נכתב ע"י יעל;892445:רק לא ארון הזזה בחדר ילדים.
טעות שעשיתי.
נכתב ע"י NIVDFB;892415:אם אין סיבה מיוחדת ללכת לנגר כדאי לקנות בחנות בגלל הפרשי המחיר.
במיטות, הטובים זה מיטות רפאל, או מועלם [שלמועלם יש כמה דברים דומים שבס"ה הם אותו דבר, שהרעיון הוא מסגרת חזקה מברזל לכל מיטה].
ארון, אני אישית אהבתי את הארונות של ר.א. הגימורים ממש יפים, וכמובן המגירות עם המסילות המיוחדות של הטיש.
רק לא ארון הזזה בחדר ילדים.
טעות שעשיתי.
למה?
נכתב ע"י שיר770;892627:גיסתי הרכיבה חדר שינה לילדים מאיקאה.
מומלץ, נוח, פרקטי, וגם זול...
נכתב ע"י 450;892690:אני עשיתי פעמים ארון סטנדרט
מסנדוויץ+ פורמיקה
6 שנים ארון כמו חדש
שעבר דירה פעמים והמחיר לא בשמים
מר.א. אחותי ואימי עשו זה לא נראה אותו דבר לאחר זמן
אני עשיתי ברהיטל ירושלים
אח"כ עשיתי עוד אחד בשפיצר אבל זה רק שנתים ואני מאד נהנית
לפי דעתי אם יש לך קיר מתאים לארון סטנדרט תעשי
רק אם את צריכה לנצל כל פינה פינתי וכו לכי על נגר
נכתב ע"י sarit_f;892705:mig, מעניין לראות תמונה.. יש מצב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים