- הוסף לסימניות
התקשרתי אליהם והם אמרו שיש אבל בלי הכריתגם אני מקווה, ואני אומרת שוב שהאיכות- אותה איכות, אבל זה מונח שם עם קצת אבק, וצריך לכבס את הכריות לפני השימוש.
אבל זה מחיר מושלם!!!
לא ראיתי בפחות מ600
איפה אפשר לקנות כרית?
ואיפה מצאת ב600?
התקשרתי אליהם והם אמרו שיש אבל בלי הכריתגם אני מקווה, ואני אומרת שוב שהאיכות- אותה איכות, אבל זה מונח שם עם קצת אבק, וצריך לכבס את הכריות לפני השימוש.
אבל זה מחיר מושלם!!!
לא ראיתי בפחות מ600
נכון,יש לקנות כריות באתר- כסא נדנדה
התקשרתי אליהם והם אמרו שיש אבל בלי הכרית
איפה אפשר לקנות כרית?
ואיפה מצאת ב600?
בטוחה שלא בשקל?מזה האתר banggood?
יש שם נדנדה ב 20 ש"ח....
סליחה.בטוחה שלא בשקל?
אולי נדנדת משחק של פליימוביל...
לא אוהבת את העיצוב שלו,
הייתי שם היום, ולא היה כרגעאז אולי שווה לך לקנות כרית בנפרד?
זה מאד זול 400!
וזה חדש לגמרי.
הבעיה היחידה הייתה הכרית שדהתה.
חבל...הייתי שם היום, ולא היה כרגע
ז"א היה את הערסל ואת העמוד אבל היה חסר את הקפיץ,
וזה מגיע בלי כרית בכלל
וגם האחד היחיד שהיה שם בלי הקפיץ לא היה נראה מדי חדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים