איזה משתלה?שימושי!!!!!
יש לנו את זה חצי שנה- 3 כאלה, תפוסים כל הזמן!
אנחנו קנינו במשתלה בירושלים, זו הייתה מציאה ב400 ש"ח, לא יודעת אם יש שם עדין.
מסכימה להעלות תמונה??(סליחה על העיכוב, לא זכרתי איך קוראים לזה, חיכיתי לתשובה של בעלי....)
זו משתלה ליד הגן הבוטני- קוקטייל הצמחים.
משתלה ענקית - ובצד זרוקים מלא כסאות, זה לא ממש מרשים אבל שווה. כמו שאמרתי- מציאה.
הנדנדות חזקות מאד(יש לנו אותם חצי שנה) ולדעתי שוות את המחיר מאד!
מדגישה שהצבע של הריפוד של הכריות דהה כי זה עומד בשמש.
זה אכן בדיוק כזה, רק שחור.אני אצלם יותר מאוחר,
אבל חיפשתי וזה בדיוק הסוג
צפה בקובץ המצורף 710943
אותה קליעה, סיומת וכרית, רק ששלנו שחור ולא אפור(ואולי טיפה יותר מעוגל למעלה.. לא בטוח)
ויש לנו גם נדנדות בננה משם, גם אותה קליעה.
את זוכרת כמה זה עלה לך?זה אכן בדיוק כזה, רק שחור.
400את זוכרת כמה זה עלה לך?
וואו ממש זול יחסית
גם אני מקווה, ואני אומרת שוב שהאיכות- אותה איכות, אבל זה מונח שם עם קצת אבק, וצריך לכבס את הכריות לפני השימוש.וואו ממש זול יחסית
תודה על המידע
מקווה שיש להם את זה עדיין
יש ב-Ace.וואו מחיר זול מאד!
משהי מכירה בצפון?
אני לא רואה דרך לסחוב את זה מירושלים![]()
תודה רבה.יש ב-Ace.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים