עזרה רוצה להתפתח בשפות?

ב"ה מצפה לי עכשיו תקופה עמוסה ושמחה , ולכן לצערי לא אוכל להמשיך להעלות מילים בצרפתית בכל יום. אני נאלצת להעביר כעת את השרביט למישהו אחר...

@חיפושיתוש אולי?

לא בדיוק הבנתי להיכן השרשור הזה מוביל,
אבל את שליטתי בערבית מדוברת אוכל לתרום בשמחה!
אני לא עוקב כאן אז פנו בהודעה אישית.

לא בדיוק הבנתי להיכן השרשור הזה מוביל,
אבל את שליטתי בערבית מדוברת אוכל לתרום בשמחה!
אני לא עוקב כאן אז פנו בהודעה אישית.
מומטאז, תודה!

ב"ה מצפה לי עכשיו תקופה עמוסה ושמחה , ולכן לצערי לא אוכל להמשיך להעלות מילים בצרפתית בכל יום. אני נאלצת להעביר כעת את השרביט למישהו אחר...

@חיפושיתוש אולי?
היי אני רק עכשיו רואה...
אני לא דוברת ברמת שפת אם... יותר בקטע של ערבית...
אבל אין לי בעיה לענות לשאלות ספציפיות
אני לא יכולה להתחייב על להעלות כל יום פשוט...

אשמח מאד להצטרף לרוסית, ערבית וספרדית.
לאחמ"כ- כל שפה שהיא.
אגב, אולי באמת אפשר גם לאדינו?
אם יש אופציה כזאת רציני, ממש ממש אשמח ללאדינו (לא יודעת כמה ריאלסטי)
אם לא אז ספרדית

יש כאן כבר ביקוש ממש גדול באמת לספרדית, למה עוד לא נפתח?

התחלתי ללמוד ערבית בduolingo, ממליצה בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה