- הוסף לסימניות
בזהבמה אפשר לעזור?
גם אם ר נתן לא מגיב פה באשכול, כדאי שתיצור אתו קשר בכל מקרה כי נראה לי שאתם ממש תוכלו לסייע אחד לשני!קבוצה שלם של 30 איש בערך
נערך לאחרונה ב:
בזהבמה אפשר לעזור?
גם אם ר נתן לא מגיב פה באשכול, כדאי שתיצור אתו קשר בכל מקרה כי נראה לי שאתם ממש תוכלו לסייע אחד לשני!קבוצה שלם של 30 איש בערך
אתה גם יכול לפנות אלי יש למהבזה
גם אם ר נתן לא מגיב פה באשכול, כדאי שתיצור אתו קשר בכל מקרה כי נראה לי שאתם ממש תוכלו לסייע אחד לשני!
אשמח מאוד לסייע ויש לי הרבה איךבזה
גם אם ר נתן לא מגיב פה באשכול, כדאי שתיצור אתו קשר בכל מקרה כי נראה לי שאתם ממש תוכלו לסייע אחד לשני!
עמנואל זה זול קרוב וטוב (לספרדים/קהילות חסידיות רלוונטיות/ליטאים אם יעשו קבוצה)אי אפשר את כל השלוש.
עמנואל זה זול קרוב וטוב (לספרדים/קהילות חסידיות רלוונטיות/ליטאים אם יעשו קבוצה)
בסדר אז גם על ביתר ומו"ע יגידו שזה לא טוב...כנראה שזה נופל בטוב שנתון לפרשנות רחבה
גם בעניין הקרוב
אז תלוי לאיפה
למקומות מסוימים זה לא קרוב
לא מדבר על על הסטטוס המדיני של המקום שבאמת לא משנה לאף אחד חוץ מסאטמר ועוד כמהבסדר אז גם על ביתר ומו"ע יגידו שזה לא טוב...
לאזור ירושלים בית שמש למשל נתיבות היא אותו זמן נסיעהמקום שנמצא חצי שעה מגוש דן לא נראה לי שאפשר לומר שהוא רחוק.
מי שמגדיר התנחלות מבודדת עם נסיעה של 3/4 שעה בכבישים הכי מפחידים כטוב, ואם הוא טוען ש1.25 מיליון לדירת 3 חד' במיקום כזה הוא זול - סימן שהוא אוהב את ארץ ישראל (כמוני) ועל כל חסרונות תכסה אהבה.עמנואל זה זול קרוב וטוב (לספרדים/קהילות חסידיות רלוונטיות/ליטאים אם יעשו קבוצה)
אני ראיתי בעמנואל דירות 3 חדרים חדשות ב-1,050 אש"ח.מי שמגדיר התנחלות מבודדת עם נסיעה של 3/4 שעה בכבישים הכי מפחידים כטוב, ואם הוא טוען ש1.25 מיליון לדירת 3 חד' במיקום כזה הוא זול - סימן שהוא אוהב את ארץ ישראל (כמוני) ועל כל חסרונות תכסה אהבה.
כמעט על כל הודעה כאן יש לי מה לומר
יש לי תמיד את הדילמה אם לענות
כי אתה מתחיל בתגובה אחת
ואחר כך זה יוצא משליטה
דווקא בגלל שהפורום הזה מרתק.
יש לי רק 24 שעות ביממה
וצריך לעשות עוד דברים מלבד לפרוג את הזמן...
אם ארצה להגיב על כולם במשפט אחד הייתי כותב כך:
יש שלוש קצוות למשולש הזה שנקרא פתרונות דיור
יש זול, יש קרוב, ויש טוב,
אפשר את הראשון והשלישי
אפשר את הראשון והשני
וכן הלאה
אי אפשר את כל השלוש.
זהו,
עכשיו כל אחד יבחר לפי מצבו האישי
וסדר עדיפויותיו, אלו השניים חשובים ביותר
מכאן הוא יגיע מהר מאוד אל המנוחה והנחלה
בהצלחה
זה לא המחיר היום, וודאי לא קבלן.אני ראיתי בעמנואל דירות 3 חדרים חדשות ב-1,050 אש"ח.
ועל מחירים של שכירות ודירות ישנות מי בכלל מדבר (כמעט כמו בית שאן)
ההתנחלות הזה בדרך להפוך לישוב עם כ-20,000 איש חרדים.
ההתנחלות המבודדת קרוב מאד ל: קרנ"ש, יקיר, קדומים, אריאל, ובמרחק טיפה יותר גדול זה ראש העין וכפר סבא וזה יותר קרוב מבית שאן לעפולה...
הנסיעה לשם לוקחת מב"ב כ-40 ד'. והתחב"צ שם זה משהו שאפשר לקנא בו.
הפיגוע האחרון שהיה שם היה לפני 20 שנה, והכבישים שם ממש לא מפחידים ואומרת זאת כמי שמכירה ממש טוב את יו"ש כולל בטרמפים, אלא אם כן קוראים ללוחיות זהויות ירוק לבן מפחיד. (הדרך לא עוברת בפונדק או בחווארה)
אני לא גרה שם למרות שממש רציתי אבל מקנאת בכל מי שגר שם.
יום אחד הפוטנציאל שלה יתגלה ואז היא תהפוך לביתר או בית שמש שתיים במחירים וחבל...
מי שמגדיר התנחלות מבודדת עם נסיעה של 3/4 שעה בכבישים הכי מפחידים כטוב, ואם הוא טוען ש1.25 מיליון לדירת 3 חד' במיקום כזה הוא זול - סימן שהוא אוהב את ארץ ישראל (כמוני) ועל כל חסרונות תכסה אהבה.
נראה שאתה כמעט ולא מכיר את עמנואל אז מומלץ לבקר.אם זה לא מפחיד לנסוע בין שני רכבים עם לוחית לבנה בכביש חד סטרי כשהחייל הכי קרוב זה עשר דקות נסיעה
אז שום דבר באמת לא מפחיד ובאמת אולי המחירים צריכים להיות כמו כפר סבא הסמוכה...
הייתי בעמנואל לפני מספר ימים לצורך בדיקת הקרקעות שמשווקות (אגב שבוע הבא מכרז מצויין למי שמתעניין כמוני) התפללתי מנחה בברסלב (בכל זאת שורשים) ונהניתי מאוד מהעיר האהובה עליי מאוד.נראה שאתה כמעט ולא מכיר את עמנואל אז מומלץ לבקר.
עמנואל נמצאת רבע שעה נסיעה מכביש 5 אחד הכבישים הכי ראשיים בארץ.
גם רבע שעה נסיעה הזו (כביש 5066) היא בכביש דו סטרי (ולא חד סטרי כמו שכתבת), אין שם בכלל רכבים עם לוחית רישוי לבנה כי אין להם מה לחפש שם (חוץ מהקטע הקטן שצמוד לכביש 5). אין שום דבר מפחיד, בדיוק כמו הכביש המפותל לביתר שעוברים רגע ליד התחנת דלק וחוסאן.
אם אנשים הולכים למקומות נידחים כמו המקומות שאתה משווק כדי לקבל דירה חדשה ב1.25 מיליון, אז בעמנואל אתה מקבל באותו מחיר, אבל בעיר חרדית בגוש דן, עם נוף מדהים, עם תח"צ מצויינת ועוד.
באופן כללי אני לא חושב שיש כזה דבר "זול ביחס למוצר".אנו עוסקים כאן בפן הכלכלי גרידא, ולכן השאלה היא האם המחיר הוא זול ביחס למוצר, לדעתי בעמנואל היה צריך להיות יותר זול, אתה חולק על כך? זכותך, אני בטוח שאנשים ישמחו גם לשמוע את דעתך.
אז עמנואל זה לא מקום טוב, כי:בקיצור אתה מסכים שעמנואל זה זול קרוב וטוב.
כמה שזה עולה ככה זה אמור לעלות, כל דירה בכל מקום (השוק היעיל).
ומה יעשה מי שיש לו "רק" 1,250,000 ש"ח? (כולל משכנתא)אז עמנואל זה לא מקום טוב, כי:
טבריהומה יעשה מי שיש לו "רק" 1,250,000 ש"ח? (כולל משכנתא)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים