דרוש מידע רופא שיניים אנושי, יש חיה כזו?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה אין שום מרפאה שממתגת את עצמה (ודואגת להיות אחת כזו) כאחת שמיועדת לאנשים עם חרדה דנטלית???
לגמרי
עדיין מחפשת את הרופא/ה הזה.
במרכז.

בירושלים ממליצה מאוד על דרך נעם ברוק כירורג לעקירות והשתלות.
קוסם אמיתי, נחמד ומרגיש, עקירות מורכבות בלי כאבים אחר כך!!! לא האמנתי...

לטיפולי שורש - דרך מוריס סומר בקרן היסוד, מומחה לטיפולי שורש עם מיקרוסקופ, עדין בטירוף ומקצועי בצורה לא רגילה.

• הוסף לסימניות
בקיצור נראה שיש לא מעט אנושיים.
אולי כדאי לשנות את הכותרת של האשכול שמשתמע ממנה לעז על רוב רופאי השיניים.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את דר קישון באלעד?

• הוסף לסימניות
ב''ב יש רופא פרטי ד''ר שיפר הוא מעולה ברחוב רבי טרפון ב''ב
הוא פצצה לא מרגישים כלום כל הטיפול ,כל מי שהיה אצלו אומר את זה .
הוא גם מומלץ מאוד לילדים, הוא עושה להם את הטיפול חווייתי בלי שירגישו כלום.
וגם למבוגרים הוא תותח.
מומלץ בחום!!!
בהצלחה....
באתי להמליץ עליו גם כן, וגיליתי שכבר הזכירו.
מצטרפת לכל מילה!!
לילדים באופן מיוחד - ילדה בת 6 שפחדה למול כל רופא שיניים, לא הסכימה בשום אופן שהתקרבו אליה, ועשתה בלאגן גדול מזה,
עד שהגיעה לד"ר שיפר, כבר הכל היה נראה אחרת...
כמובן שגם למבוגרים הוא מומלץ ביותר!!
מדובר בד"ר טל שיפר?

• הוסף לסימניות
מי מומלץ במודיעין עילית?
הייתי במרפאה ונוראאאאאאאאאא התאכזבתי :(
מאוחדת יש את ד"ר אולגה יקיר שהיא ממש מעולה ואנושית.
ובפרטי יש את ד"ר אברהם כהן שזה ממש ליגה. אבל יקר קצת.

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם אני חרדתית ממש מרופאי שיניים, גם יש לי בעיה שעומס המכשירים בפה גורם לי לרפלקס הקאה.
אני מי-ם קופ"ח לאומית. אני מבחינתי הייתי עושה את כל השיקום פה שאני צריכה בהרדמה כללית. שמעתם פעם על כזה דבר. מישהי הייתה בהדסה עין כרם. ניסתה אשמח להמלצות. כל הנחמדים והאנושיים גם יקרים - זאת משוואה.

• הוסף לסימניות
ב''ב יש רופא פרטי ד''ר שיפר הוא מעולה ברחוב רבי טרפון ב''ב
הוא פצצה לא מרגישים כלום כל הטיפול ,כל מי שהיה אצלו אומר את זה .
הוא גם מומלץ מאוד לילדים, הוא עושה להם את הטיפול חווייתי בלי שירגישו כלום.
וגם למבוגרים הוא תותח.
מומלץ בחום!!!
בהצלחה....
אפשר פרטי התקשרות?
ואיך המחירים?

• הוסף לסימניות
משהו שמע על ד"ר קמיגרוב בירושלים? מומלץ?
לא מומלץ, נתן תוכנית טיפול שכללה טיפולים משמעותיים שלא היה בהם צורך כלל.
בהסברים שלו היו דברים שלא 'הריחו' לי,
לכן פניתי לחוות דעת שנייה אצל רופא מומחה
ששלל את כל הבעיות שמצא ואמר שהשיניים בריאות לחלוטין...........

• הוסף לסימניות
מענין.
לפי מה שאני יודעת משנתיים האחרונות בד"כ הוא מאד אמין ומקומות אחרים שנתנו טיפולים מורכבים הוא הוריד.

• הוסף לסימניות
ממש מעניין הסיפור שלך,
אני הגעתי עליו דווקא אחרי הצעה מוגזמת ממרפאה ידועה אחרת,
וחיפשתי מישהו להשוואה, והמליצו לי עליו שהוא אמין ולא סתם תוקע לך תכניות.. ואכן הוציא אותי עם סתימונת ודי...
מאז כל המשפחה שלנו שם ומרוצים עד הגג

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לרופא שיניים מומחה לטיפולי שורש בירושלים, עם שן באמצע טיפול שורש שהסתבך עם תעלות חסומות. מישהו מקצועי, עדיף שעובד עם שיטת מיקרוסקופ.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לרופא שיניים מומחה לטיפולי שורש בירושלים, עם שן באמצע טיפול שורש שהסתבך עם תעלות חסומות. מישהו מקצועי, עדיף שעובד עם שיטת מיקרוסקופ.
במרפאה של קמיגרוב עובדים עם מיקרוסקופ, ויש להם שם מומחה מיוחד לטיפולי שורש - אדיר כהן, נראה לי שהוא מהדסה, הוא טיפל לי בשורשים מפותלים מאוד מורכבים.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לרופא שיניים מומחה לטיפולי שורש בירושלים, עם שן באמצע טיפול שורש שהסתבך עם תעלות חסומות. מישהו מקצועי, עדיף שעובד עם שיטת מיקרוסקופ
מומחה לטיפול שורש, זו הכשרה מיוחדת עם רישיון ספציפי לזה- (אנדודונטיה)
בעבר הייתי אצל ד"ר איתן מורה לטיפול בשורש מפותל, הוא עושה רק טיפולי שורש, היה מצוין

• הוסף לסימניות
ממליצה על ד"ר בואי, מקבל בגילה
מומחה ואנושי מאוד.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת עדכנית על ד"ר שיפר
אני מחפשת רופא שיניים מקצועי, אמין ועדין

• הוסף לסימניות
ממליצה על ד"ר מלכה כהן באהרונוביץ' בני ברק - ממש מתוקה עם גישה חיובית , מוגדרת כרופאה פרטית כמובן
אם מישהי מחפשת דווקא מהרופאים של מכבידנט אז יש לי אחת להמליץ אבל צריכה לבדוק מה שמה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה