כשהרחפן מחובר לשלט יש בצד ימין למטה סימן של מצלמה, ומספרים אז לוחצים על המספרים ואז נפתח משהו ויש שמה אחרי שזה נפתח פס צהוב אם תמונה קטנה של וידאו ואז עוד כזה משהו אם פסים, אז לוחצים על הדבר אם הפסים ומתחילים לשחק אם זה לפי איך שזה מתאים (לדוגמא לשבת על כיסא ויש מאחורה קיר לבן ולראות איך האיכות מראה את האמת) [לסיכום לשחק אם המספרים שמה יש כל מיני סוגים]קניתי רחפן כזה וכל התמונות שפיתחתי נראות כאילו יצאו ממצלמה בגרוש
מישהו יודע פתרון לזה?
במחשב התמונות נראות מצויין בהדפסה, מעובדות ולא טבעיות.מוזר כי ראיתי תמונות שצילמו בו ודווקא תמונות סבבה.
השאלה אם במחשב התמונות נראות בסדר?
והאם צילמת בזום?
וצריך לבדוק בהגדרות אולי הוא על 12 מגה פיקסל במקום 48 [ברחפן הזה אפשר לבחור]
יצא לך מזה תמונות טובות בהדפסה בפועל?כשהרחפן מחובר לשלט יש בצד ימין למטה סימן של מצלמה, ומספרים אז לוחצים על המספרים ואז נפתח משהו ויש שמה אחרי שזה נפתח פס צהוב אם תמונה קטנה של וידאו ואז עוד כזה משהו אם פסים, אז לוחצים על הדבר אם הפסים ומתחילים לשחק אם זה לפי איך שזה מתאים (לדוגמא לשבת על כיסא ויש מאחורה קיר לבן ולראות איך האיכות מראה את האמת) [לסיכום לשחק אם המספרים שמה יש כל מיני סוגים]
א"כ אני חושב על שתי אפשרויות או שבהדפסה הDPI נמוך מדי בייחס לתמונה [הפיקסלים של הצבע]במחשב התמונות נראות מצויין בהדפסה, מעובדות ולא טבעיות.
לא צילמתי בזום.
כמו כן צולם ב-48 מגה
אולי אתה יכול להסביר איך מפעילים את הרחפן האם יש בעברית והאם אפשר בלי אינטרנט . תודהכשהרחפן מחובר לשלט יש בצד ימין למטה סימן של מצלמה, ומספרים אז לוחצים על המספרים ואז נפתח משהו ויש שמה אחרי שזה נפתח פס צהוב אם תמונה קטנה של וידאו ואז עוד כזה משהו אם פסים, אז לוחצים על הדבר אם הפסים ומתחילים לשחק אם זה לפי איך שזה מתאים (לדוגמא לשבת על כיסא ויש מאחורה קיר לבן ולראות איך האיכות מראה את האמת) [לסיכום לשחק אם המספרים שמה יש כל מיני סוגים]
אכן אפשר בלי אינטרנט אבל לא מעדכן גירסה ויש אנגלית ואין עבריתאולי אתה יכול להסביר איך מפעילים את הרחפן האם יש בעברית והאם אפשר בלי אינטרנט . תודה
אני כבר כמה ימים עם זה אין לי מושג איך מפעילים אותו אם אתה יכול להרחיב יותר והם צריך משהו וי פיאכן אפשר בלי אינטרנט אבל לא מעדכן גירסה ויש אנגלית ואין עברית
להתחבר בהתחלה לשלט זה קצת מעצבן ועושה בעיות אבל מנסים עד שמצלחים צריך ממש להקיש פירטי מייל כולל הקוד
תפתח את זה באחד מהסירטונים הוא פותח רחפן חדש מיני 4 ומסביר הכל רק תעשה תרגום (ולא צריך ווי פי רק כדאי)קניתי רחפן מיני פרו 4 DJI עם שלט חכם . אם מישהו יכול לעזור להבין איך מתחברים בפעם הראשונה . תודה רבה
אם מישהו מעונין לי לעזור בזה בתשלום אני מירושלים . תודההאקטיבציה הראשונה של המוצר דורשת חיבור לאינטרנט. ויצירת חשבון ב DJI
תצפה בזה הוא מסביר הכל https://www.prog.co.il/threads/הכל-על-רחפני-dji.1006337/ פה יש הסברים על הרחפן ועוד רחפנים באחד מהסירטונים הוא פותח רחפן ומסביר הכל גם על השלט רק תעשה תרגוםאם מישהו מעונין לי לעזור בזה בתשלום אני מירושלים . תודה
אני הבנתי מ AI שצריך אז האופציה היחידה זה לקחת משכן וכמדומני אפשר מאטובוס ואני לא בטוח בזהיש דרישות של WI FI ואין לי חיבור לאינטרנט האם אפשר להתחבר בלי זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //