כללי ריבועים שקופים בסגירה ל-PDF

• הוסף לסימניות
:mad:בטח כל מי שעובד על אינדיזיין נתקל בבעיה שבסגירה לPDF יש לפעמים מתחת לאלמנטים מסוימים ריבוע שקוף בגודל התיבה אליה נכנס האלמנט.
פעם מישהו אמר שזה בגלל שיש הצללות ולכן יש להפריד את המוצללים לשכבה נפרדת. מנסיון זה פשוט לא עזר.
מה שכן עזר לי הוא יצוא ישיר לPDF אבל כמובן שזה רק בדיעבד ויכול לגרום לבעיות אחרות בקובץ שאפילו אם אני לא רואה אותם אצלי, בבית הדפוס הם יכולים להתפוצץ מהבעיות שצצות שם,אלא אם יתמזל מזלי ולא יהיו שום בעיות,
ועד שרואים את הקובץ עובר כמו שצריך יש צורך לשמור על הלב ועל הלחץ דם ולהשאר בריאים...(גם אח"כ בעז"ה!)

אנא! רחמנים בני רחמנים חוסו נא והבו עצותיכם בעין טובה כפי שרק חברי פרוג יודעים לעשות..

אין כמותכם, שירבו בישראל!!!

• הוסף לסימניות
היה על זה אשכול שלם פעם, תנסו לעשות חיפוש.
בכל מקרה מה שזכור לי - אין לסגור ישירות לייצוא- פידיאף, אלא לסגור לפוסטקריפ, ומשם לדסטל

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלת בתופעה הזאת מפעם לפעם, ולא מצאתי לה פתרון.
אבל שימי לב! יתכן וזה רק בתצוגת מסך!
לפעמים זה מופיע רק בהדפסה דיגיטלית לעומת הדפסה של פלטות שהריבועים נעלמים!

ותמיד עדיף להפריד לשכבה אחרת אובייקטים עם הצללה.

מקווה שמישו יעלה פתרון סופי לבעיה הקשה!!!

• הוסף לסימניות
עדיין לא מצאתי פתרון. באשכולות שנידונו קודם נראה לי שההתיחסות היא לגבי אילוס אם לא נא תקנו אותי.(ניסיתי לעשות חיפוש בתפריטים של אינדיזיין ולא מצאתי את התפריטים שהציעו שם)
נא ונא אל תאכזבו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;76141:
עדיין לא מצאתי פתרון. באשכולות שנידונו קודם נראה לי שההתיחסות היא לגבי אילוס אם לא נא תקנו אותי.(ניסיתי לעשות חיפוש בתפריטים של אינדיזיין ולא מצאתי את התפריטים שהציעו שם)
נא ונא אל תאכזבו...

דנו על אינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשאני עובדת עם בתי דפוס אני מיצאת ישר ל-PDFׂX1 זה חוסך המון בעיות אלא אם יש לכם פונטים גנובים שעושים בעיות
רק לעיתים רחוקות שהקובץ כבד מאוד אני מיצאת לפוסטקריפ
(כל קובץ גם מפוטושופ אני סוגרת לדפוס מאינדיזיין) החיים פשוטים לא כדאי לסבך אותם!!!

• הוסף לסימניות
sr
הפונטים חוקיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rach;76174:
sr
הפונטים חוקיים

אם הפונטים חוקיים אני לא מבינה מה הבעיה שלחתי כבר עשרות עבודות מיצוא ישיר ל-PDF
לבתי דפוס פרוצס, דיגיטלי, דפוס המקור וכו' והכל מיצוא ישיר
תוכלו אולי לפרט את הבעיה הספציפית? (בקשר לצל הייתי מציעה לנסות ליצר בפוטושופ וליבא לאינדיזיין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sr;76158:
כשאני עובדת עם בתי דפוס אני מיצאת ישר ל-PDFׂX1 זה חוסך המון בעיות אלא אם יש לכם פונטים גנובים שעושים בעיות

נכתב ע"י rach;76174:
sr
הפונטים חוקיים

נמאס לחזור ע"ז כל פעם מחדש: אין הבדל בין פונט קנוי לגנוב. חד וחלק!

• הוסף לסימניות
לקחתי מקלדת מהשכנים. פשוט חבל לי על הלוג'יטק שלי:)

• הוסף לסימניות
א. הבעי' היא לא רק באינדי'.
ב. לא זכיתי להבין מה הבעיה. מה קרה אם יש ריבועים שקופים מתחת לאובייקט?

• הוסף לסימניות
בד"כ זה רק בעיה של תצוגה, עדיף לדבר עם הבית דפוס על זה

• הוסף לסימניות
גרפיקאי, אצלך (תג, ומשבצת.) אתה סובל מריבוע שחור מתחת לתמונות כשהם בש/ל, וזה עלול לצאת על הפלטות. פה היא דיברה על ריבוע שקוף. אני לא מבין מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;76123:
:mad:בטח כל מי שעובד על אינדיזיין נתקל בבעיה שבסגירה לPDF יש לפעמים מתחת לאלמנטים מסוימים ריבוע שקוף בגודל התיבה אליה נכנס האלמנט.
[/SIZE]

איך את רואה אותו אם הוא שקוף?
תסבירי בדיוק מה הבעיה - - -
או שתעלי צילום מסך - - -

• הוסף לסימניות
את בטח מבינה על מה היא מדברת..
לרוב זה רק בתצוגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה