- הוסף לסימניות
התייעצות - רוצה דירה במחיר זול ? יש !!
יש מקום חרדי ניבנה אט לאט במחיר זול מקום שקט יחסי וגם דתי כן בית שאן דירה 3 חדרים לדוגמה ב 550000 בלבד !! מי היה מאמין
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
קריית אתא. (שכונת שביט)קרית אתא.
לא גרה שם אבל בהחלט מכירה... רגוע, קהילה נחמדה והכי לא חופרת, שייך עדיין למצוא במחיר הזה.
וקרובהחריש
אבל המחירים יותר גבוהים מ1.2
מה שכן עיר ירוקה עם מרחבים, שפע חניות וגינות
הכל נקי ואסתטי, העירייה ממש מקפידה על ניקיון וניראות
ההקהילה בכלל לא מתערבת ואפשר די להיבלע אם רוצים
מהתיאור שלך נשמע מתאים...
מתקרב...חריש
אבל המחירים יותר גבוהים מ1.2
הפארקים והמרחבים שיש בעיר חריש הם בהחלט עצומים שאין בשום מקום אחרמה שכן עיר ירוקה עם מרחבים, שפע חניות וגינות
הכל נקי ואסתטי, העירייה ממש מקפידה על ניקיון וניראות
ההקהילה בכלל לא מתערבת ואפשר די להיבלע אם רוצים
מהתיאור שלך נשמע מתאים...
במחירים האלו אין דירות 4 חדרים חדשות בשום מקום בגלל מחירי הבניה.אותי לא מעניין בני ברק, ולא ירושלים, מעניין אותי איכות חיים!!!
בלי פקקים ובלי צפיפות ושכנים חפרנים, שיהיה לי רכב בחניה בשפע, ככה לגדל את ילדי בטוב ובנעימים, גודל הדירה והמראה שלה מאוד חשובים לי וכמובן המחיר באזור ה1.2 מיליון עדיפות לצפון.
מה אתם ממליצים???
פרסמו היום במרכז העיר עפולה, קהילה מתפתחת, 130מ"ר קומה חמישית עם מעלית, דירה ממול גר אברך, חניה פרטית תת-קרקעית ב1.2M
זה כרגע הכי זול שאפשר למצוא, החיסרון המשמעותי הוא שהקהילה עדיין לא מפותחת וזה ייקח כמה שנים (ולכן המחירים עכשיו עדיי אם אני יכול ליצור קשר? מה המספר?
בכרמיאלאותי לא מעניין בני ברק, ולא ירושלים, מעניין אותי איכות חיים!!!
בלי פקקים ובלי צפיפות ושכנים חפרנים, שיהיה לי רכב בחניה בשפע, ככה לגדל את ילדי בטוב ובנעימים, גודל הדירה והמראה שלה מאוד חשובים לי וכמובן המחיר באזור ה1.2 מיליון עדיפות לצפון.
מה אתם ממליצים???
גם אני מצטרף להמלצה ,לפרטים אפשר לשלוח לי הודעהקרית אתא.
לא גרה שם אבל בהחלט מכירה... רגוע, קהילה נחמדה והכי לא חופרת, שייך עדיין למצוא במחיר הזה.
חשוב לציין ששכונת שביט בקרית אתא מתאימה רק לזוצי"ם עד 2 ילדיםקריית אתא. (שכונת שביט)
גרה שם וממש ממליצה.
באזור ה 1.1-1.2 מיליון ניתן להשיג בתים בבניינים של 4 דיירים כך שיש גם כניסה פרטית עם חצר.
באזור ה 900-1.1 ניתן להשיג דירות 4 חדרים בבניין.
אם זה רלוונטי אני יכולה להפנות למי שמעסק עם דירות.
נדל"ן למכירה בשכונת גבעה א', שביט, קרית אתא | אלפי מודעות חדשות בכל יום
הדירות שלכם בקרית אתא בנדל"ן למכירה ביד2. אלפי מודעות למכירה חדשות בכל יום וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים! נדל"ן למכירה ביד2, דירות מקבלן למכירה ודירות בפרויקטים חדשים למכירה במבצע ודירות יד שנייה למכירה בישראל.www.yad2.co.il
זה היה נכון להקמה.חשוב לציין ששכונת שביט בקרית אתא מתאימה רק לזוצי"ם עד 2 ילדים
מעבר לכך לא מומלץ ,האוכלוסיה שם מאוד צעירה
הכל נכון מאד חוץ מעבודות בשפע..עבודות/כוללים בשפע
דעתי זה ככה ברוב הפריפריות, לא?!הכל נכון מאד חוץ מעבודות בשפע..
יש לי שם כמה קרובי משפחה שהנשים מחפשות בנרות עבודות כבר כמה שנים ולא מוצאות.
אלא אם אתה קורא לקופאיות/מוכרות במקס סטוק עבודות בשפע(בלי לזלזל לרגע כמובן!)
מה לעשות שלא כולן עובדות בהוראה/גננות?למה יש שם הרבה מקומות תעסוקה אחל מתקשוב מכבי [מהביית] גננות וסיעות חינוך רגיל ומיוחד
בקיצור עיר רגילה
אומנם שהינו גרים במ"ע אשתי היתה עובדת מחוץ לעיר ויש לי עוד הרבה חברים שנשותיהן גולות דבר יום ביומו למקום עבודתם משא"כ בצפת שהעבודה לרוב הם בעיר
ובקשר לקרובות המשפחה אני מאמין שזה עינין שלך אנינות טעם יתר
שבא מחוסר רצון להתפשר. על מה לא יודע אבל כל מקרה לגופו מכאן ועד להגיד שקשה אם עבודת עד כדי כך שצריך לחפש כמה שנים ועדין לא למצאו נשמע לי תלוש מהמציאות ורחוק מאוד מאוד מניסיון אישי
נכון מאד!!ל
דעתי זה ככה ברוב הפריפריות, לא?!
כשעוברים לפריפריה, בד"כ צריך לקחת בחשבון את בעיית העבודות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים