לא של ביוב. אלא ריח כבד של רטיבות.לא פירטת איפה הריח ומה בדיוק
מאוד יכול להיות שזה ריח של סמרטוט שלא אוורר.הסמרטוט הרטוב מוצא למרפסת?
זה בעיקר נגרם מסמרטוטי מיקרופייבר, גם כאלו מכובסים או חדשיםמאוד יכול להיות שזה ריח של סמרטוט שלא אוורר.
זה גם יכול להיות תלוי בסוג של הסמרטוטים.
נראה לי שלסמרטוטים הלבנים יש נטיה יותר לגרום לריח לא טוב- מאשר לסמרטוטים ממקרופייבר.
מעניין לנסות משהו אחר, איזה סוג סמרטוט להשתמש?זה בעיקר נגרם מסמרטוטי מיקרופייבר, גם כאלו מכובסים או חדשים
באמת מעניין, כי אחרי המנקה ביום חמישי אין ריח כזה, רק אחרי שאני מנקה.אגב, מעניין שהיו אצלי חלק מהעוזרות שניקו ולא היה ריח כזה, ניסיתי לעקוב כדי להבין איך,
לדעתי הן עשו כל פעם שטח קטן ממש ומיד ניגבו
נראה לי שיש משהו בסיבים שלהם שיוצר את זה.מעניין לנסות משהו אחר, איזה סוג סמרטוט להשתמש?
אלו שהיינו משתמשים בגלגול הקודם?
שתפי אותנו בתוצאות...באמת מעניין, כי אחרי המנקה ביום חמישי אין ריח כזה, רק אחרי שאני מנקה.
אולי נתחיל לעקוב.
איזה תאוריה מעניינת, הולכת לנסות אותה בשלב הראשון, מאיפה הרעיון?לעיתים בריצוף קרמיקה יש ריח של ביצים לאחר השטיפה. זה קורה בגלל חומר שטיפה מועט/מדי הרבה מים. כדאי להוסיף חומר/מרכך
איזה תאוריה מעניינת, הולכת לנסות אותה בשלב הראשון, מאיפה הרעיון?
לא, יש וילון.גם אצלכם יש אח''כ בריכה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים