חשב שביצעת לא נכון ולסמן את הנקודה הזאת, הבעיה בערעור שלא מסומן על מה הולך כל הערה, אבל בסופו של יום עד 3 הערות בערך אפשר לעבור, מה שפוסל זה ברקס וכדומהיש אפשרות לשלוח את המורה לערער.
כך אני עשיתי.
שלי עשה בחינם, אבל יכול להיות
ששווה לשלם לו שיעור כדי שיעשה את זה.
בהצלחה!
מאיפה הנתונים של 1 ל 100 ?לא שוה.
מניסיון.
בזבוז זמן ועגמת נפש.
הם מקבלים בערך 1 ל- 100 ערעורים.
נתלים בכל מה שאפשר.
נקודה חשובה:
הם לא צריכים לנמק מדוע הם דוחים את הערעור!
זה אומר שהוא באמת מלמד אותך איך לנהוג לא כמו שאר המורים שרק מנסים להעביר אותך טסט וסיימנו אני ייתן לך דוגמא אם עשיתי חנייה לא נכונה הוא יגיד לי לעצור יוציא לוח מחיק ולורד מחיק מהתא כפפות ויתחיל להסביר לי איך הרכב נוסע ואיך נכנסים נכון לחנייה,מה אתה מתכוון בלי קומבינות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //