- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נומי;816151:מה אתרוג עדיף על רימון?
אוהו! בהרבה!
רמת החסימה הרבה שמורה יותר מרימון.
נכתב ע"י mitzpe;816048:כל הרעיון של נתיב בנוי ע"כ שצריך לשלם על פתיחת אתרים. וכך אדם יחשוב פעמיים לפני שהוא פותח אם זה באמת נחוץ לו.
אם זה בחינם ועונים בטלפון במהירות, מדי מהר אפשר כבר לפתוח חצי אינטרנט.
נכתב ע"י mitzpe;816048:נתיב הוא היחיד שאושר ע"י גדולי הדור ועומד תחת פיקוחם. אף אחד לא ישלח את הבן שלו לחיידר רק בגלל שהמזכיר שם עונה לו מהר. וזה עולה יותר זול...
נכתב ע"י pr;816251:השיטה של אתרוג נשמעת לי הרבה יותר ערכית,
מה שראוי להיפתח - מסננים ופותחים חינם, (על מה בדיוק אנחנו משלמים כל חודש?)
מה שלא ראוי - לא נפתח, לא משנה כמה תשלם.
העובדה שמשלמים כסף על כל אתר שנפתח היא בעיני בחינה מסוימת של שוחד,
ולא פלא שבנתיב פותחים אתרים שאתרוג בחיים לא יפתחו!
ולמה צריך לשלם 200 ש"ח על התחברות?
עוף כשר באמת עובר תהליכים יקרים מאד של השגחה וכו' שמצריכים עלות גבוהה,
אבל כאן? על מה ולמה? זה דבר חסר תקדים!
נכתב ע"י mig;816342:את מתבססת על מידע מוטעה,
תבדקי את הדברים לפני שאת מפרסמת אותם.
נכתב ע"י pr;816391:כל מה שכתבתי הוא על סמך מנויי נתיב.
נכתב ע"י pr;816398:לא שמעתי על הרבה שמתהדרים בשירות VIP שהם מקבלים שם...
אבל ניחא, הויכוח עקר.
ואת המחיר אמרו לי כשהתקשרתי ישירות לשם לברר, כשעוד שקלתי...
מענין.
כמובן שהשאלה נשאלה כדי לראות עד כמה חשוב הדבר לאנשים והם באמת רואים בזה גופי קדושה.נכתב ע"י mig;816096:יש לנו בחירה,
והיום נקודת הבחירה שלנו בהוראת הרבנים אינה אם לגלוש באתר כזה או אחר, לעצום עיניים או לא, לקרוא חומרים מסוימים ולהגיב להם - או שלא.
נקודת הבחירה שלנו היא אם לעשות חסימה או לא,
אשרי מי ששומע לקול רבותיו וחוסם את מחשבו ומי שלא... אף תרוץ כלכלי אינו מהווה תשובה לבחירתו הגרועה!!
אף אחד לא צריך לממן לך את הבחירות שלך,
ואכן בדיוק כפי שכתבת: יש מי שיקנה תפילין ואתרוגים הדר שבהדר ויוזיל עליהם מכספו לעומת מי שיקנה בינוני יותר,
כן גם החסימה - יש הדר ויש בינוני ויש תשלום, וכל אחד מוצא כאן את רמתו הרוחנית - בניגוד לדוגמאות הקודמות בהם זה רק הידור - כאן זה גופי קדושה.
(כמובן שאני מדברת ע"כ שהבחירה היא ממונית ולא כשאדם בוחר חסימה כלשהי בהמלצ רבותיו)
כמוכן בענין המונופול המסוים שיש לחברת נתיב, בידכם הדבר!
אם אחד יפנה לרבנים המטפלים בענין ויעדכן אותם במצב יהיה לחץ שיגרום שתקום חברה מתחרה באותה רמת הידור, או שהם יוזילו את המחיר וישפרו את השירות.
הרעיון עלה לי כי חברה שמעה שהמחשב שקניתי לא מזמן חסום דרך windows live והיא אמרה שהיא שמעה הרצאה נגד האינטרנט, והיא רוצה לממן לי חסימה נורמלית כהגדרתה.נכתב ע"י sarit1ef;816424:רות מיכל, אף אחד לא אמר שאינו מוכן באופן ספציפי לעזור בבעיה כזו או אחרת.
אבל---
כמו שאין זה מתפקידי לממן לכל אוכלי רבנות עוף בהשגחת הבד"ץ או בגדים צנועים לכל לובשי החשוף בתל אביב כך אין תפקידי לממן ליהודי אחר את בחירותיו ודאי אם לא מדובר בפיקוח נפש. אני כן תורמת ואתרום לארגונים כמו הדברות וכמו לב לאחים וכדומה, כדי לחזק את היהדות בלב אלו שאינם יודעים. אך למי שיודע ובוחר את בחירותיו- איני אחראית לעולם הבא שלו.
אני לא מאמינה גם שכל אלו חיים ברמת חיים נמוכה ממני. הכל ענין של סדרי עדיפויות. אני מוצאת לנכון לחסוך באוכל ובבגדים חדשים ולא לחסוך בזה. אני גם חושבת שמחשב בימינו הוא עדיין בגדר מותרות ולא קיום הגוף. אם תבוא אלי שאלה כזו או אחרת אני אדון בה בצורה פרטנית. אך השאלה נשמעת קנטרנית- "אני אבחר לעשות כך כי אין לי כסף והעסקנית שיממנו לי בבקשה את המהודר יותר"...
זו לא דרך. העסקנית אינם מחויבים לקיים עבור אף אחד את המצוות וגם לא לעזור לו בכך. הם מוצאים לנכון לעורר את המודעות ועל כך שכרם רב מאוד.
נכתב ע"י רות מיכל;816444:מי שרוצה לאכול רק שארית שיהיה לו לתאבון. אנחנו אוכלים גם מחפוד.
נכתב ע"י mig;816395:אני מנוית נתיב,
הצטרפות - 100 ש"ח בלבד (חצי ממה שציינת)
ומשלמת סכום קבוע ומקבלת פתיחה חופשית.
כל אחד בוחר את המסלול שלו,
אנשים לא יכולים לבחור לשלם את המינימום ולקבל שירות VIP כמו מי שמשלם יותר,
(גם לא מוגזם)
נכתב ע"י bbr;816529:את יכולה בבקשה גם לסדר לי מחיר של 100 ש"ח לתוכנה??
אני עוברת עכשיו מאתרוג לנתיב והם מבקשים 200 ש"ח
אני עושה את זה בלב שלם, כי זה מה שהרבי שלנו אמר אפילו שממש קשה לי, אבל אני מרגישה שה200 ש"ח זה ניצול![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים