רימון אתרוג או נטצח?

• הוסף לסימניות
כנראה פרוטקציה:rolleyes:
למרות שזה לא משכנע אותי לעבור חסידות:p:p

ולזו שכתבה שעדיף להוציא על זה ולא על רופא, אני לא מבינה מה זה קשור? לפעמים יש לי הרגשה שיש להקב"ה מזכירים או סגנים פה בעולם, שעוזרים לו לנהל חשבונות...
וזה קצת מעצבן.

אם הדבר הנכון לעשות מבחינתי זה כרגע לעבור, אני יעבור בכל מקרה, אבל אם אני שומעת על מישהו ששילם פחות, מותר לי לברר אולי גם לי מגיעה הזכות. אני לא מזוכיסטית ולא מחפשת על מה להוציא סתם כסף:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;816605:
ולזו שכתבה שעדיף להוציא על זה ולא על רופא, אני לא מבינה מה זה קשור? לפעמים יש לי הרגשה שיש להקב"ה מזכירים או סגנים פה בעולם, שעוזרים לו לנהל חשבונות...
וזה קצת מעצבן.

אם הדבר הנכון לעשות מבחינתי זה כרגע לעבור, אני יעבור בכל מקרה, אבל אם אני שומעת על מישהו ששילם פחות, מותר לי לברר אולי גם לי מגיעה הזכות. אני לא מזוכיסטית ולא מחפשת על מה להוציא סתם כסף:rolleyes:

הקשר הוא שאנו שמחים לשלם לחיזוק במצוות ולא להוצאות אחרות. כסף הולך וכסף בא וההתחזקות שלנו תעמוד לנו.

אין בכך כל קשר לנסיון הלגיטימי להשיג את אותו דבר בפחות. זו מצווה גדולה לחסוך את ממונם של ישראל.
אבל לכל אלו שכותבים שיעשו חסימה כשנתיב יורידו את המחירים- מבחינתי זה מגוחך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;816613:
הקשר הוא שאנו שמחים לשלם לחיזוק במצוות ולא להוצאות אחרות. כסף הולך וכסף בא וההתחזקות שלנו תעמוד לנו.

זו הזכות שלנו להוציא כסף על מה שמורים לנו הגדולים או לצורכי מצווה,
וזה ממש לא קשור אלינו החשבונות אם זה היה אמור ללכת לרופא, טכנאי וכד'...

• הוסף לסימניות
טוב, מי שלא מתאים לו התאוריה יכול לעבור הלאה. מבחינתי זה נכון. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;814959:
בלעדי למשתמשי נטצח בעלזאיים:
בקרוב ויתור על חסינות וסודיות, ואינטרנט פתוח חופשי.
ימים יגידו אם זה מוצלח יותר מסינון אחר

רבנים ומומחים יושבים על המדוכה זה זמן רב ומחפשים פתרון יעיל שיתאים לכל אחד לפי צרכיו
והנה אתה זורק מילים שאין להם בסיס
אם אתה לא יודע אל תדבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה