- הוסף לסימניות
פתאום המחשב שלי התמלא בריבועים כאלה במקום אותיות, מה זה יכול להיות?
אני מצרפת צילום מסך...
צפה בקובץ המצורף 315370
אני מצרפת צילום מסך...
צפה בקובץ המצורף 315370
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=286458נכתב ע"י some;2240258:פתאום המחשב שלי התמלא בריבועים כאלה במקום אותיות, מה זה יכול להיות?
אני מצרפת צילום מסך...
צפה בקובץ המצורף 315370
נכתב ע"י טוב לדעת;2240260:
נכתב ע"י חשמל;2240264:אני לא מומחה, אבל גם לי קרה פעם דבר כזה אחרי התקנת איזה שהם גופנים, שלמיטב הבנתי החליפו את הגופנים שהמחשב משתמש.
אני פתרתי את הבעיה ע"י שחזור מערכת לנקודת שחזור קודמת.
(אצלי זה קרה בכל המחשב, אם אצלך זה רק בכרום, זה כנראה סיפור אחר).
נכתב ע"י qwerrrewq;2240435:זה רק בכרום, או בכל המחשב?
נכתב ע"י פרסומון;2240710:כנראה עדכון של כרום.
בדפדפן אחר זה גם קורה?
נכתב ע"י qwerrrewq;2240844:צריך לבודד, אם זה רק בכרום זה דבר אחד אם בשאר המחשב, אז משהו אחר.....
בקשר למועדפים, אפשר להחזיר את זה, ע"י החזרת התיקייה לשם בלי old.נכתב ע"י מירי ו.;2242927:תודה רבה, ניסיתי, לא עזר בכלל.
וחוץ מזה איפס לי את כל הדפדפן כולל המועדפים
יש עוד רעיון לפתרון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים