ריבועים במקום אותיות

• פותח הנושא some
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פתאום המחשב שלי התמלא בריבועים כאלה במקום אותיות, מה זה יכול להיות?
אני מצרפת צילום מסך...

צפה בקובץ המצורף 315370

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 10.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אני לא מומחה, אבל גם לי קרה פעם דבר כזה אחרי התקנת איזה שהם גופנים, שלמיטב הבנתי החליפו את הגופנים שהמחשב משתמש.
אני פתרתי את הבעיה ע"י שחזור מערכת לנקודת שחזור קודמת.
(אצלי זה קרה בכל המחשב, אם אצלך זה רק בכרום, זה כנראה סיפור אחר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חשמל;2240264:
אני לא מומחה, אבל גם לי קרה פעם דבר כזה אחרי התקנת איזה שהם גופנים, שלמיטב הבנתי החליפו את הגופנים שהמחשב משתמש.
אני פתרתי את הבעיה ע"י שחזור מערכת לנקודת שחזור קודמת.
(אצלי זה קרה בכל המחשב, אם אצלך זה רק בכרום, זה כנראה סיפור אחר).

לא התקנתי שום גופנים :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2240435:
זה רק בכרום, או בכל המחשב?

בכרום, אבל פה ושם כבר מזמן קרה בעוד מקומות (תאמת שהרבה זמן כבר לא ראיתי ריבועים...)

• הוסף לסימניות
כנראה עדכון של כרום.
בדפדפן אחר זה גם קורה?

• הוסף לסימניות
צריך לבודד, אם זה רק בכרום זה דבר אחד אם בשאר המחשב, אז משהו אחר.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2240844:
צריך לבודד, אם זה רק בכרום זה דבר אחד אם בשאר המחשב, אז משהו אחר.....

כרגע רק בכרום

• הוסף לסימניות
סגרי את כרום, הפעילי את שורת הפעלה, וכתבי שם appdata ולחצי אנטר. שם היכנסי לתיקיית local ןבתוכה לתיקיית google ובתוכה לתיקיית chrome.
שני שם את השם של תיקיית user data ל user data.old ופתחי את כרום מחדש

• הוסף לסימניות
תודה רבה, ניסיתי, לא עזר בכלל.
וחוץ מזה איפס לי את כל הדפדפן כולל המועדפים :(

יש עוד רעיון לפתרון?

• הוסף לסימניות
כלום לא עוזר
אני על סף יאוש :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;2242927:
תודה רבה, ניסיתי, לא עזר בכלל.
וחוץ מזה איפס לי את כל הדפדפן כולל המועדפים :(

יש עוד רעיון לפתרון?
בקשר למועדפים, אפשר להחזיר את זה, ע"י החזרת התיקייה לשם בלי old.
(יש כבר תיקיה כזו- שנוצרה עכשיו, אפשר למחוק אותה).

• הוסף לסימניות
אם אתה רואה ריבועים במקום טקסט, נסה לשנות את קידוד דף האינטרנט.

בפינה השמאלית העליונה של Chrome, לחץ על 'תפריט' תפריט ואז כלים נוספים ואז קידוד.
בחר קידוד או באפשרות איתור אוטומטי.
אם תבחר באפשרות 'איתור אוטומטי', Chrome ימליץ על הקידוד הטוב ביותר לאחר בחינת התוכן של דף האינטרנט. כדי לגלוש מהר יותר, כבה את 'איתור אוטומטי' לאחר שתצא מדף האינטרנט.

מקור: https://support.google.com/chrome/answer/95290?hl=iw

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה