רוטב לפיצה כמו של פיצה אורי........

• הוסף לסימניות
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי

2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
סליחה על ההקפצה
אבל לאיזה כמות זה מספיק?
אני צריכה ל-4 רולים של בצק עלים לפיציות

• הוסף לסימניות
10 דקות אחרי שהפיצה בתנור) אני פורש על הפיצה נייר אפיה וכך הוא נאפה עוד כ-8 עד 10 דקות.
סתם כך פיצה אופים הכל ביחד עשר דק' ולא יותר. הבצק צריך להיות מאד דק וכן לשים על תבנית רשת כך שהאפיה נהית מהירה יותר. ולהכניס לתנור מאד חם במעלות גבוהות.
למדתי זאת מחנות פיצה . אם תסתכלו כמה זמן הם אופים לכם פיצה מהרגע שהזמנתם זה מהיר מאד.

• הוסף לסימניות
הנה רוטב שרץ פעם תחת השם הרוטב של פיצה אורי

2 שיני שום
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
כף סוכר
1/2 כף מלח
כף גדושה אורגנו
חצי כפית פלפל שחור
כפית פלפל שטה (זהירות! שטה טחון חריף מאוד צריך לשים הרבה פחות)
ווואאווו אני מכינה את הרוטב הזה כל פעם שאני מכינה פיצה, ואי אפשר להפסיק לאכוללללל

• הוסף לסימניות
ווואאווו אני מכינה את הרוטב הזה כל פעם שאני מכינה פיצה, ואי אפשר להפסיק לאכוללללל
את יודעת שאם היה כתוב בהודעה הזאת מהו פלילי לא היה אפשר להעמיד את הכותבת למשפט עקב חוק ההתיישנות..

• הוסף לסימניות
אולי פעם זה היה המתכון של אורי,היום לא דומה לא כמעט..

• הוסף לסימניות
מתכון מאמהות מבשלות ביחד:
3 כפות מיונז
5 כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
1 כף אורגנו
1 כף סוכר
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההה!!!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• 1713338312111.png
    1713338312111.png
    1.1 MB · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
לי יש רוטב פיצה מצוין ומתקרב לשל אורי:
2 קופסאות רסק קטנות
חצי ראש שום
1 עגבניה כלופה
חצי כפית חרדל
פפריקה
1 כפית צילי גרוס
פלפל שחור
מלח
מרסקים הכל בבלנדר ואז מוסיפים:
2.5 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס חלב

בתאבון!!!!
אם יש למישהי מתתכון מהיר וטעים לפיצה עסיסית אשמח לשמוע...
יש לי מתכון מקסים לבצק פיצה והפלוס הגדול הוא שאין צורך בהתפחה...
5 כוסות קמח
2 כפות שמרים
4 כפות שמן זית
1.75 כוסות מים
כף מלח
כף סוכר
למלית-רסק עגבניות ,מלח,סוכר שום אורגנו וצ’ילי חריף
אופים בחום גבוה ולאחר 10 דקות מנמיכים עד שמוכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה