דרוש מידע רוצה כבר לקנות דירה משלי!

• הוסף לסימניות
ל

דעתי זה ככה ברוב הפריפריות, לא?!
כשעוברים לפריפריה, בד"כ צריך לקחת בחשבון את בעיית העבודות.
ממש לא.
אני גרה בקריית אתא ובנושא התעסוקה יש ממש בשפע..
הכל: הנה"ח/חשבות שכר/יעוץ מס/הייטק/מזכירות/ניהול משרדי/ אדריכלות / גרפיקה. וגם הוראה/גננות.
בשכר ותנאים ממש טובים.

• הוסף לסימניות
ממש לא.
אני גרה בקריית אתא ובנושא התעסוקה יש ממש בשפע..
הכל: הנה"ח/חשבות שכר/יעוץ מס/הייטק/מזכירות/ניהול משרדי/ אדריכלות / גרפיקה. וגם הוראה/גננות.
בשכר ותנאים ממש טובים.
מסכים לגמרי
יש הרבה תעסוקה באיזור חיפה רכסים והקריות ,במרחק נסיעה מאוד קטן

• הוסף לסימניות
למה יש שם הרבה מקומות תעסוקה אחל מתקשוב מכבי [מהביית] גננות וסיעות חינוך רגיל ומיוחד
בקיצור עיר רגילה
אומנם שהינו גרים במ"ע אשתי היתה עובדת מחוץ לעיר ויש לי עוד הרבה חברים שנשותיהן גולות דבר יום ביומו למקום עבודתם משא"כ בצפת שהעבודה לרוב הם בעיר
ובקשר לקרובות המשפחה אני מאמין שזה עינין שלך אנינות טעם יתר
שבא מחוסר רצון להתפשר. על מה לא יודע אבל כל מקרה לגופו מכאן ועד להגיד שקשה אם עבודת עד כדי כך שצריך לחפש כמה שנים ועדין לא למצאו נשמע לי תלוש מהמציאות ורחוק מאוד מאוד מניסיון אישי
תקשוב זה שכר מינימום בלי תשלום על הפסקות ויחס נורא. לפחות איפה ששמעתי פעם (לא צפת)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה