התייעצות רחפן מיני 4 פרו מישהו הצליח לפתח תמונה ממנו באיכות סבירה?

• הוסף לסימניות
קניתי רחפן כזה וכל התמונות שפיתחתי נראות כאילו יצאו ממצלמה בגרוש
מישהו יודע פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
מוזר כי ראיתי תמונות שצילמו בו ודווקא תמונות סבבה.
השאלה אם במחשב התמונות נראות בסדר?
והאם צילמת בזום?
וצריך לבדוק בהגדרות אולי הוא על 12 מגה פיקסל במקום 48 [ברחפן הזה אפשר לבחור]

• הוסף לסימניות
קניתי רחפן כזה וכל התמונות שפיתחתי נראות כאילו יצאו ממצלמה בגרוש
מישהו יודע פתרון לזה?
כשהרחפן מחובר לשלט יש בצד ימין למטה סימן של מצלמה, ומספרים אז לוחצים על המספרים ואז נפתח משהו ויש שמה אחרי שזה נפתח פס צהוב אם תמונה קטנה של וידאו ואז עוד כזה משהו אם פסים, אז לוחצים על הדבר אם הפסים ומתחילים לשחק אם זה לפי איך שזה מתאים (לדוגמא לשבת על כיסא ויש מאחורה קיר לבן ולראות איך האיכות מראה את האמת) [לסיכום לשחק אם המספרים שמה יש כל מיני סוגים]

• הוסף לסימניות
מוזר כי ראיתי תמונות שצילמו בו ודווקא תמונות סבבה.
השאלה אם במחשב התמונות נראות בסדר?
והאם צילמת בזום?
וצריך לבדוק בהגדרות אולי הוא על 12 מגה פיקסל במקום 48 [ברחפן הזה אפשר לבחור]
במחשב התמונות נראות מצויין בהדפסה, מעובדות ולא טבעיות.
לא צילמתי בזום.
כמו כן צולם ב-48 מגה

• הוסף לסימניות
כשהרחפן מחובר לשלט יש בצד ימין למטה סימן של מצלמה, ומספרים אז לוחצים על המספרים ואז נפתח משהו ויש שמה אחרי שזה נפתח פס צהוב אם תמונה קטנה של וידאו ואז עוד כזה משהו אם פסים, אז לוחצים על הדבר אם הפסים ומתחילים לשחק אם זה לפי איך שזה מתאים (לדוגמא לשבת על כיסא ויש מאחורה קיר לבן ולראות איך האיכות מראה את האמת) [לסיכום לשחק אם המספרים שמה יש כל מיני סוגים]
יצא לך מזה תמונות טובות בהדפסה בפועל?

• הוסף לסימניות
במחשב התמונות נראות מצויין בהדפסה, מעובדות ולא טבעיות.
לא צילמתי בזום.
כמו כן צולם ב-48 מגה
א"כ אני חושב על שתי אפשרויות או שבהדפסה הDPI נמוך מדי בייחס לתמונה [הפיקסלים של הצבע]
או שההדפסה לא תואמת את הצבע שלך, [כלומר מחשב רואה את הצבעים בצורה אחרת ממדפסת]
sRGB זה הצבע הקלאסי שעובד בהדפסה ובמחשב.
הייתי מנסה מקום דפוס אחר.

• הוסף לסימניות
אולי אתה יכול להסביר איך מפעילים את הרחפן האם יש בעברית והאם אפשר בלי אינטרנט . תודה

• הוסף לסימניות
אולי אתה יכול להסביר איך מפעילים את הרחפן האם יש בעברית והאם אפשר בלי אינטרנט . תודה
אכן אפשר בלי אינטרנט אבל לא מעדכן גירסה ויש אנגלית ואין עברית
להתחבר בהתחלה לשלט זה קצת מעצבן ועושה בעיות אבל מנסים עד שמצלחים צריך ממש להקיש פירטי מייל כולל הקוד

• הוסף לסימניות
אכן אפשר בלי אינטרנט אבל לא מעדכן גירסה ויש אנגלית ואין עברית
להתחבר בהתחלה לשלט זה קצת מעצבן ועושה בעיות אבל מנסים עד שמצלחים צריך ממש להקיש פירטי מייל כולל הקוד
אני כבר כמה ימים עם זה אין לי מושג איך מפעילים אותו אם אתה יכול להרחיב יותר והם צריך משהו וי פי

• הוסף לסימניות
קניתי רחפן מיני פרו 4 DJI עם שלט חכם . אם מישהו יכול לעזור להבין איך מתחברים בפעם הראשונה . תודה רבה

• הוסף לסימניות
קניתי רחפן מיני פרו 4 DJI עם שלט חכם . אם מישהו יכול לעזור להבין איך מתחברים בפעם הראשונה . תודה רבה
תפתח את זה באחד מהסירטונים הוא פותח רחפן חדש מיני 4 ומסביר הכל רק תעשה תרגום (ולא צריך ווי פי רק כדאי)

• הוסף לסימניות
האקטיבציה הראשונה של המוצר דורשת חיבור לאינטרנט. ויצירת חשבון ב DJI

• הוסף לסימניות
אם מישהו מעונין לי לעזור בזה בתשלום אני מירושלים . תודה
תצפה בזה הוא מסביר הכל https://www.prog.co.il/threads/הכל-על-רחפני-dji.1006337/ פה יש הסברים על הרחפן ועוד רחפנים באחד מהסירטונים הוא פותח רחפן ומסביר הכל גם על השלט רק תעשה תרגום
https://www.youtube.com/watch?v=10JmSxYcmkc וזה הסרטון שמסביר הכל על הרחפן של מיני פרו 4

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש דרישות של WI FI ואין לי חיבור לאינטרנט האם אפשר להתחבר בלי זה
אני הבנתי מ AI שצריך אז האופציה היחידה זה לקחת משכן וכמדומני אפשר מאטובוס ואני לא בטוח בזה

• הוסף לסימניות
לכן אני שואל .אם אתה מעונין לסדר. את זה בתשלום כי אני לא מבין בזה .תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה