עזרה רוצה להתפתח בשפות?

שבוע טוב ושנה טובה לכולם!
נכון, כפי ש @RU1 כתבה אצלי ספרדית היא שפת אם.
בכייף תפתחו אשכול ואתכתב איתכם ואתן לכם הערות.
בהצלחה!
תודה רבה!
הנה האשכול החדש:

מי פה פרימיום ויכול לעזור לנו בבקשה?
לא הבנתי
מה יצא? זה אשכול סגור? יש צורך בצירוף לקבוצה?
אם כן צרפו אותי לערבית ואנגלית

לא הבנתי
מה יצא? זה אשכול סגור? יש צורך בצירוף לקבוצה?
אם כן צרפו אותי לערבית ואנגלית
לא התקדם כלום האמת...
לא זרמו שם בהנהלה, גם לא ראיתי שמספיק התמידו בהעלאת המילים כל יום, אז לא דחקתי בהם

הי, מצאתי פתאום את האשכול המעניין הזה... אין לי כח לקרוא את כ---ל התגובות, אז בקצרה: יש פה אשכול לערבית? ובכללי- אשמח להכוונה לאתר או משהו (חוץ מהמדרסה) תודה ובהצלחה לכולם!

אשמח ללמוד ערבית (להבין סופסופ מה הם אומרים עלי ומה מתכננים לעשות...)

לצערי לא מאד התלהבו בהנהלה מהיוזמה הזו, בצדק כנראה..
כי כל האשכולות שנפתחו בעניין שפות לא המשיכו הרבה מדי.

זה לא מדוייק.
אני כן התמדתי חאורך זמן, פשוט לא הייתה היענות.
נהניתי מאד! מהאשכול שלך ביידיש.
הבעיה שלי הייתה שפתאום על כל מילה שניה שם היו הערות, לא אומרים ככה אומרים אחרת.. או זה רק ירושלמים או רק חסידים או רק חוצניקים.
בקיצור נהיה שם בלבול, שלא באשמתך כמובן.

אשכול ערבית לא היה פה, נכון?

נהניתי מאד! מהאשכול שלך ביידיש.
הבעיה שלי הייתה שפתאום על כל מילה שניה שם היו הערות, לא אומרים ככה אומרים אחרת.. או זה רק ירושלמים או רק חסידים או רק חוצניקים.
בקיצור נהיה שם בלבול, שלא באשמתך כמובן.
תודה!
אבל אשכול אידיש לא היה שלי.

ואין דרך לפתוח אשכול ולהבהיר שמיועד לרציניים בלבד? אשכול כזה יכול להיות בוסטר מצוין, לא?

ערבית ואידיש בבקשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה