איש אחד הלך
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שלא יהיה ריח מהפה?
הראשון היגיינת הפהמישהו יודע מה צריך לעשות כדי שלא יהיה ריח מהפה?
זה לא קשור לצחצוח שינייםמישהו מכיר משהו פשוט לעשות?
ואני מצחצח שיניים קבוע זה כנראה לא בגלל זה
אז למה כן?זה לא קשור לצחצוח שיניים
ראיתי שבמכבי דנט עושים בדיקה מיוחדת לזה ומפנים לגורם המתאיםמישהו מכיר משהו פשוט לעשות?
ואני מצחצח שיניים קבוע זה כנראה לא בגלל זה
אין לי הכשרה רפואית..אז למה כן?
או שכןבשביל מסטיק - מי פה - צחצוח שיניים - חוט דנטלי לא צריך לשאול בפרוג..
אם שואלים זה כנראה מטרד לאדם ולסובבים אותו
לכן מתחילים בבדיקת הפה אצל רופא
זה לא הכי נבון אבל אתה מחליטאו שכן
אני רוצה לדעת מה עושים בצורה בסיסית
סבון כלים אחר לא טוב ?ופיירי
כנראה שכל סבון כלים יהיה טובסבון כלים אחר לא טוב ?
איפה קונים את זהיש תרסיס מיוחד שעולה 10 שח קורים לזה 'מור פה'
סוג של מנטרל ריחות
יחסית עזר
אני קניתי בבית מרקחתאיפה קונים את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים