דרוש מידע רופא שיניים אנושי, יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
אז בשבילי לעלות על כסא המלוכה אצל רופא השיניים, זה נורא.
(ואחותי בכלל מסוגלת להתעלף אצל רופא שיניים)
לצערי היו לי חוויות לא טובות אצל רופאי שיניים.
אני עדיין מחפשת את הרופא שיניים האנושי, שהאנושיות שלו היא באותה רמה של המקצועיות.
כלומר מקצועי ואנושי ביחד.
יש חיה כזו?
בירושלים
יש בבאר שבע דר וולף אי אפשר לדעת אם הוא יותר אנושי או מקצועי רק בגלל שאת הטיפול לא מרגישים בכלל
אמר לי מישהו עם פוביה לרופ''ש שעשה אצלו עקירה! ואחרי שהרופא סיים המטופל שואל אותו למה הוא מתעכב שיתחיל כבר...
אבל בכיס מרגישים

• הוסף לסימניות
ב''ב יש רופא פרטי ד''ר שיפר הוא מעולה ברחוב רבי טרפון ב''ב
הוא פצצה לא מרגישים כלום כל הטיפול ,כל מי שהיה אצלו אומר את זה .
הוא גם מומלץ מאוד לילדים, הוא עושה להם את הטיפול חווייתי בלי שירגישו כלום.
וגם למבוגרים הוא תותח.
מומלץ בחום!!!
בהצלחה....
באתי להמליץ עליו גם כן, וגיליתי שכבר הזכירו.
מצטרפת לכל מילה!!
לילדים באופן מיוחד - ילדה בת 6 שפחדה למול כל רופא שיניים, לא הסכימה בשום אופן שהתקרבו אליה, ועשתה בלאגן גדול מזה,
עד שהגיעה לד"ר שיפר, כבר הכל היה נראה אחרת...
כמובן שגם למבוגרים הוא מומלץ ביותר!!

אני מבינה שהוא עדין ורגיש מאוד.הוא גם מקצועי באותה מידה?
מטפל במקרים יותר מורכבים?

• תודה
Reactions: BRO
  • הוסף לסימניות
בירושלים- דר שי לחמי
וגם ממליצה מאד על המרפאה של דר יוני עציוני
שניהם במרכז העיר
אם את רוצה ומוכנה לשלם יקר- המרפאה של דר אבי בביוב, בגן הטכנולוגי

• הוסף לסימניות
ד"ר שרטר מקרן היסוד בירושלים
רופא מדהים!!
אנושי, עדין ומתחשב.
לא זול..

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על ד”ר אורי זוננפלד, מקבל בבית הכרם עדין וסבלני.
אני חושבת שהוא מקבל גם באור השן

• הוסף לסימניות
בני ברק? יש המלצה?
המליצו פה עוד לפני על שיפר אלי. מצטרפת בחום להמלצות.
הילדים שלי רק אצלו כבר שנים, מחכים ומצפים לפעם הבאה. (ומעניין שלפני שהגענו אליו הם היו היסטרים שהופנו להרדמה כללית)

• הוסף לסימניות
אם תרצי בכל זאת.. בבני ברק יש את ד''ר יונתן לאופר, רופא ברמה מקצועית גבוהה ויחד עם זאת בן אדם אנושי , נעים וקשוב. ואם תצטרכי עוד הרדמה הוא לא יהסס לשים ולחכות עוד עד שלא יכאב לך. ממליצה בחום!
מצטרפת להמלצה
שאני בררתי עליו אמרו לי שהוא ממש מומחה לאנשים פחדנים(כמוני) הוא סיפר לי שהוא גם למד על זה (איך להפיג חששות וכו')

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהוא עדין ורגיש מאוד.הוא גם מקצועי באותה מידה?
מטפל במקרים יותר מורכבים?

לגמרי, לגמרי,
האנושיות לא מסתירה את המקצועיות אצלו,
גם למבוגרים, וגם לבעיות מורכבות וקשות - הוא תותח, מטפל במסירות, ביסודיות ובשלימות!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגמרי, לגמרי,
האנושיות לא מסתירה את המקצועיות אצלו,
גם למבוגרים, וגם לבעיות מורכבות וקשות - הוא תותח, מטפל במסירות, ביסודיות ובשלימות!!
איך המחירים שלו?

• הוסף לסימניות
מי מומלץ במודיעין עילית?
הייתי במרפאה ונוראאאאאאאאאא התאכזבתי :(

• הוסף לסימניות
@סייבר איפה דר לאופר מקבל?
הייתי אצלו לפני בערך 8 שנים בתל אביב ושמעתי שהתחיל גם בבני ברק.
זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה