רימון אתרוג או נטצח?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכבר היו כאן לא מעט אשכולות על הנושא. אבל חשוב לי לקבל תשובות ממוקדות לשאלות שלי ולכן אני פותחת אשכול חדש.
אנחנו רוצים לעשות כבר בימים הקרובים חסימה.
קודם כל, אני רוצה לנסיון ל3 חודשים. והבנתי שבנטצח הכי קל להתנתק אם כבר לא רוצים.
האם זה נכון?
2. לרימון ולנטצח יש אפשרות לאתרים כמו ווינט פתוחים, אבל תוכן לא ראוי ותמונות חסומים שם?
3. כמה עולה רימון וכמה נטצח לחודש? כולל תשתית כולל הכל. (כרגע יש לי רשת אלחוטית והרבה שכנים..).
4. הבנתי שכמעט בשום חסימה א"א להוריד סרטונים, זה נכון?

• הוסף לסימניות
בנט צח יש שש מסלולים ושלושה מיועדים לחרדים, במסלולים החרדיים אין כזה דבר שוואינט פתוח.

• הוסף לסימניות
בלעדי למשתמשי נטצח בעלזאיים:
בקרוב ויתור על חסינות וסודיות, ואינטרנט פתוח חופשי.
ימים יגידו אם זה מוצלח יותר מסינון אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;814959:
??????

• הוסף לסימניות

דברים ממש לא נכונים.

א. כל המשתמשים מקהילת בעלז, עוברים לנט צח קהילות. שמיועד לקהילה החרדית.

ב. הויתור על הסודיות הוא שיש אפשרות לנציגי הקהילה לראות אם באמת מחוברים לנט צח או לא, ותו לא.

ג. כל אחד מקבל מסלול ספיציפי לפי מה שהוא צריך ולפי אישור נציגי הקהילה.

• הוסף לסימניות
תכלס החסימה הכי חזקה היא נתיב, אבל יש לו חסירון שהוא מנצל הרבה מזיכרון הCPU

• הוסף לסימניות
ומבחינה כספית נתיב גובים כסף על החיבור, (200 ש"ח או משהו כזה) ועל כל פתיחה של אתר.

• הוסף לסימניות
אמרו לי עכשיו בנטצח שיש להם מעין קישור שמורידים וזה מכיל את החסימות הרצויות (זו שבחרתי מתוך ה6) בעלות של 20 שקל לחודש. למישהו יש?

• הוסף לסימניות
?????:confused::cool: ולא יודעת מה עוד.
מה פתאום? אינטרנט פתוח וחופשי?
נא לא לכתוב דברים בלי ידע מדוייק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;815130:
תכלס החסימה הכי חזקה היא נתיב, אבל יש לו חסירון שהוא מנצל הרבה מזיכרון הCPU
בשביל ה"קדושה" צריך קצת להקריב מעצמך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;815155:
ומבחינה כספית נתיב גובים כסף על החיבור, (200 ש"ח או משהו כזה) ועל כל פתיחה של אתר.

בשביל ה"קדושה" צריך קצת להקריב מעצמך...

• הוסף לסימניות
אמרה לי מישהי שאם היו לוקחים את כל הכסף של הכנסים שנעשו נגד האינטרנט ונותנים לציבור בשביל לעשות חסימה, הרי שיותר מ90% מהציבור היו עושים.
הרבה לא עוברים את מחסום הכסף בשביל לשלם על חסימה.
בואו נראה את העסקנים שאירגנו את המחאות והוציאו על כך מאות כספים, מגייסים כסף ומציעים חסימה נורמלית בסכום מינימאלי.
ואני יןדעת שיש גמחי ניתוק אינטרנט, אבל לצערי זה לא עונה כרגע על הצורך של הציבור שצריך אינטרנט למטרות תועלתיות.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שנתיב יקר בהרבה מאחרים. כמה אתם משלמים מחיר גלובאלי ברימון-אתרוג-נטצח?

• הוסף לסימניות
מחיר החיבור הוא באמת זניח, לא? ובסדיר- זה לא יותר יקר משמעותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;815732:
אמרה לי מישהי שאם היו לוקחים את כל הכסף של הכנסים שנעשו נגד האינטרנט ונותנים לציבור בשביל לעשות חסימה, הרי שיותר מ90% מהציבור היו עושים.
הרבה לא עוברים את מחסום הכסף בשביל לשלם על חסימה.
בואו נראה את העסקנים שאירגנו את המחאות והוציאו על כך מאות כספים, מגייסים כסף ומציעים חסימה נורמלית בסכום מינימאלי.
ואני יןדעת שיש גמחי ניתוק אינטרנט, אבל לצערי זה לא עונה כרגע על הצורך של הציבור שצריך אינטרנט למטרות תועלתיות.

באמת!!!
אז מאיפה יש להם כסף לשלם לספק האינטרנט?
אם ההרבה האלו שאת מדברת עליהם כ''כ עניים, הם יכולים לנתק את האינטרנט לגמרי ולחסוך הרבה יותר כסף חודשי.
אם לא היו עושים את הכנסים הללו, האנשים היו פחות מודעים.
אז זה לא כ''כ נכון לומר שהכסף הזה התבזבז לריק.
הכסף שעולה החסימה די נבלע בהוצאות החודשיות, יש לציין...

• הוסף לסימניות
צודק במאה אחוז!!
החסימה מהווה כ- חמישית מהסכום של ההתחברות, אז אנא...

• הוסף לסימניות
תמהני..
לחם, חלב, בייצים...ועודדדדדדדדדדדדד לא עולה כסף?
מה שחייבים לצורך אוכל נפש לא עושים חשבון פעמיים. וצורך נשמה מהי?
מוזר.

• הוסף לסימניות
עיזבי חלב.
אתרוג, סוכה, מצות- כל אלו אינם ביהרג ואל יעבור, ועדיין לא מצאתי את האברך שיקנה מצה שאינה שמורה ומהודרת למרות הצמצום הכלכלי.

שאנשים יקלטו!- חשוב יותר מהמון צרכי מצווה שאתם משקיעים בהם מעבר לחיוב. זה יהרג ואל יעבור. מתרחקים כמה שאפשר. ואם יש נתיב- לא יודעת אם מישהו יכול להשתמש במשהו פחות טוב ולומר- היה לי יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;815766:
אתרוג, סוכה, מצות- כל אלו אינם ביהרג ואל יעבור, ועדיין לא מצאתי את האברך שיקנה מצה שאינה שמורה ומהודרת למרות הצמצום הכלכלי.

שאנשים יקלטו!- חשוב יותר מהמון צרכי מצווה שאתם משקיעים בהם מעבר לחיוב. זה יהרג ואל יעבור. מתרחקים כמה שאפשר. ואם יש נתיב- לא יודעת אם מישהו יכול להשתמש במשהו פחות טוב ולומר- היה לי יקר.

יש כאלו לדאבון לב! שויתרו על אתרוג יקר כי אזלו הדמים מן הכיס. שחיפשו מצה שמורה זולה...

ועוד משהו בלי לעורר את הפולמוס מחדש
נתיב/אתרוג =שניהם מומלצין ע"י הרבנים כל אחש שישאל את רבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה